Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No przecież pisze że mu wyskakuje błąd"zasrany błąd"hehehe.
Jeżeli zabierasz się za pisanie tematu to proszę Cię aby w nim było jak najwięcej informacji o twoim problemie...

pzdr,wilq1993
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

wilq1993 Partyzant

20.06.2008 11:04    #16952     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach - pomóżcie!
Ale temat;] Czyżbyś to Ty był managerem i to Ty jesteś odpowiedzialny za taktykę,skład i wyniki??Niestety sam sobie musisz poradzić z tym problemem a nie kto inny...kto w końcu gra- Ty czy My??;] I nie że zaraz krytykuję ale w takich sytuacjach to sobie musisz sam poradzić...

pzdr,wilq1993
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

romuś Partyzant

20.06.2008 10:01    #16953     Sufler - Porady do gry - help
mam problem gdy prubuje wczytac gre sciąga mnie do windowsa i wyskakuje komunikat"gra nie została wczytana" mam problem tylko z 1 savem
da sie cos na to poradzic??

SeiDi Młody aktywista

problem szybko rozwiązałem dałem go szybko na ,,niepotrzebny klubowi" do rezerw zgłosiło się Newcastle i z głowy, ale nie powinno być takich sytuacji według mnie ale cóż takie są uroki FM-a bo w realu nigdy o takiej sytucji nie słyszałem

Ryba Partyzant

19.06.2008 22:40    #16955     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach - pomóżcie!
W managera nie grałem chyba z rok, a w ver. 2007 nie grałem jeszcze dłużej i to bardzo mało. Zainstalowałem gre i przejełem stery londyńskiego Arsenalu. Kilka transferów, ustalenie treningu, sparingi i gramy. No właśnie gramy :( Mam 12 miejsce w tabeli po 15 kolejkach i gram tak licho że szok!!

W innych wersjach FM-a wygrywałem F.C. Barceloną, Legią, Wisłą, Pogonią SZ, Romą, Realem S San Sebastian, F.C. Utrecht i reprezentacjami większoć lig i pucharów.

Mój problem leży zapewne w taktyce jaką dobrałem. Przegrywam i remisuje z słabszymi od siebie, staram się jakoś korygować taktyke (nieszczęsne suwaki) ale ni ..uja! A mój asysten za mnie wygrywa 6:0! Pomóżcie mi jakoś z tymi suwakami i rozstawieniem :(

Albo dajcie link do jakiegoś poradnika. POZDRAWIAM

konikx Partyzant

19.06.2008 17:31    #16956     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący komunikat error!!!
moj problem: "örlitz" to="graphics/pictures/person/0/portrait" wiec jakies nietypowe.. nie moge tego znalezc..

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

19.06.2008 17:19    #16957     Sufler - Porady do gry - Boją się konkurencji...
przede wszystkim do 1 składu wrzucaj zawodników których uznasz za potrzebnych (nie wrzucaj wychowanka który może rozegra max. 3 spotkania w całym sezonie) ci którzy się już obrazili czy coś to proponuje abyś dał im parę szans w spotkaniach (chociaż w końcówkach) i jak już będą zadowoleni to daj im nowy kontrakt i rola w zespole jako np. junior ;p to są młodzi zawodnicy więc często dostają na głowę, wiec następnym razem aby nie dochodziło do podobnych zdarzeń wyślij ich na pare dni do rezerw i nie powinno byc problemu, patrz też jaką mają rolę w drużynie żeby sie nie okazło że są zawodnikami kluczowymi :P

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=pierdutka]Chelsea w 4 lidze :O [/quote]
Kiedys managerem ManU był ..Dudek a chelsea gerrard :P

[quote=pierdutka]Zostaw na 2 tygodnie włączonego PC:P [/quote]
to sam tak zrób:P ja chciałem anglię mam anglię chcesz włochy to sobie zrób patrząc na twojego kompa nie powinieneś miec problemów :E ;)
I mysle że Patryk też by sobie poradził :D

motyl aka freeq Partyzant

18.06.2008 21:09    #16959     Sufler - Porady do gry - Problem z historią graczy.
mam ten głupi problem.Dobrnąłem the pompeys do 2020 roku i wogóle historia mi sie nie zapisuje.W histori praktycznie wszystkich grczy mam ze grali w PAOK.Jest możliwość naprawy tego?miał ktoś juz taki problem

jaruone Młody aktywista

18.06.2008 13:24    #16960     Sufler - Porady do gry - Konflikt między zawodnikami
chodzi Ci o "kłótnie" ?? ;) - no cóż jest jak w życiu (np. Zlatan jest ciężkim typem) , nie każdy się lubi.
Sprzedaj mniej wartościowego (albo bardziej kłótliwego - zależy który jest konfliktowy), lub pokombinuj sprowadzając ulubieńców obu graczy - może zamiast awersji do siebie, ucieszą się że mogą grać ze swoimi ulubieńcami.
Są to tylko moje przypuszczenia - zazwyczaj zaczynam grę jakimiś słabszymi klubami i nie ma problemu żeby pozbyć się mącicieli ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.