Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szczepek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=MagnificoManager]Nie rozumiem cię. [/quote]
Chodzi o to że jak kupowałem Bąka i Murawskiego nie mieli oni problemów z uzyskaniem pozwolenia na prace, a ten Belg właśnie ma problemy chociaż także jest z Europy... i o co może chodzić
[quote=Arek96]Daj temu młodemu kluczowego i spróbuj. Potem najwyżej zmienisz.[/quote]
Okej spróbuje... na obecną chwilę bardzo dziękuje :)

szczepek Młody aktywista

Witam ! Ostatnio przerzucilem sie na FM 2006 ale okej do rzeczy...

Mam już 23 piłkarzy w Perth Glory zacząłem lige, a mogę mieć max. 24 piłkarzy w drużynie i to jedno miejsce jest "zarezerwowane" dla jakiegoś lewego obrońcy i zakontraktowałem pewnego 18-letniego Belga z Anderlechtu... jego sprawa sie dość długo ciągnie i tracę nadzieję ze mogłbym go kupić z powodu braku pozwolenia na prace, nie ma zadnych wystepow w kadrach Belgii ( U-19, U-21 i A )... co ciekawe kupilem dwoch Polakow ( K. Bąk i R. Murawski ) i z nimi nie miałem problemów przy zakupie... a on przy swoich 18 latach ma nawet dość dobre atrybuty... o co może chodzić... czyżby nie lubili Australijczycy Belgów ? :D

techniczny Młody aktywista

11.02.2010 13:02    #12713     Sufler - Porady do gry - Bramkarze i wolny transfer
oczywiście, dla mnie to sytuacja doprawdy dziwna bo w realnym świecie rzadko zdarzają się takie przypadki. nawet jeśli zawodnik jest już wiekowy i zwyczajnie nie da rady grać już na najwyższym poziomie, został mu rok, góra 2 kariery, to i tak zawsze bez problemu znajdzie pracodawcę, chociażby w średnim, ale solidnym klubie, chociażby po to, by inni zawodnicy mieli od kogo się uczyć. w FM po kilku latach hurtowo pod koniec sezonów odchodzi wielu świetnych piłkarzy, którzy w rzeczywistości mieliby całe stosy ofert. no ale dzięki temu my - gracze mamy szanse zatrudnić ich za stosunkowo niewielkie pieniądze chociażby w lidze polskiej. gram Wisłą K., obecnie mam 2015 rok i w polskiej lidze gra m.in. Andy van Der Meyde (Polonia W.), w Legi gra reprezentant Danii (nie pamiętam nazwiska), sam do niedawna miałem u siebie Michaela Klukowskiego oraz reprezentanta Belgii (też nie pamiętam nazwiska). może nie są to wybitni piłkarze, ale nie sądzę, by w realnym świecie chcieli grać w naszej marnej lidze. czyli reasumując, może mało to realne, ale uprzyjemnia grę ;)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Musisz stworzyć plik "config.xml" użuywając do tego odpowiedniego programu.
Np fmXML
Jeśli sam stworzysz sobie zdjęcie do gry to najprościej jeśli jako jego nazwę wpiszesz konkretny numer ID od piłkarza przedstawionego na zdjęciu.
Obsługa programu jest prosta i intuicyjna. Jeśli jednak miałbyś z tym problemy to odezwij się do mnie na PW to pomogę i wyjaśnię co i jak.

techniczny Młody aktywista

dzięki, panowie. powinienem dać sobie teraz radę sam. poszukać zdjęć i je obrobić to żaden problem ;)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
j.w +
Dodatkowo w ustawieniach gry zaznacz sobie funkcję "pokazuj ID"
Dzięki temu obok nazwiska piłkarza (w jego profilu) będziesz widział jego numer ID.
Składając prośbę o zdjęcia zawodników w dziale:
Grafika - problemy / ogłoszenia / poszukuję / propozycje
...nie zapomnij oprócz nazwiska gracza podać właśnie jego numer ID

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Tak. Jest.

Tutaj piszesz kim grasz, ew. kogo kupiłeś i na pewno ktoś miły da Ci link do zdjęć, ew. zrobi takie zdjęcia:

http://www.cmrev(...)?page=70

Jak już Ci dadzą do zdjęcia wklejasz do Komputer/Dokumenty/SI/FM/graphics/facepacks i w grze w USTAWIENIACH odznaczasz buforowanie skórki i zatwierdzasz.

jaruone Młody aktywista

Fakt dyskusja nie jest zażarta - najważniejsze, żeby jej efektem było skuteczne rozwiązanie problemu. Jeszcze raz dzięki.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Na Susie też nie wiedzą co się dzieje. Podejrzewam, że jest jakiś problem z serwerem.

E1: Rowan wysłał zapytanie do kolesia, który odpowiada za techniczną obsługę strony i niestety jeszcze się nie doczekał odpowiedzi.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

jaruone Młody aktywista

Witam. Temat może z pozoru "nie na temat" - jednak strona ta jest najlepszym źródłem face'ów do FM-a, gdy ktoś chce sobie zrobić indywidualny facepack. Niestety od kilkunastu dni nie działa.
Wie ktoś może co się z nią dzieje- problemy techniczne czy projekt upadł ?? - tworzona jest przez rowrow'a z SUSIE - jeśli ktoś jest aktywnym forumowiczem na tej stronie (a wydaje mi się że kilka osób związanych z cmrev się tam udziela) i swobodniej ode mnie włada angielskim czy mógłby dowiedzieć się coś na ten temat??

A może to tylko mi stronka nie działa ?? W razie co podaję link : http://www.fmfacepack.co.uk

Z góry serdecznie dziękuję !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution