Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2010 23:21    #12811     Sufler - Porady do gry - Rezerwowy bramkarz, brak ogrania
U bramkarza nie ma większego problemu z kondycją - nie musi być "świetnie przygotowany", "gotowy do gry" w zupełności wystarczy. Tym bardziej, że od GK nie oczekujemy - zazwyczaj - intensywnego przemieszczania się po boisku. Kwestia nadania odpowiednich statusów jest za to kluczowa.

Kupując nowego bramkarza trzeba szczerze mu w kontrakcie powiedzieć, jaką będzie pełnił rolę w zespole. Nie ma sensu kupować doskonałego bramkarza, który będzie np. o dwa oczka gorszy od podstawowego i wmawiać mu, że będzie podstawowym graczem. Zresztą, żadna drużyna licząca się na świecie nie ma w składzie 2 świetnych GK. Większość ma jednego solidnego, i jednego rezerwowego, a młodzi się w rezerwach ogrywają. Chociażby United, Real, Barca, Chelsea - po jednym super GK :)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
26.01.2010 20:17    #12812     Sufler - Porady do gry - Rezerwowy bramkarz, brak ogrania
Ja trzymam 2, maks. 3, w składzie. Za bardzo ich nie ogrywam i jakoś większych problemów potem nie mam.

sniper29 Partyzant

2) Jeśli pracujesz w tym klubie od dłuższego czasu to możesz wybrać sobie klub filialny. Ja grając w Heerenveen czy w Auxerre w 3 sezonie dostawałem możliwość wyboru klubu. Problem leży w tym że wiele klubów nie zgadza się na bycie klubem filialnym bo mają wygórowane ambicje i w konsekwencji trzeba brać amatorów z niegrywalnych lig.

hidalgo4 Młody aktywista

26.01.2010 15:40    #12814     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
nie wiem ja mam win7 nie mialem nigdy takich problemow wiec to albo wina skina albo patch zle nalozony...no i odp framework

Deadly_Velvet Partyzant

26.01.2010 15:21    #12815     Sufler - Porady do gry - Brak tabeli ligowych
Mam ten sam problem..nie wyświetlają mi się tabele lig i grupy pucharów...pomocy

slake1 Partyzant

Witam. Ściągnąłem shortlistę z największymi talentami FM -> http://dudio(...)-200.slf
Stworzyłem folder shortlists w Moje dokumenty/Sports interactive/Football Manager 2010. Zapisałem dany plik, ponownie uruchomiłem FM. Jednak w "Wyszukiwanie" wybierając "Listy życzeń" mam do wyboru tylko opcję "Zapisz listę życzeń". Nie mam żadnej innej opcji, ponadto niedostępna jest "Nowa lista życzeń". W czym tkwi problem? W 2010 import shortlist wygląda inaczej?

sanki88 Partyzant

25.01.2010 18:24    #12817     Sufler - Porady do gry - Zakaz transferow
http://www.cmrev(...)ddy.html

Widocznie można. I wątpię żeby to zmienili. Ale trzeba spróbować, bo pewności nie mam, a na sprawdzanie czasu nie posiadam ;)

lew77 Partyzant

No właśnie jest problem ,bo do Szachtaru przychodzić nie chcą ;( Ale sparwdzę Owomoyele . A czy moglibyście podac dobrego napastnika do 10 mln funtów.
Widzew ole ,ole .xD

PeneiroO Partyzant

25.01.2010 12:40    #12819     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
Mój problem wygląda nastepujaco... przy dodawaniu menadzera na poczatku gry dodale swoje zdjecie, lecz po nastepnym zaladowaniu zniknelo... Wie ktos moze czy da sie zaladowac je ponownie????

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Milev92]Ostatnio miałem taki sam problem ... ale udało mi się go przezwyciężyć. Po prostu odpalam FM w deamonie ... jest montowanie obrazu, wyskakuje okienko z opcją instalacji którą minimalizuje i odpalam FM i wczytuje grę. Może tobie też się to uda ;)[/quote]

Orginała odpalasz w Deamonie??? oj śmierdzi tu coś...
(L)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution