Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2010 16:01    #12661     Sufler - Porady do gry - Acer Aspire One ( NETBOOK )
Wydaje mi się, że przy jakiś naprawdę dobrych wiatrach, możesz włączyć jeden kraj z ligami, które będą potrzebne do rozgrywki, a co do "trybu 3D". to powiem szczerze, że jeżeli masz kartę zintegrowaną - możesz mieć małe problemy z graniem, chociaż nie chcę przesądzać.

Ja osobiście, jeszcze przed zmianą komputera, grałem na podobnych parametrach jak Ty. Bałem włączyć więcej lig niż jedna, chociaż rekompensowałem sobie to "ogromną bazą danych". Wszystko działało jak "krew z nosa"

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

gra jest dobra bo kumpel gra na niej i nie ma zadnych problemow
(L)

pchela123 Młody aktywista

21.02.2010 15:36    #12663     Sufler - Porady do gry - zawodnicy do ligi polskiej
Z takimi sprawami to tu:
http://www.cmrev(...)?page=17

@ElHarans
Może i tam nie ma odpowiedzi ale tam trzeba zapytać ;] Ten temat co przedstawił stool nie jest tematem na sufler.

Temat do zamknięcia.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
21.02.2010 15:10    #12664     Sufler - Porady do gry - zawodnicy do ligi polskiej
[quote=stool]gram Lechem mam do wydania 20 mln euro niestety zaden dobry zawodnik nie chce przejsc do ligi polskiej.
macie moze jakies wskazowki jak naklonic zawodnikow na srednim europejskim poziomie do ekstraklasy?[/quote]
No to masz niestety kolego problem. Liga polska jak i Lech mają zapewne za małą reputację, żeby sprowadzać takich zawodników. Spróbuj wypożyczać i kupować młodych i zdolnych, którzy nie mają jeszcze wysokiej reputacji. Oczywistością jest, że np. Senderos czy kto tam inny, nie będzie chciał przejść do Lecha, jeśli ten nie będzie mu gwarantował możliwości walki w Lidze Mistrzów. Musisz po prostu walczyć o mistrzostwo i próbować zawojować LM.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

ElHarnas Młody aktywista

21.02.2010 15:05    #12665     Sufler - Porady do gry - zawodnicy do ligi polskiej
[quote=Margo]http://www.cmrev.com/sufler/problem/21703,Zawodnicy-_-szukam-_-kupie-_-wypozycze.html?page=16

Tak trudno spojrzeć kątem oka na przeciwległą część monitora?[/quote]
Margo. Jesteś przekonany, że tam jest odpowiedź na pytanie zadane przez stool'a?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

21.02.2010 14:41    #12666     Sufler - Porady do gry - Online 2008 8.0.2

Margo Młody aktywista

21.02.2010 14:05    #12667     Sufler - Porady do gry - zawodnicy do ligi polskiej
http://www.cmrev(...)?page=16

Tak trudno spojrzeć kątem oka na przeciwległą część monitora?

Szymi1 Partyzant

Witam. Mam taki problem. Gram w lidze Greckiej, zespołem Kavala. Obecnie mam sezon 2013.To jedna z moich najciekawszych karier w tej edycji FM.

No i w mojej szkolce "powstal" świetny newgen, prawy obronca, ktory ma bardzo wysokie PA i ma szanse byc jednym z czołowych obroncow Europy. Grał juz cały sezon i spisywał się świetnie a ma zaledwie 17 lat.Był moim prawdziwym "pupilem" Ale do rzeczy. Niestety zrobilem błąd. Po zakonczeniu sezonu "poszedłem na urlop" wrociłem z niego dopiero 15 czerwca, po czym zapisalem gre nadpisując moje dwa jedyne savy z tej kariery. I o zgrozo - okazało sie wtedy ze mojego prawego obroncy nie ma juz w klubie bo 30 maja wygasł mu kontrakt :/ teraz zawodnik za nic nie chce wracać do klubu. Próbowałem nawet "przywrócic go" FMRTE, ale ten program nie chce mi działać. Probowalem wszystkich sposobów, zainstalowałem też Frameworka 3.5 ale to nie pomaga. Mam Windows Vista.
Czy jest jakis sposob zeby przywrocic tego prawego obronce do klubu przed nowym sezonem? Moze byc nawet sposob "nielegalny" :P Byle by skuteczny.

Pozdrawiam, liczę na Waszą pomoc.

EDIT: Poradziłem już sobie z FMRTE, teraz działa. Niestety tego zawodnika nie da się związać kontraktem, prawdopodobnie dlatego ze nie ukonczyl 18 lat. Da się coś z tym zrobić, zebym mial go spowrotem w klubie ?

mrjonhs Młody aktywista

Witam, mam pewien problem...Pamietam, ze jeszcze za FM-a 2007 można było sprawić, iż nasz kraj ulega znacznym poprawom jeśli chodzi o miejsca przyznawane w europejskich pucharach...Od czego to zależało i gdzie znaleść tą statystyke? Wiem, ze jesli zespoły danego kraju dobrze radziły sobie w Europie i reprezentacja nie szfankowała, to niektórzy menagerowie otrzymywali nawet w Polsce po 2 miejsca w Lidze mistrzów, czy to też zależy od reputacji?

rysa Partyzant

Każda wersja FM-a jest lipna i niedopracowana, chyba od szczęścia zależy czy wszystko działa czy nie, taki urok gry. Często występują problemy które ciężko zdiagnozować.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution