Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem jest powszechny - sam również nie mogę się zalogować na YT przez Football Managera. Progres w naprawie tego błędu można śledzić w tym temacie: http://commu(...)788.html
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Rozwiązałem problem.

Wejdź w Ustawienia -> Interfejs i odznacz "Odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu". Zapisz ustawienia. Utwórz nową grę sieciową.

Finito.
twitter.com/Ceyvol

sebik__lg Partyzant

W nieoryginalnej grze nie zatrudnisz nikogo. W wersji 2016 piraci mają utrudnione życie. Nie można kupować piłkarzy, zatrudniać trenerów. Po kilku latach są zmyślone nazwiska. Sports Interactive postarało się z zabezpieczeniami. Kup grę i wtedy nie będzie problemu.

IamTheSwarn Partyzant

Hej przyjaciele, mam problem. Jako, że chciałem uprzyjemnić sobie grę w FM'a, naściągałem 10 gb facepacków,backpacków,kitspacków etc. Teraz pojawia się problem, bo na moim dysku C, nie ma miejsca, żeby to wszystko pomieścić,więc przerzuciłem na dysk D, gdzie jest o wiele więcej wolnego miejsca. Zrobiłem podobną ścieżkę, D/users/admin/sportsinteractive , co prawda nie łudziłem się, że będzie działało, no ale spróbować można. Teraz pytanie do was, jak ukierunkować FM'a by odbierał dane tych umilaczy gry, z dysku D?

pelap Partyzant

27.06.2016 19:27    #1285     Sufler - Problemy techniczne - FM 16 problem

witam, mam maly problem,podczas grania wyskakuje mi takiblad inie moge grac dalej, prosze o pomoc

http://www.fotos(...)3957fbaa

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
27.06.2016 15:58    #1286     Serwis - Uwagi i propozycje - Nowe forum FM Revolution
Ludzie, skoro już jesteśmy na nowym forum i chcemy, żeby było estetycznie, to mam do Was apel:

PRZYSTAŃCIE CYTOWAĆ POST POD POSTEM

Nie mogę patrzeć, jak ktoś odpowiadając na ostatni post musi go całego zacytować, żeby dopisać pod tym odpowiedź. Przykład:

O co Wam z tym cytowaniem chodzi? Piszecie posta pod postem - chyba wiadomo, do kogo się zwracacie. A jak się boicie, że ktoś Wam w międzyczasie wbije pomiędzy, wystarczy napisać:

@paweldemon
?

I po problemie, wiadomo do kogo piszecie. Oczywiście możecie cytować, gdy np. odnosicie się do jakiegoś małego fragmentu długiej wypowiedzi, wtedy cytujecie i wycinacie tylko ten fragment, ale po co cytować cały post, który jest zaraz wyżej? Nie pojmuję.
twitter.com/Ceyvol

Metzelder Partyzant

27.06.2016 14:51    #1287     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami w Polonii
Witam, mam spory problem z rozpoczęciem kariery Polonią Warszawa. Otóż jest to jedyny klub, którym chcę grać, jednak ilekroć zaczynam sezon, to z miejsca mam ogromne problemy finansowe. Zaraz po założeniu "sejwa" w prognozach mam -117 tys zł. Po rozegraniu dwóch meczy towarzyskich prognoza wynosi -300 tys. Zauważyłem, że nawet jak posprzedaję najlepiej zarabiających, budżet zamienię na płace i uszczuplę kadrę do minimum (ja sam + trener bramkarzy), to i tak na koniec roku przewidziany jest niemal milionowy dług. I tu mam pytanie, czy zmagał się ktoś z podobnym kryzysem klubu i jak sobie z nim poradzić? Polonia to ciężki klub do grania, niemniej w tym sezonie granie nią jest praktycznie niemożliwe. Powinienem czkać na wymianę zarządu? Nie jestem zbyt doświadczony w FM z góry uprzedzam.

kucol Partyzant

27.06.2016 13:44    #1288     Sufler - Porady do gry - problem z zarzadem i trenerami
Witam mam problem z zatrudnieniem trenerów zarzad blokuje kazdy transfer juz nie wiem co robic chcem grac słabszym klubem z nizszej ligi ale jak go rozwinac jak trenerzy to gwiazdka lub troszke ponad wyprosiłem zarzad o zwiekszenie etatów ale dalej blokuja twierdzac ze nie potrzeba prosze o porady moze któs mi podpowie jak w edytorze zmienic podejscie zarzadu nie chcem zbytnio oszukiwac ale zatrudnienia lepszych trenerów np od kondycji napewno pomoze wszystkie porady triki mile widziane oraz linki do you tube poradników jak i forum z góry dzieki

Viique Młody aktywista

Grając małymi klubami trzeba mieć na uwadze to, że po awansie zazwyczaj będziesz na papierze dużo słabszy od swoich przeciwników. To co daje Ci małą przewagę to fakt, że jesteś człowiekiem a SI czasem bywa pokraczne w swoich poczynaniach i rozwija kluby dużo wolniej od gracza. Sam obecnie zderzam się ze ścianą jaką stanowi BPL, grając klubem, który jeszcze 2 lata wcześniej grał w Football League 1 - budżet płac całej mojej kadry jest niższy niż trzeciego najwyżej opłacanego zawodnika Man City (!). Jeżeli chodzi o prośby do zarządu to wszystko rozchodzi się o pieniądze. Prezesi nie lubią szczególnie zadłużać swoich klubów, dlatego póki nie zaoszczędzisz wystarczającej ilości gotówki cały czas będą Cię zbywać. Nie wiem natomiast o co chodzi z klubami patronackimi - jest to układ bardzo korzystny dla małych klubów (możliwość wypożyczania za darmo piłkarzy z lepszego zespołu i coroczny przypływ dodatkowych funduszy), jednak wydaje mi się, że problemem w tym przypadku jest sam dodatek. Wielokrotnie grałem na różnych innych rozszerzeniach i bardzo rzadko (żeby nie napisać nigdy) znaleziono mi klub patronacki. Dodatkowym czynnikiem, który może Ci pomóc jest determinacja Twojego awatara - im wyższa tym większa szansa na akceptację żądania przez prezesa. Jeżeli chodzi o grywalne ligi to gdy startujesz z dna, wybór lig nie ma zbyt wielkiego znaczenia, bo i tak nie będziesz mógł scoutować zawodników spoza Polski. Polecałbym natomiast wczytanie dużej bazy danych - zwiększy Ci to pole manewru w poszukiwaniu zawodników. Jeżeli zależy Ci na szybkim rozwoju lepiej jest załadować samą ligę Polską (zespoły niegrywalne, zawsze wydawały mi się słabsze). Sam jednak by zachować większy realizm polecam Ci wgrać tyle lig na ile pozwala Twój sprzęt ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tob3k10 Partyzant

Siema. Jest to moja pierwsza przygoda z FM. Przeczytalem chyba wszystkie poradniki. Oglądałem jak chłopaki prowadzą zespoły na YouTube. Oglądam kolegę ceyvola na twitchu. Postanowiłem rozpocząć przygodę drużyna z 4 ligi świętokrzyskiej kamienna brody. Ustawiłem trening, taktykę, polecenia. Udało sie awansować w pierwszym sezonie. Problem natomiast polega na tym, że zarząd nie chce spełnić żadnej z moich próśb. Chciałem klub patronacki, odmówili. Zwiekszyć budżet, niestety tez odmowa. O bazie treningowej nie chcą nawet słyszeć. W czym tkwi problem ? Za szybko awansowałem i dla takiego klubu jest to zderzenie z rzeczywistością ? Jakieś porady jak rozwinąć taki klub ? Zdaje sobie sprawę że to nie jest kwestia 3-5 sezonów źeby znaleść sie w topie, ale czy jest wogole szansa rozwinąć taki klubik ?

Zalazłem właśnie dodatek z liga okręgowa, wiec na pewno zacznę grać nowa karierę Starem Starachowice. Jaka wybrać bazę danych? Ilość krajów grywalnych ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution