Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Feno Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2016 10:58    #1271     Sufler - Problemy techniczne - Reprezentacja
Witam, mam problem w FM 15 jest tak jakby reprezentacja Niemiec zablokowana nie ma prawdziwych zawodników. Jakieś porady?

Ababa12 Partyzant

Hej!

Pisze do was z pytaniem a zarazem prośbą. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak zwiększyć zdjęcie piłkarza w profilu ?

Ściągnąłem face pack z --- > http://www.passi(...)cepacks/ i niestety mam takie malutkie zdjęcia.

To wina skórki czy mozna to jakoś zmienić w opcjach gdzieś?? A jeśli skórki to może ktoś podesłać link do jakiejś z dużymi zdjęciami ??

Pozdrawiam

yau Partyzant

Nie wiem czy nie odświeżam wyrzuconego już do kosza kotleta, ale jeśli problemy nadal występują to chętnie pomogę.
Przede wszystkim wydaje mi się że mylisz mentalność o nazwie "kontrola" z pospolitym rozumieniem kontroli sytuacji na boisku. Jeśli za kontrolę uważasz np. grę Barcelony Josepha Guardioli i jego kontynuatorów to jesteś w błędzie. Mentalność "kontrola" to mentalność ofensywna a co się z tym wiąże zupełnie nie nastawiona na utrzymanie czy posiadanie piłki. W "kontroli" piłkarze będą podejmowali duże ryzyko, rozgrywali piłkę bezpośrednimi podaniami na wysokim tempie. Przyznasz że nie sprzyja to posiadaniu piłki?
W samej taktyce której screeny wrzuciłeś jest ważna rzecz do poprawy. Styl gry zespołu jest sztywny, nie ma nikogo w miejscu środkowych pomocników, wszystkie role w linii ofensywnej pomocy są nastawione na atak a jak by tego było mało grasz bardzo krótkimi podaniami. Twoja drużyna jest podzielona. 6 gość broni i 4 gości atakuje. Brakuje im "łącznika", który potrafiłby przenieść piłkę z obrony do ataku. Jak chcesz przenieść piłkę o 50 metrów do przodu używając bardzo krótkich podań?
Polecam ustawić role i funkcje, które pomogą łączyć dziurę w środku pola. Możesz to zrobić albo poprzez nakaz cofania się zawodników ofensywnych (np zmiana OP(A) na OP(W)) lub przez przydzielenie roli, która pozwala na rajdy z piłką zawodnikowi zajmującemu pozycję DM.

yau Partyzant

Witam, nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale mam pewien problem z działaniem strony. Dawno mnie tu nie było, widzę że strona jest odświeżona a ludzi na forum całkiem sporo więc chciałbym się lekko odhibernować. Próbuje uaktualnić swój profil ale opcja wyboru avatara nie działa. Przycisk "dodaj avatar" nie wywołuje żadnej reakcji. Używam Windows 7/Chrone.
Pozdrawiam

//edit: już sobie poradziłem, przepraszam za zamieszanie. Jeśli ktoś miał podobny problem odpowiedzialnym za niego jest adblock.

Węcława Partyzant

Rozwiązałeś może już ten problem ? Bo ja też go mam i nie mam pojęcia co z tym robić.

romantico Partyzant

Próbowaliście grać na innej skórce? Ściągnijcie ze dwie i zobaczcie czy ten problem jest dalej.

kwiato Partyzant

Mam to samo i prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu. Grałem w Werderze wszystko było ok. Przejąłem Aston Ville i problem się uwidocznił.

lukinho47 Partyzant

Problem jak w temacie podczas jednej z rozmów z zarządem, wiem , że pojawiła się taka opcja, że zarząd rozbuduje bazę treningową, a ja obiecałem, że poprawie pozycję klubu w zamian za to.
Nie jestem wstanie być wyżej niż na 1 miejscu, zarząd jest zachwycony moimi zdolnościami, ale co z tego skoro mnie zwalnia z powodu niezajęcia wyższej pozycji. I co można zrobić? Da się jakoś to obejść. Może jakoś edytorem czy coś ( edytor płatny na steam jest) mógłbym podesłać save czy coś.

matek7627 Partyzant

Witam mam problem z odpaleniem gry.Gdy nią odpalam wyskakuje okienko i pisze się takie coś:This game cannot be run under a debugger. Deactivate all active debuggers and run the game again.

If this continues to happen please press 'Create Error Report' to report this to Technical Support.

Jak to naprawić?

matek7627 Partyzant

29.06.2016 12:25    #1280     Sufler - Problemy techniczne - Debugger
Witam mam problem z odpaleniem gry.Gdy nią odpalam wyskakuje okienko i pisze się takie coś:This game cannot be run under a debugger. Deactivate all active debuggers and run the game again.

If this continues to happen please press 'Create Error Report' to report this to Technical Support.

Jak to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution