Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.03.2009 20:28    #14511     Sufler - Porady do gry - Jak odzyskać licencję?
Może o podobnym czymś temat:

http://www.cmrev(...)cji.html

Cruz Partyzant

23.03.2009 20:19    #14512     Sufler - Porady do gry - Jak odzyskać licencję?
Witam . Mam mały problem. ostatnio musialem kilka razy zmieniac system, nie odinstalowywalem fm'a ktory byl na dysku d tylko robilem format c a potem z dysku d usuwalem folder z gra i instalowalem ponownie. zrobilem tak kilka razy i chcialem zrobic dzis lecz w okienku bylo napisane ze kod nie dziala zeby wejsc na sigames.com po nowy... czy juz nie moge odzyskac moich 5 mozliwosci wpisania kodu?? ;/

mamon12 Partyzant

23.03.2009 14:41    #14513     Sufler - Porady do gry - Koncentracja na początku meczu
ja mialem ten sam problem w moim valladolid - rozwiazalem go w ten sposob ze kupilem dobrego pracowitego defensywnego pomocnika , ten gosc mi dwukrotnie zwiekszyl potencjal obrony i dzieki temu wyeliminowalem te glupie bramki

Rado3xl Partyzant

23.03.2009 14:09    #14514     Sufler - Porady do gry - Zbyt wiele kartek
[quote=Danielski]problem nadal jest...
Gram dość ofensywnie. A nie chcę, żeby odbierali łagodnie bo mogą za dużo odpuszczać przeciwnikom...[/quote]

Może właśnie tu leży przyczyna , jeżeli grasz ofensywnie to rywale mają okazje do kontr, które przerywają twoi zawodnicy co często kończy się żółtą kartką. W drużynie przydaje się także typowy defensywny pomocnik, który potrafi zatrzymać akcję rywali w odpowiednim miejscu, a jeżeli ma wysoką wartość odbioru to będzie raczej czysto piłkę odbierał. Natomiast, gdy przeciwnik gra skrzydłami i ma tam niezłych zawodników to wtedy twoi boczni obrońcy są narażeni na kartki. W takim razie możesz spróbować nakłonić swoich bocznych pomocników do angażowania się w defensywę, a obrońcom zmniejszyć grę przy przeciwniku.

Abdulinho17 Młody aktywista

23.03.2009 13:44    #14515     Sufler - Porady do gry - Koncentracja na początku meczu
ja kiedys majac podobny problem gralem na przetrzymanie pilki kilka pierwszych minut aby pilkarze ją poczuli dobrze . potem rozkrecalem zespol ;)
Visca el Barça !

Danielski Partyzant

23.03.2009 13:22    #14516     Sufler - Porady do gry - Koncentracja na początku meczu
Kolejny problem, który w zasadzie od początku gry mam...
Praktycznie co mecz tracę bramkę w pierwszych 15 min...
I praktycznie co mecz muszę odrabiać straty (zwykle to się udaje - ba, nawet zacząłem źle się czuć gdy nie strzelają mi pierwszemu bramki)
W ostatnich dwóch meczach już przegrywałem nawet 0-2 by wygrać 3-2.
Jednak nie chcę tak non stop tracić bramki. Bo już zaczynam się martwić, że jeśli nie stracę pierwszy bramki to nie wygram...
Nie wiem czy to brak koncentracji na początku meczu, czy lubią po prostu odrabiać straty czy coś innego...
Jak załagodzić tą stratę bramek? Rozumiem, że nie da się nie tracić bramek - jednak co mecz przegrywać po 20 min już staje się nudne...

Danielski Partyzant

23.03.2009 13:17    #14517     Sufler - Porady do gry - Zbyt wiele kartek
problem nadal jest...
Gram dość ofensywnie. A nie chcę, żeby odbierali łagodnie bo mogą za dużo odpuszczać przeciwnikom...

Danielski Partyzant

22.03.2009 20:10    #14518     Sufler - Porady do gry - Zbyt wiele kartek
Witam,
szukałem ale nie znalazłem.
Mianowicie - gram GKS-em Katowice - nie dawno zacząłem drugi sezon w Ekstraklasie (4 sezon w grze) z tym, że mam ogromny problem. Odkąd awansowaliśmy (cały ubiegły sezon) non stop dostaje full kartek. W meczu minimum 4-5... W ubiegłym sezonie jeden ze środkowych pomocników na swoje 31 meczy dostał 15 żółtych kartek...
Teraz w 17 meczach (Liga, Puchar Ekstraklasy, Puchar Polski) zespół już ma 44 żółte kartki. Non stop jestem w pierwszej trójce odnośnie kartek... O dziwo czerwonych prawie nie mam. Sporadycznie.
Gram ustawieniem 4-4-2 z normalnym ustawieniem odnośnie odbioru piłki...
Co zrobić, żeby zmniejszyć ilość kartek? Bo teraz praktycznie po każdym meczu ktoś z pierwszego składu wypada przez kartki i nie pamiętam kiedy zagrałem dwa mecze pod rząd tą samą 11stką...
Z góry dziękuję za okazałą pomoc :)

SowaA Partyzant

22.03.2009 15:17    #14519     Sufler - Porady do gry - Kolor atrybutów po raz -enty.
Zdaję sobie sprawę, że tematy wiele razy były już poruszane na suflerze. Zdaję sobie również sprawę, że narażam się na "pomarańczkę" a nawet na "czerwień", ale muszę zadać to pytanie, bo mam z tym problem już długi czas. Chciałbym zmienić kolory wszystkich atrybutów na ten sam kolor. Tak aby (1), było takiego samego koloru jak np (20). Z góry dziękuję, jesli ktoś "ogarnięty" napiszę mi w dostepny sposób jak to uczynić. Pozdrawiam.

krolik123 Partyzant

22.03.2009 14:48    #14520     Sufler - Porady do gry - Rozmiar bazy danych
a ja mam kompa : procek 2.2 Ghz, pamiec 1 giga i zabieram 6 lig z 5 krajow ( 2 z angliia, francja, hiszpania, wlochy i polska) , duza baze danych. goraco polecam ddt generator. znajduje sie on w newsroomie w temacie ,, problem wolnej rozgrywki rozwiazany?". tak jest wszystko napisane. i wszycho ladnie smiga

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.