Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hageon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2010 22:17    #12791     Sufler - Porady do gry - FMRTE PROBLEM
Witam mam pewnien problem z tym programem.
Zrobiłem format i niechce działac chociaz zawsze dzialal poprawnie.
Wyskakuje mi dziwny komunikat [załączam foto]
NET Framework oczywiście zainstalowany.
Proszę o pomoc.

http://www28.zip(...)ile.html

BartoMax Partyzant

mam podobny problem w fm10 podczas gdy gram mecz wyskakuje mi "array access out bounds" ;/ nie da sie normalnie grac.. jezeli ktos wie jak rozwiazac ten problem to z gory dziękuje ;) pozdrawiam

baluch Partyzant

Asenjo raczej nie przejdzie do barcy
suarez to dobry zawodnik
santon nie chcial przejsc mi do chelsea wiec moge miec problem :D

Ale dzieki
Anglia -> Solihull -> Wharf Lane

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.01.2010 17:59    #12794     Sufler - Porady do gry - Lech LM
Ale w czym problem? Jeśli w tym, że sprzedaje Ci zawodników to ustaw cenę wyjściową na 0 i wtedy nie będzie akceptował.

Taher Młody aktywista

30.01.2010 11:43    #12795     Sufler - Porady do gry - Oszust-piłkarz
Mam u siebie takiego piłkarza w starszym wieku.Nie wiem czy po tym tekście o pilarzu ,ale chcę go zatrzymać do końca świata i jeden dzień dłużej.Mimo 37 lat atrybuty fizyczne ciągle ma dobre.Szybkośc 8 i to najsłabsza wartosć.chociaż jest środkowym pomocnikiem.Jest kapitanem,zawsze jak gra to wygrywamy,dużo asystuje,świetne atrybuty psychiczne i techniczne też ciągle nawet za duże jak na polską lige.Pomyślałem że podpisze z nim kontrakt tak gdzies do 40.Problem w tym ,że bierze za podpis 500tys a pewnie i tak pewnie zakonczy kariere za poł sezonu.Chyba jak ma kontrakt to go zobowiazuje?Bo o ile dobrze pamietam to w porzednich fm-ach szedl na emeryture chociaż mialby kontrakt jeszcze 5 lat ważny

A i jeszcze jedno pytanie.Jak mozna miec piłkarza/trenera?Bojak ogłasza emeryture to moznam zaproponowac żeby został piłarzem albo trenerem

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

29.01.2010 21:09    #12796     Sufler - Porady do gry - Pytanie o zgranie.
Dzięki temu samemu językowi nie będzie problemów z komunikacją. Będą się lepiej rozumieli, a również wiadomo, że łatwiej się Hiszpan odnajdzie wśród Hiszpanów.

EDIT: omg, net ...

Nites Partyzant

29.01.2010 21:07    #12797     Sufler - Porady do gry - Pytanie o zgranie.
Nie będzie problemów z aklimatyzacją. Zgranie jak to zgranie - co mecz coraz lepsze.
Co to sygnatura?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

29.01.2010 19:59    #12798     Sufler - Porady do gry - Zdjecie???Pomocy!!!
ponadto podobny temat ostatnio był - zobacz wpis PeneiroO

http://www.cmrev(...)era.html

może umieszczone tam podpowiedzi zadziałają :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

andresss21 Partyzant

29.01.2010 19:42    #12799     Sufler - Porady do gry - Zdjecie???Pomocy!!!
Witam wszystkich,ma problem z zdjęciem.Problem polega na tym że na początku kreatora jest moje zdjęcie i gra czyta,i podczas gry przez chwilę jest a pozniej już zdjęcia nie ma.Może ktoś mi powiedzieć co mam zrobić żeby zdjęcie było cały czas bo dostaje białej gorączki pozdrawiam wszystkich z góry dziękuje za pomoc

sBanan Partyzant

29.01.2010 18:02    #12800     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Ja kiedyś tak miałem zepsuł mi się save i nie działał. Po pewnym czasie (to było w fm 08) wyszedł patch 8.01 z ciekawości z próbowałem a tu save się normalnie włącza nie wiem czy tak też jest w 10 bo takiego problemu nie miałem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution