Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ResetPL Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.06.2008 09:25    #16981     Sufler - Porady do gry - Tworzenie zawodnika
[quote=maciekb]hej glosik druga zakladka to playing i nie ma tam nic o "add player"...[/quote]
Macekb juz rozwiązuje twój "problem" - spojrz na screena.
Jakbys dalej nie wiedział to pisz na GG. Jakby mnie nie było to poźniej odpisze...
EDITEK: Głosik1 miał dobra zakładke na myśli, ale pomylił wyrażenia dotyczące tworzenia zawodnika, kazdemu się zdarza ;]. Dalej nie powinieneś mies problemu, chyba że masz problemuy z angielskim. Polecam www.ling.pl lub moje GG - 3947220. ;D

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.06.2008 22:49    #16982     Sufler - Porady do gry - nie znajduje patcha
HALOOOOOO ! Proszę zamknąć temat ;) problem rozwiązany :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.06.2008 20:47    #16983     Sufler - Porady do gry - nie znajduje patcha
mam taki otóż problem, robiłem format kompa, zainstalowałem fm-a wrzuciłem patcha 8.0.2 fix, i włączyłem fm-a. Klikam nowa gra, i wczytuje mi bazę 8.0.0. Co zrobić?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

wlodi Partyzant

14.06.2008 13:27    #16984     Sufler - Porady do gry - Problem z gra sieciowa
Witam. Mam taki problem iz przez przypadek przejalem klub ktory gra moj kumpel. Kliknalem w jego brak polaczenia. I teraz za kazdym razem jak wczytuje gre obydwaj managerowie sa aktywni. Czy da sie jakos zrobic zeby z powrotem on mogl grac ze swojego kompa ?

resq Partyzant

14.06.2008 12:21    #16985     Sufler - Porady do gry - Stadion Ajaxu
Proponuję najpierw przeczytać regulamin forum, a później użyć wyszukiwarki!!!

Już był taki temat:
http://www.cmrev(...)axu.html

I wiele wiele innych tematów dotyczących rozbudowy stadionu...
N/C

Fenix Partyzant

14.06.2008 11:50    #16986     Sufler - Porady do gry - Edytor - co zrobić, aby ...
No to widocznie masz bo ja ze swobodą mogłem takie coś robić i jeszcze w to grać - zresztą powiększyłem sobie liczbę w II lidze polskiej do 50 drużyn. Tylko w Primera Division był tam jakiś problem bo się cięło gdy dochodziło do 1 lipca.

Edytor spada na psy

Fenix Partyzant

14.06.2008 11:30    #16987     Sufler - Porady do gry - Edytor - co zrobić, aby ...
Witam
Mam pytanie do bardziej wtajemniczonych - mam problem, bowiem chciałbym powiększyć liczbę drużyn w FM-ie 2008, dajmy na to Ekstraklasę - o nowe, kolejne dwie drużyny. Niestety, kiedy tak robię i zapisuję edytorek, to wgrywając grę nie mam tej ligi nawet do wybrania - tzn. nie ma jej na liście wyboru lig gdy się odpala grę. Nie rozumiem tego, ponieważ w FM 2007 taka rzecz była możliwa i raczej nie było żadnych problemów. Co zrobić?

Pozdrawiam

Sqtekt Partyzant

W opcjach folderów ustawiasz na 'pokaż ukryte pliki i foldery' . Wchodzisz w C:/Documents and Settings/ Twój profil/Dane Aplikacji/Sports Interactive/Football Manager 2008 i kasujesz folder Settings. Przy następnym odpaleniu gry folder sam się tworzy, ale przywraca domyślny profil gry. Przestawiasz sobie graficzkę jak chcesz i cieszysz się grą bez tego błędu :) też borykałem się z tym problemem. Sposób odkryłem w końcu sam. Powodzenia ;)

Palimpsest Młody aktywista

Huhu mam ten sam problem,ale nie zwracam na niego uwagi i jest ok;)..lub : 1.Skopiuj sobie zapisane gry na pulpit(są w Moje DokumentySports InteractiveFootball Managergames) 2. Odinstaluj grę i wyczyść foldery które pozostały w tym katalogu w którym ją zainstalowałeś i w tym Moje Dokumenty 3. Zainstaluj raz jeszcze i wklej te pliki z sejwami które skopiowałeś w miejsce podane w pkt. 1...powinno pomóc pozbyć się komunikatu i jednocześnie nie będziesz musiał zaczynać gry od nowa
@

maaarcin91 Partyzant

mam podobny problem tylko ze jak ja uruchamiam grę to mijają te reklamy i kiedy pokazuje sie ekran główny gra sie minimalizuje i wyskakuje błąd "not well-formed (invaid token) at line 1 of last_saved_game.xml" nie ma moich starych save-ow a kiedy probuje zaczac od nowa blad znow wyskakuje i gra sie minimalizuje = plx help... probowalem juz odinstalowac calego football managera.. wszystko usunolem zainstalowalm od nowa i dupa... a wlasnie to jest football manager 2008 :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.