Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

longer91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2008 13:03    #16841     Sufler - Porady do gry - Problem z rejestracja zawodnika
Witam. Gram Wisla Krakow. 31 siepnia dostalem 2.5 mln euro za sobolewskiego wiec go sprzedalem (godz.11), zlozylwm propozycje kupna garguly. Pozniej wybil termin rejestracji zawodnikow. Godzine pozniej do mojego klubu dolaczyl Gargula. Nie jest zarejestrowany i nie moze grac. Czy bede go mogl wykorzystac dopiero w styczniu, podczas kolejnej rejestracji? W zasadach jest ze mozna rejestrowac do 31 sierpnia, czemu wiec nie moglem zarejestrowac garguly ( dolaczyl 22.45 ).

Lypton Partyzant

Nie chcę odchodzić, fajnie mi się gra, biję rekordy ligowe, idę na mistrza... Płace i tak juz poobniżałem, sprzedałem kilku darmozjadów (i Nasriego, Zianiego, Bocalego). Gdyby nie sprzedaż wyróżniających się graczy to bym na koniec sezonu zbankrutował. A problemem nie jest pojemnośc stadionu raczej, ale niskie ceny biletów. Jak łatwo wyliczyć, wynosi ona mniej niż 10 euro. A w rekordach najwyzszy dochod z meczu to 1.9 mln za mecz kw. do LM z Benfica. Wedlug edytora, to powinny one wynosic ponad 30 euro, moze nawet 40. A wtedy to bylby luz. I tu pytanie: czy zarzad moze obnizyc ceny w wypadku slabego sezonu i niskiej frekwencji? Bo poprzedni sezon byl słaby.

patryk_augustow Młody aktywista

30.06.2008 11:10    #16843     Sufler - Porady do gry - Kick off players-problem
Mam skin dds 2.1. Zainstalowałem go poprzez wrzucenie 4 pliczków FMF do folderu skins. W instrukcji instalacji tych ludzików było napisane, żeby wrzucić je do folderu odpowiedniej skórki/graphics/pitch*/icons*/kits* ale ja mam tylko te 4 pliki , gdzie w przypadku innych skórek jest folder po rozpakowaniu i inne w nim. Tak więc gdzie mam wgrać ten dodatek, ażeby hulał mi na skinie dds 2.1??

Proszę o dokładną instrukcję. POZDRo
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Lypton Partyzant

Otóż mam pewien problem z finansami. Gram Olympique Marsylią, jak wiadomo mają oni stadion na 60 tys ludzi, średnio na mecz mam 55 tys kibiców. I co mnie zaskakuje to bardzo niskie przychody z biletów. Po meczu, na którym było 50 tys ludzi mój dochód z biletów wynosi 479 tys euro. A czasami jest jeszcze mniej. Powoduje to u mnie duże dziury w budżecie, na miesiąc tracę jakieś 4-5 mln. Płace nie są aż tak wysokie- 48 mln rocznie. Wczesniej na tej samej karierze grajac Sunderlandem, ze srednią widzów 38 tys, a płacami 43 mln rocznie nie mialem zadnych problemów z budzetem, zysk co miesieczny wynosil około 1 mln, czasem 2. I tu, i tu placilem okolo 1 mln rat miesiecznie, zas mi placono niewiele, kilkadziesiat tysiecy, wiec nie w tym problem. W edytorze cena biletow w Marsylii to 25 funtów. Czy zarząd może obnizyć cenę biletów w wypadku słabego sezonu? Bo wlasciwie to moja jedyna nadzieja... Zaczynajac z budzetem 35 mln, po 4 miesiacach mam 20...

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.06.2008 10:06    #16845     Sufler - Porady do gry - Duzy problem z grą...
najprostszym sposobem jest wrzucenie łatki 8.0.2 link -> http://www.cmrev(...)ix_.html ten problem był już poruszany kilkakrotnie więc jak chcesz się coś więcej dowiedzieć, poszukaj
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

FiftyPercentSkil... Partyzant

30.06.2008 09:49    #16846     Sufler - Porady do gry - Duzy problem z grą...
Witam. Mam ogromny problem z FM. Podczas rozgrywania niektórych meczów dzieją się niezwykłe rzeczy: powiedzmy wygrywam 2-0 i potem wynik zmienia się np. na 2-1 bez migania napisu GOOOOL . kiedy spojrzę do "najnowsze wyniki" i zjadę na dół to mój mecz niekiedy ma całkiem inny wynik niż podczas rozgrywania go ! A kilka razy zdarzyło mi się, że po remisie w lidze (np. Premiership) rozpoczynała się dogrywka i potem karne a końcowy wynik był jeszcze inny! Wcześniej nie miałem takiego czegoś. Reinstall FM'a nie pomaga.Spotkaliście się kiedyś z czymś takim ? To dzieje się za kazdym razem kiedy chcę pograć. oczywiście nie wszystkie mecze tak wyglądają.
Licze na waszą pomoc. Pozdrawiam.

ndL Młody aktywista

Prowadze Kamerun.Objalem ten kraj przed MS 2010.Calkiem niezle mi poszlo wyszedlem z grupy :).Tuz po mistrzostwach zaczely sie eliminacje do PNA. Nie wiadomo czego nie moge prowadzic Kamerunu.Jest normalnie napisane ze prowadze kamerun mam ich w terminarzu swoim ale nie mgoe zarzadzac ta druzyna.Gdy patrz na sztab szkoleniowy Kamerunu tez mnie tam nie ma :(. Co sie dzieje ?

about Partyzant

29.06.2008 19:04    #16848     Sufler - Porady do gry - atrybut
Problem może troche glupi ale co odpiowiada w tej wersji za to ze zawodnik dobrze strzela rzuty karne ( angielska nazwa ) set pieces - rzuty wolne wiec raczej nie to wiec ktory?

onejoke Młody aktywista

29.06.2008 18:51    #16849     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo w Hiszpani
[quote=konikx]mam taki problem: gram Sevillą i posiadam w tym momencie 4 zawodników z "cdz" (Luis Fabiano, Aquivaldo Mosquera, Luka Modric i Javier Chevanton). Jak wiadomo zgłosić mozna tylko 3, ale Luis Fabiano rozważa przyjęcie obywatelstwa i nie wiem co robic, czy sprzedawac jednego z nich czy czekac i moze przyjmie on je przed 31.08. Od czego to zalezy..? i czy mogę coś z tym zrobić..?[/quote]

Zgłoś jednego z nich do drużyny rezerw i będzie ok

widzewiak19105 Partyzant

29.06.2008 18:22    #16850     Sufler - Porady do gry - KickOff Players
Witam.Mam mały problem ściągnąłem z tej stronki http://www.sorti(...)ownloads dodatek który podmienia kuleczki na piłkarzyki,ale coś nie syci,robiłem wszystko jak w instrukcji.Wie ktoś może o co chodzi???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution