Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ridiculous Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2016 21:38    #1541     Sufler - Porady do gry - Automatyczne konferencje
Cześć, mam problem z automatycznymi konferencjami.
Od razu wam powiem że nie, nie mam zaznaczone aby to asystent na nie chodził - w każdej wypowiedzi medialnej pojawia się nazwisko mojego menadżera, czy jest gdzieś opcja odznaczenia tego abym sam mógł udzielać odpowiedzi na zadawane mi pytania a nie z automatu?

Darein Partyzant

30.01.2016 14:38    #1542     Football Manager - Świat taktyki - PROBLEM Z NAPASTNIKIEM
Mam problem z doborem roli dla napastników u siebie gram na kontroli i mam fałszywą 9 próbowałem też kompletny napstnik na wsparciu na wyjazdach kontratak tam jest albo kompletny napastnik w ataku lub wysunięty napastnik . Strzelają mało bramek i często grają na maksymalną ocene 6.4 - 6.6

arvanis Partyzant

A możesz zapodać skrinszotem? FM 13 często się psuł przy odpaleniu jakiegoś programu czyszczącego (np. Ccleanera) w trakcie rozgrywki, ponieważ ten usuwał rozmaitej maści pliki z folderów tymczasowych, z których korzystała gra. Może to to?

A sprawdzałeś na innych skórkach? Może wystarczy przeładować skórkę, albo wgrać ją od nowa do folderu ze skórkami?

Jeśli nic nie pomoże, stwórz nową grę i sprawdź, czy tam problem też się pojawia. Ewentualnie zostaje reinstal;p

peeste Partyzant

Podbijam pytanie. Również mam ten problem.

DaveTott Partyzant

Witam,

Mam problem z facepackami i kitspackami do FM 2012. Pobieram z Waszej stronki, wklejam tam gdzie trzeba, odświeżam skórkę i nie działa. Czy do działania paczek z twarzami i koszulkami, które są na Waszej stronie potrzebuje odpowiedniej skórki by zadziałało? Bardzo bym prosił o pomoc w tym temacie. (dawidpruski88gmail.com)

Pozdrawiam Wszystkich

Dawid

Shrek Partyzant

28.01.2016 20:19    #1546     Serwis - Uwagi i propozycje - Dodawanie linków
Cześć, potrzebuje informacji, jak w manifeście umieścić link, ale w takie postaci, aby w tekście pojawiał się nie bezpośredni link, a tekst przezemnie wpisany:
Np http://i.imgur.com/JJgX4Wx.jpg, który będzie opisany jako kolejka pierwsza.

Wiem, że jest kreator dodawania obrazków, ale tamtejszy kreator ma jakieś problemy.

Na różnego rodzaju forach działa komenda [img=http://i.imgur.com/JJgX4Wx.jpg]I kolejka[/img], nie wiem, czy w manifestach także da radę.

Tysqie24 Partyzant

Dziekuje marrtac za wyciecie zdjecia zawodnika tylko mam problem , otoz niewiem jak sprawdzic ID gracza aby nadac nazwe temu zdjecia i zeby FM go mi wyszukal i przypasowal , bo szczerze mowiac od czasu FM 2005 zawsze pobieralem gotowe paczki i nie prosilem o pojedyncze zdjecia a akurat Petr Trapp to zawodnik , ktorego zawsze kupuje w FM 2015 i teraz rowniez w FM2016 i dlatego sie uparłem na jego fote :)

Wiec moglby mi ktos pomoc i powiedziec jak sprawdzic id gracza ?

Maciejusz Partyzant

Tu jest taki dział "Jakim klubem proponujecie by zagrać", czy coś w ten deseń. Gra samograjem na początek, jeśli masz problemy i brak cierpliwości może być dobra. Jak już ogarniesz o co kaman to możesz sobie stopniowo schodzić po "jakości" zespołów w dół :)

A jak nie to zapraszam do Oceanii :P

Nascimento1998 Partyzant

27.01.2016 21:13    #1549     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"][quote="Pucek"]Staram się mieć tylko pozytywny wpływ na problematyczną sytuację, którą zauważyłem. W sumie to tyle :)[/quote]

Pucek, lepiej poczytaj sobie o Tamagotchi, bo o Mahdim już za wiele zostało powiedziane.
Ten serwis ma swoją tożsamość zbudowaną na wielu gorszych i lepszych osobowościach niż Łukasz. Mahdi tak jak Ja jest kroplą w historii tego serwisu.[/quote]

Miałem się nie udzielać, ale napiszę komentarz w odniesieniu do Twojego powyższego cytatu, Romantico. Wydaje mi się, że Puckowi chodzi dokładnie o taki rodzaj zachowania, jaki ukazałeś w tym momencie. Nikt nie karze Ci być pro Mahdi, ale zobacz - kolejny komentarz a Ty znowu do niego nawiązujesz i w pewnym sensie go degradujesz. Do czego to zmierza? Moim zdaniem do niczego.

romantico Partyzant

27.01.2016 21:07    #1550     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Staram się mieć tylko pozytywny wpływ na problematyczną sytuację, którą zauważyłem. W sumie to tyle :)[/quote]

Pucek, lepiej poczytaj sobie o Tamagotchi, bo o Mahdim już za wiele zostało powiedziane.
Ten serwis ma swoją tożsamość zbudowaną na wielu gorszych i lepszych osobowościach niż Łukasz. Mahdi tak jak Ja jest kroplą w historii tego serwisu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.