Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rungusik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2008 13:57    #16871     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórką
tak jak w temacie pobrałem nową skórkę która wygląda tak:
http://img12(...)ucd6.jpg

link:http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=5413

wszystko ładnie pięknie tylko że skórka wczytuje się ok 5min zaglądam do managera zadań a tam FM-brak odpowiedzi

Myślałem że to wina backgroungów- usunąłem je problem został
pomóżcie

Bartez Przodownik pracy

27.06.2008 13:42    #16872     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
OJ LUDZIE, macie problemy z tak prostymi rzeczami.....

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
27.06.2008 13:34    #16873     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
A co oznacza dobry trening? :) Zawodnicy którzy regularnie grają i utrzymują formę powyżej 95 % notują ładne wzrosty umiejętności. Może zawodnikowi jest za ciężko (ciężki trening)? Albo jest nieszczęśliwy w klubie (problemy osobiste)?
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Palimpsest Młody aktywista

27.06.2008 12:52    #16874     Sufler - Porady do gry - 2 zawodnikow
Też gram Wisłą i polecam Ci gorąco zawodnika imieniem Dor Malul..i uwierz mi nie pożałujesz jego zakupu..obunożny,szybki jak błyskawica,uniwersalny i co może najważniejsze z potencjałem -9!..bez problemu ściągnąłem go do Wisły.
@

maek Partyzant

27.06.2008 12:45    #16875     Sufler - Porady do gry - 2 zawodnikow
mam problem gram wisla krakow i potrzebuje 2 zawodnikow z lewiej i prawej strony obrony na lewiej mam diaza a na prawej angulo ale po sezonie pewnie odejda bo rozmawialem juz z nimi i zainteresowanie jest nimi spote

wiec jesli ktos sie ma godnego grajka to niech napisze gram juz 4 sezon tak dla wiadomosci

onejoke Młody aktywista

27.06.2008 11:50    #16876     Sufler - Porady do gry - Przywłaszczanie sukcesów
Witam nie wiem czy ktoś spotkał się z takim problemem, ale....
Grałem Wisłą 6 sezonów zdobyłem:
- 5 tytułów mistrzowskich,
- 4 puchary polski,
- 4 puchary ekstraklasy
W 6 sezonie znudziła mi się gra Wisłą i zrezygnowałem. Nowym trenerem został mój asystent i..... przywłaszczył sobie wszystko to co ja zdobyłem.Aż się zdziwiłem wchodząc w 'Galerię sław' i to zobaczyłem, że wszystkiem sukcesy klubu zostały przypisane jemu. O co w tym chodzi, to jakiś błąd ???

MikaS Partyzant

26.06.2008 23:13    #16877     Sufler - Porady do gry - Shortlista
Zaznaczyłem w wyszukiwaniu piłkarzy żeby asystent odznaczył mi nierealistyczne transfery, zapisałem tą listę ale Fm Genie Scout mi jej nie wykrywa.Co mam zrobić że by mi ją wykrył.
Mam jeszcze 1 problem zapisałem tylko ta liste zawodnikow którzy chcą do mnie przejść a mi sie wszyscy pokazują Ronaldinho,Messi itd.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.06.2008 23:02    #16878     Sufler - Porady do gry - Klub filialny a edytor
[quote2=Bartez_81][quote=RobinWLKP]opcji dostawania lepszych klubów filialnych nie ma w żadnym edytorze
chciałbym zobaczyc jak idzie współpraca Chelsea i Barcelony :D [/quote]

Co za amatorszczyzna. A od czego, Glosik1, jest EDYTOR DANYCH?? I jaki problem, by w edytorze ustawić, by taka Barca czy Chelsea była filią przykłdowo Vardaru czy Wisły??

Sorki, cytuję fragment wypowiedzi niejakiego glosik1.[/quote2]
:D wszystko cacy ale jakby tak bez zaczynania nowego save.To było zdanie -żart ;)

krolik123 Partyzant

26.06.2008 21:15    #16879     Sufler - Porady do gry - skórka
Sluchajcie mam do Was pytanie:

jakie skorki uzywacie?? jakie Byscie polecili ?? bo chcce zmienic gdzyz ta standardowa mnie juz nudzi.dla ulatwienia powiem ze nie lubie jasnych , jak juz to ciemne ( bo dlugo lubie przed kompem posiedziec :p ). sam rowniez przegladalem rozne skorki ale nei wiem jakei wybrac bo w kaazdej byly jakies problemy mniejsze lub wieksze.bede bardzo wdzieczny za porade!!

pozdro :]

Bartez Przodownik pracy

26.06.2008 21:05    #16880     Sufler - Porady do gry - Klub filialny a edytor
[quote=RobinWLKP]opcji dostawania lepszych klubów filialnych nie ma w żadnym edytorze
chciałbym zobaczyc jak idzie współpraca Chelsea i Barcelony :D [/quote]

Co za amatorszczyzna. A od czego, Glosik1, jest EDYTOR DANYCH?? I jaki problem, by w edytorze ustawić, by taka Barca czy Chelsea była filią przykłdowo Vardaru czy Wisły??

Sorki, cytuję fragment wypowiedzi niejakiego glosik1.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution