Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.03.2016 23:13    #1451     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ale Nasci, przypomnij sobie za co ja dostałem bana i usunięte konto, za artykuł Gnoti Seauton. Daj spokój sobie z tym, tu jest jakaś wolność słowa i nikt sie z tym nie kryje. Czy jest ona sprawiedliwa? Mi się wydaje, że nie do końca, aczkolwiek jest i tak lepiej niż u was. Przypominam, że niektórzy byli nazywani 5-tą kolumną, co nie od razu zakończyło się banem. Cóż, czy to nie mahdi groził i srożył się za nazwanie go czerwoną zarazą? A czy wiesz kim była 5-ta kolumna? Sam również pozwalam sobie na różne wycieczki pod adresem niektórych ludzi, jednakże nie przesadzam ( albo tylko trochę). Swoją drogą, jest to mniej obraźliwe i nawet bardziej wyrafinowane, niż jeb*ć w d*pe etc. Zaprowadziliscie u siebie terror, jako rednacz tamtej stronki, nie powinieneś dawać rad ludziom tutaj, bo nie trzeba być geniuszem by widzieć co lepiej prosperuje.
Przecież tam nawet jest problem z przeprowadzeniem jednego turnieju

deco87 Partyzant

Akurat Lechem problemów nie ma z wychowankami. W Śląsku na początku musiałem chuchać na "złotą" czwórkę. Oczywiście po 2 sezonach zacząłem prace nad wychowankami bo LM ma nieubłagane przepisy.

Leo146 Partyzant

Popieram post deco87. Po wygraniu ligi i awansie do LM szybko odskakuje się rywalom, ale jeśli nie zabraknie ci motywacji do bicia rekordów i stawiania sobie coraz to trudniejszych wyzwań (w postaci choćby wygrania LM lub gry samymi Polakami), to śmiało startuj w naszej lidze.

Pisze to z perspektywy prowadzenia Lechii Gdańsk. Co prawda kończę dopiero 3 sezon, ale już zarysowała się wyraźna przewaga w lidze, a i z awansem do LM coraz mniej problemow (choć staram się grac samymi Polakami).

morego Partyzant

niekoniecznie da się oszczędzić. marat odpisał w dniu dzisiejszym, że kasa na konto poszła. Kontakt z nim bez problemów, do razu odpisał, tak samo jak dziś poinformował o zwrocie. Co do zaoszczędzenia, nie widzę opcji zakupu poniżej 130 złotych, a za tyle kupiłem. pozdr

Shrek Partyzant

07.03.2016 17:04    #1455     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Skoro zostałem wywołany to odpowiem.

Nie zrobię niczego co mogłoby zaszkodzić Rozgrywce Mistrzów 2.0.

Jestem w to w jakimś większym lub mniejszym stopniu zaangażowany, pracuje nad tym jak poradzić sobie z problemem, o którym pisał Pucek na razie nie wypowiadam się o tym, jak mi idzie, a gdy to ukończę, wtedy i tak dowiecie się o tym z końcem eliminacji.

Co do samego manifestu, są rzeczy, na które zwracałem uwagę szefowi RM Teamu. Zawsze będę pisał/mówił co uznaje za słuszne, starając się przy tym nikogo nie urazić ( w końcu czepiamy się opinii, poglądów, argumentów, a nie osób które je wygłaszają). Skoro widziałem tam to co wydawało mi się, że widzę, napisałem co o tym sądzę. Skoro w tekście było inaczej, to znaczy że się pomyliłem i za takową pomyłkę należy przeprosić. Tyle - zwykła przyzwoitość.

Gutii Partyzant

[quote="deco87"]Ja miałem to samo grając Śląskiem - reputacja ligi i klubu jest niska. Niestety gra sama zmusza do korzystania z wolnych agentów. Na początku będzie Tobie ciężko, ale jak z 2-3 razy z rzędu pograsz w fazie grupowej Ligi Mistrzów i tyle razy zdobędziesz Mistrzostwo Polski, wtedy reputacja ligi i Twojego klubu powoli wzrośnie.

Achille Anani - on Tobie się przyda w Lidze Mistrzów. Powinien być dostępny z wolnego transferu w 2016 roku:)

Predescu przeszedł do mnie bez problemu.[/quote]

Koniec końców zbudowałem drugą, żelazną jedenastkę. Kupiłem solidnego ŚO, a do ataku wypożyczyłem Rashforda z Man Utd (o dziwo piłkarz przyjął warunki wypłacania 80% jego pensji). Pierwsze 2 mecze za mną. Sevilla u siebie pokonana 3:0, a z Lyonem na wyjeździe przegrałem po dobrym meczu 1:0. Teraz czekam na pogrom od Juve :D Nikita Korzun - polecam każdemu.
EDIT - dopisek
Anani u mnie w FM ma fatalną formę, a statystyki ma wręcz okropne. Predescu przeciętny zawodnik, ale nie wart takiej płacy (4,5tyś)

deco87 Partyzant

Ja miałem to samo grając Śląskiem - reputacja ligi i klubu jest niska. Niestety gra sama zmusza do korzystania z wolnych agentów. Na początku będzie Tobie ciężko, ale jak z 2-3 razy z rzędu pograsz w fazie grupowej Ligi Mistrzów i tyle razy zdobędziesz Mistrzostwo Polski, wtedy reputacja ligi i Twojego klubu powoli wzrośnie.

Achille Anani - on Tobie się przyda w Lidze Mistrzów. Powinien być dostępny z wolnego transferu w 2016 roku:)

Predescu przeszedł do mnie bez problemu.

romantico Partyzant

06.03.2016 12:36    #1458     Sufler - Problemy techniczne - Problem z patchem 16.3.0
[quote="alasinho"]Mam jedną partycję i nigdy nie miałem takiego problemu ze Steamem więc wątpię żeby to miało jakieś znaczenie. Może coś jest nie tak z tym patchem?[/quote]

Wątpię. Zrob kilka razy spojnosc plikow.

alasinho Partyzant

06.03.2016 12:33    #1459     Sufler - Problemy techniczne - Problem z patchem 16.3.0
Mam jedną partycję i nigdy nie miałem takiego problemu ze Steamem więc wątpię żeby to miało jakieś znaczenie. Może coś jest nie tak z tym patchem?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
06.03.2016 12:01    #1460     Sufler - Problemy techniczne - Problem z patchem 16.3.0
Sprawdź spójność plików na Steam. Wyjaśnienie jak to zrobić jest dostępne tutaj: http://www.cmrev(...)em_.html
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution