Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Czarodziejski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2016 22:52    #1561     Sufler - Porady do gry - Brak Terminarza
Cześć,

Gram na dodatku z 4 ligą włoską, awansowałem z Parmą do Serie C, potem do Serie B, teraz jestem przed Serie A....
Jednakże mam problem, bo gra nie wygenerowała mi terminarza rozgrywek. Do 20 Sierpnia nie mam nic.
Próbowałem się wrócić do starego zapisu i przeurlopować okres podania terminarza, ale także nic nie działa...
Jakieś pomysłu? ;)))

koliba92 Partyzant

@Hazardfan sprawdź w configu do logosów dużych czy masz tam wpisane logo, a nie icon. może akurat to to.

A ze swojej strony mam inny problem - Orzeł Ząbkowice Śląskie (ID: 54007055 w FM15) uparcie nie chce przyjąć moich logosów. tzn. w configu id się zgadza, rozmiary się zgadzają, z tego samego configa wszystkie pozostałe logosy się wyświetlają, bufor odhaczony, skórka przeładowana x razy, a Orzeł dalej ma systemowe logo. help?

lutek61 Partyzant

Witam mam taki problem że grałem cały czas i miałem orginalne składy teraz co wgram od nowa to mi się pojawiają nieorginalne nazwiska dziwne to troche bo wcześniej było ok.Idzie to zmienić?

Marek86 Partyzant

Cześć, mam problem natury technicznej. W zakładce Stabilność posady widzę tylko posady klubowe, brak jest posad reprezentacji. Co za tym idzie, nie widzę też wolnych posad selekcjonerów w Biurze pracy. Filtry mam wszystkie włączone.
Czy macie pomysł, dlaczego nie reprezentacje nie są u mnie widoczne?
Dodam, że trwa u mnie wiosna pierwszego sezonu. Czy może pojawiają się te posady dopiero po jakimś czasie?

ArturZgorzelec Partyzant

Witam na steamie kupiłem FM 16 od początku włącza się krytyczny błąd ( już przy pierwszym lub drugim meczu sparingowym ) poczytałem wasze forum i zrobiłem zgodnie z poradami: zainstalowałem c++, sprawdziłem pliki na steamie i dalej gra się wyłącza.
Próbowałem grać w ligę polską i angielską nie wiem w czym jest problem, gra się wyłącza o różnych datach nawet czasami nie zdążę na początku sezonu rozegrać sparingu, więc omijanie jakiejś daty nie ma sensu. Co mogę jeszcze zrobić?
mój sprzęt
amd athlon IIx4 631 quad -core processor
8 gb ram
ge force gtx 750 ti
chyba wystarczający na tą grę.

Rio5fan Partyzant

Grając w FM 14 natknąłem się na problem wymieniony w tytule. Dla uściślenia: Garbarnia Kraków, 2. liga polska, formacja 1-4-2-3-1. Problem polega na tym, że nawet przy różnych kombinacjach poleceń drużynowych i indywidualnych, skrzydłowi są bardzo zbliżeni do linii bocznych, co prowadzi do wielu sytuacji, w których są praktycznie wyłączeni z akcji zaczepnych. Uruchomić może ich tylko idealne długie podanie, ponieważ w każdej innej sytuacji piłkę przejmuje dobrze ustawiony obrońca.

Rola tych zawodników to zwykle skrzydłowy + atak. Przy takiej kombinacji nie mogę zaznaczyć opcje "zawęź pole gry", a nie chciałbym specjalnie zmieniać ról piłkarzom, na takie, w których nie czują się komfortowo, by móc im przydzielić określone polecenia. Z góry powiem, że dzieje się tak samo przy zaznaczonej opcji "wąskie pole gry". Czy ktoś mógłby mi polecić rozwiązanie tej sytuacji?

Mam nadzieję, że opisałem problem wystarczająco szczegółowo. Z góry dziękuję za pomoc.

lelek09 Partyzant

22.01.2016 17:36    #1567     Sufler - Edytor - FM 16 - Edytor
pany mam problem. pobawiłem się edytorem dodałem co chciałem wszystko zapisałem baze danych etc. i wlaczm ta baze danych a tu nie ma tego co dodałem w mojej grze. pisze mi ze niezweryfikowana jest baza. Co mam zrobić aby było wszystko??

arkadekarek Partyzant

heh w sumie moze masz racje..kiedys chyba wlasnie wylaczenie kompa pomoglo:)..zobaczymy..do tej pory w 2016 nie bylo problemow z aktualizacja:),,,dzieki z aodpowiedz.pozdrawiam

jaceki Partyzant

22.01.2016 13:49    #1569     Sufler - Porady do gry - Problem z wydajnością.
Sluchajcie udało sie. Diagnostyka dellowska wskazała problem w bios-ile. Zainstalowałem poprawkę i jest wydajność na gwiazdkach po 5. Także temat mozna zamknąć.

kell1987 Partyzant

22.01.2016 12:16    #1570     Sufler - Porady do gry - Problem z wydajnością.
ale z czym masz problem? grafika za słaba w 3d, czy może zbyt wolno się gra renderuje przy małej bazie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.