Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2008 16:44    #16971     Sufler - Porady do gry - backgroundy losowe - configi
Ja nie mam problemu stadionów - ja pytam tylko,czy ktoś wie może,jak ustawic config ,żeby np. obrazek " aaa" pokazywał losowo .o.

konikx Partyzant

16.06.2008 16:25    #16972     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo w Hiszpani
mam taki problem: gram Sevillą i posiadam w tym momencie 4 zawodników z "cdz" (Luis Fabiano, Aquivaldo Mosquera, Luka Modric i Javier Chevanton). Jak wiadomo zgłosić mozna tylko 3, ale Luis Fabiano rozważa przyjęcie obywatelstwa i nie wiem co robic, czy sprzedawac jednego z nich czy czekac i moze przyjmie on je przed 31.08. Od czego to zalezy..? i czy mogę coś z tym zrobić..?

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.06.2008 16:06    #16973     Sufler - Porady do gry - backgroundy losowe - configi
macie tutaj wszystko opisane ;)
http://www.cmrev(...)tle.html
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

ResetPL Młody aktywista

16.06.2008 15:12    #16974     Sufler - Porady do gry - backgroundy losowe - configi
[quote=brutalny_kazik]Witam,wie ktoś jak skonfigurować configi,aby były różne tła podczas gry ( o ile jest to możliwe) ?[/quote]
Też masz tak, że jak wczytasz backgroundy np. z OE, to przez cała grę widzisz tylko wybrany stadion tylko jednego klubu ?? Mam nadzieje, że ktoś nam pomoże, jeśli mamy taki sam problem... ;] Raczej nie znam się za bardzo na grafie :D

ResetPL Młody aktywista

[quote=boluki]Może ktoś podać linka z tym sejwem,bo tamtego nie moge znajść[/quote]
Kolego chyba będziesz miał problem, gdyż tamten plik na filefront.com wygasł. Ciekawe czy znajdziesz kogoś kto wstawi go jeszcze raz. Najlepiej napisz do autora sejwu... :]

16.06.2008 10:38    #16976     Sufler - Porady do gry - rejestracja skladu w hiszpanii
[quote=arko1224]Na screenie widać, że przypisane nr ma już 25/25 zawodników. Może w tym tkwi problem[/quote]

ale na pierwszym screenie widać że przy rejestracji ma przypisane 24/25 numery. Więc to musi być bug.

@ k@rpiu
Poza tym po co Ci Salgado skoro masz Alvesa i Eboue ? ;P

Arko Młody aktywista

16.06.2008 09:42    #16977     Sufler - Porady do gry - rejestracja skladu w hiszpanii
Na screenie widać, że przypisane nr ma już 25/25 zawodników. Może w tym tkwi problem

15.06.2008 22:06    #16978     Sufler - Porady do gry - Szaraki,Newgeny, Wartość
to zamień mu wyrzuty na wykańczanie akcji, dośrodkowania lub jakiś atrybut psychiczny i będzie po problemie ;)

geba90 Młody aktywista

15.06.2008 17:33    #16979     Sufler - Porady do gry - FANTASY KITS
[quote=(L)onger83]geba90 mówisz masz;-) Mam nadzieje że właśnie o to chodziło!
http://rapid(...)rar.html[/quote]

dokladnie o to ;) cud, miod i orzeszki ;) widac, ze znasz sie na rzeczy bo ja pomylilem wzory tych 3 koszulek ;p
co do programu do robienia koszulek to bardzo latwo go znalezc (google - najlepszy przyjaciel czlowiek) i zrobienie wzoru koszulki to zaden problem, ale dodanie herbu, sponsorow i loga rozgrywek juz nie jest takie proste... jeszcze raz dzieki

konikx Partyzant

15.06.2008 11:22    #16980     Sufler - Porady do gry - Grafika, problem z Sousie, Rosja
pomoże mi ktos znaleźć te dodatki do ligii rosyjskiej..? sousie mi naprawdę nie działa a nigdzie indziej nie mogę znaleźć wczesniej pucek zamknąl mi temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.