Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

RIDS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Właśnie, czasem lepiej nie wypożyczać, a wstawiać na ogonki, bo go wypożyczysz do jakiś ogórków, i tam z tym ogórkowym treningiem Ci go udupią. Musisz im ustawić inny trening, bo prawdopodobnie, to jest jednym z problemów.
Pozdro
Zapraszam wszystkich graczy CS 1.6 na serwer CsSniper[JailBreak] @OwnServer.pl !!!
IP: 188.165.209.38:25088. O szczegóły pisać na PRIV!

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
20.02.2010 19:51    #12672     Sufler - Porady do gry - CM 01/02 reaktywacja.
Tu pytamy o wszelkiego rodzaju pliki.
lucasinho.blox.pl

ARBIN Partyzant

20.02.2010 19:14    #12673     Sufler - Porady do gry - CM 01/02 reaktywacja.
Ostatnio dopadła mnie nieokiełznana chęć zagrania w cm 01/02. Pierwszy krok już zrobiłem tzn. zdjąłem go z półki i przetarłem z niego kurz itd. Chciałbym go doprowadzić do stanu jak najbardziej grywalnego.
Pomożecie ? Potrzebuję listę plików niezbędnych do spokojnej i bezproblemowej rozgrywki.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

20.02.2010 18:36    #12674     Sufler - Porady do gry - Zagrajmy przez internet .
Jest do tego stosowny TEMAT
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
[quote=Rupertziom]Zresztą Jak gracie jakimiś Manchasterami to myśle że wasze uwagi mało mi pomogą bo ja gram WBA. [/quote]
To po co nas pytasz, skoro uważasz, że nic Ci to nie pomoże. Jeśli to była jakaś aluzja do mnie, to dla Twojej wiadomości, Manchester jest bodajże 6 klubem, który objąłem w FM-ie i dobrze wiem co robię.
[quote=Rupertziom]No dobra no to jak to jest że gram z ligowym pewniakiem i pykam go a ze spadkowiczem dupie ? [/quote]
Tu jest problem motywacyjny. Musisz powiedzieć grajkom w rozmowie motywacyjnej, że muszą wygrać. Inaczej zbytnio się rozluźnią.
[quote=Rupertziom]Premiership to tam już nie ma bata na taktyke przeciwnika... [/quote]
Jest. Cały czas grasz swoje. Wprowadziłem Watford do Premiership i spokojnie grałem swoje. Nawet z potentatami wygrywałem.
[quote=Rupertziom] I jeszcze jedno, czy stosujecie rady z ram taktycznych `10 ? [/quote]
Tak.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

karczu Partyzant

20.02.2010 15:39    #12676     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
ja gram wiłą i tez mam taki problem w lidze wymiatam a w LM troche gorzej co prawda ostatni mecz wygralem z Zenitem ( w grupie mam barce ;( i również Schalke ;( ) Z tymi ostatnimi po 3:1 ale narazie jestem na 3 miejscu w grupie :) Staram sie grac Otwartą piłe i poskotkowalo tylko z zenitem . teraz wyprobuje 4-5-1

Rupertziom Partyzant

Mój problem przedstawia się następująco: Zaczyna się on wtedy gdy scout przesyła raport nt. przeciwnika i jest tam napisane że klub gra z kontry wiec ja ustawiam (jak było napisane w jednym z poradników ) nastawienie "kontrola lub Ofensywa " ale gdy włącze mecz nic nie idzie tak jak ja bym chciał więc włączam gre z kontry i nagle zaczynam atakować... najdziwniejsze jest to że strzelam więcej bramek gdy ustawie nastawienie na powstrzymywanie niż przewagę liczebną.... nic z tego nie rozumiem. To samo się tyczy narady przed meczem asystent radzi wysoko ustawić obrone więc tak właśnie robie i przez to trace masę bramek... Jest na to jakaś rada ? proszę od odp.

romuś Partyzant

sluchaj tylko ze to ejst problem....mam dobrych trenerow...mlodych wyypozyczam (takich ktorych sciaglem i widac ze maja "to cos";)
z korony sciagnolem Polaka ktorym teraz sie interesuje Mu i Inter a ma 19lat.....a umnie nic
mozliwe jest to ze to z powodu malej liczby Polakow w moim zespole?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Mam pytanie... otóż Football Manager 2009 ma identyczne wymagania co 2010 i jak to jest mozliwe ze 09 chodzi mi na 6 ligach i na sredniej bazie danych bez problemu przy PC 3.2 Ghz 512 RAM-u a FM 10 po wybraniu 1 ligi zacina sie podczas grania... dlaczego tak jest???
(L)

Baphometh Młody aktywista

19.02.2010 13:40    #12680     Sufler - Porady do gry - Problem liga mistrzów
[quote2=about]
bo schalke to jest średniak ...
tylko problem w tym że do ogórkowej polskiej ligi dobrzy piłkarze nie przyjdą chociaż budżet mam 15mln [/quote2]
Jeśli schalke jest średniakiem to twój zespół patrząc na skład to kompletne ogóry. Tak jak wyżej napisane, taktyka (może daj troszkę bardziej defensywną i na kontry graj) oraz rozmowy przedmeczowe kopiesz i polecenia indywidualne dla zawodników przeciwnika.
Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution