Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

czaaareeek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2009 23:04    #13791     Sufler - Porady do gry - kamil wilczek
heja.myslę nad zmianą taktyki, a raczej powrotem do starek z jednym napastnikiem trzema zawodnikami za nim (2 skrzydłowych + 1 rozgrywający), potem niżej dwóch środkowych, czterech obrońców... no i mma problem. Na oku mam kamila wilczka który prezentuje niezłe umiejętności strzela podaje ale... ma kreatywność 6 :( i mały psikus bo chciałem go ustawiać tuż za napastnikiem jako ofensywnego. I tu moje pytanie,myslicie, że zawodnik z kreatywnością na poziomie 6 się sprawdzi na tej pozycji? Lepszy zapewne majewski z kreatywnością 17 no ale lekko starszy i droższy :( co poradzić?

FPerez Partyzant

03.08.2009 21:50    #13792     Sufler - Porady do gry - problem obrońców
Mając taką kase nie powinieneś mieć najmniejszych problemów ze zrobieniem dobrej obrony. Starszym piłkarzom zrób indywidualny trening (lżejszy) to atrybuty nie będą tak leciały w dół. W oknie transferowym proponuję kupić piłkarzy w wieku 24 lata, nie ma się co starać bo 34 latek nie będzie grał lepiej od dobrego 24 latka,a i atrybuty mu już nie urosną. Puki co jak masz tych 34 latków to dotrwaj do końca sezonu cofając linię obrony, żeby luka między obroną, a bramkarzem nie była zbyt duża.

Przemo2207 Partyzant

03.08.2009 17:52    #13793     Sufler - Porady do gry - Migający kursor
Witam. mam problem z FM 2009. Podczas grania kursor miga. Bardzo proszę o pomoc ponieważ jest to bardzo denerwujące :(
mes que un club

slake1 Partyzant

Witam.

Parę dni temu kontynuowałem grę na starym savie, tym razem na laptopie. Gram Bayernem. Upatrzyłem sobie kilku młodych zawodników (niepełnoletnich) i chciałem złożyć im oferty. Istniała taka możliwość, ale przeszliby tylko wtedy, gdy zawodnik ukończy 18 rok życia. Pisze coś takiego:
[quote]Transfer zostanie zrealizowany 1.7.2009,gdyż żadnemu ekwadorskiemu piłkarzowi U-18 nie można przechodzić do zagranicznych klubów.[/quote]

Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że grając ostatnim razem jeszcze na stacjonarnym, tego problemu nie było. Jak można obejść te restrykcje?

zolw_ik Partyzant

Miałem ten problem. Kilku graczy chciało odejść, ale na siłę ich trzymałem i psuło to atmosferę. Wystarczyło ich sprzedać by po połowie sezonu zniknęły problemy z brakiem harmonii.

Trabi Partyzant

02.08.2009 23:59    #13796     Sufler - Porady do gry - Problem z pisaniem
Właśnie zainstalowałem FM-a 09. Wszystko ładnie, pięknie, ale kiedy chciałem wpisać w wyszukiwarce "Ronaldo" to wsykoczyło mi "Rronnalldoo" albo chciałem zapisać grę tytułując ją jako "Real", wyskoczyło mi "Rreall". Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
02.08.2009 22:48    #13797     Sufler - Porady do gry - brak zdjec
[quote=Vision]Spróbuj ściągnąć facepack reprezentacyjny, powinno pomóc. :)[/quote]

To nie rozwiązuje problemu, bo twarze są przydzielane do konkretnych piłkarzy przez numer ID. Tym sposobem jakbyśmy ściągnęli Huntelaara do Milanu to on nie miałby twarzy bo zmienił klub :]
lucasinho.blox.pl

lukmil Partyzant

02.08.2009 19:00    #13798     Sufler - Porady do gry - Problem z dezaktywacją
Mam problem z dezaktywacją keya do FM 09 cały czas wyskakuje Unable to deactivate. Pomoże ktoś ??

Karol888 Partyzant

02.08.2009 18:52    #13799     Sufler - Porady do gry - [problem] Nowa rozgrywka
Procek i wentylator czyściłem razem z instalowaniem windowsa. Nie podkręcałem ;P Wątpię czy się przegrzewa cokolwiek bo nigdy takich problemów nie miałem.

Przeinstaluję i jutro dam odpowiedź czy działa.

Karol888 Partyzant

02.08.2009 17:16    #13800     Sufler - Porady do gry - [problem] Nowa rozgrywka
Otóż mam pewien dręczący i irytujący mnie problem z rozpoczęciem nowej rozgrywki. Mniej więcej przebiega to tak:
Klikam na nową grę, wybieram kraje, bazę itp i daję zatwierdź. No i gra się rozpoczyna prawidłowo, inicjowanie rozgrywek itd, ale podczas tych operacji komputer ZAWSZE (od jakichś 2 tygodni) się wyłącza i dupa. Nie wiem co może być tego przyczyną, jeśli ktoś wie jak można temu zaradzić to proszę o opinie.

Ps. dodam, że 3 tygodnie temu miałem reinstall Windowsa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution