Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

toster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.02.2010 14:42    #12641     Sufler - Porady do gry - Problem ze słabszymi.
Gram Lechem i chodzi o to że z takim drużynami jak Odra czy Arka gra mi się często trudniej niż z Legią czy Wisłą.
Do tej pory z Legią grałem 4 razy i 4 razy wygrałem.
A z tymi słabszymi drużynami b.rzadko wygrywam na spokojnie 3,4:0 prawie zawsze się z nimi męczę wygrywam ledwo 2:1 1:0 często remisuje i czasem przegrywam.
Najgorzej jest w Pucharze Polski 2 sezony temu w pierwszej rundzie przegrałem z Unią Janikowo a w tym ze Zniczem.
Gram ofensywnie ustawieniem 4-4-2 (jeden pomocnik środkowy trzech ofensywnych )
sprawdza się ono z drużynami podobnych do Lecha ( Wisła,Legia,Austria Wiedeń itp.
Co zmienić na tych słabszych?

techniczny Młody aktywista

26.02.2010 08:02    #12642     Sufler - Porady do gry - przydzielenie mentora
dzięki za wyjaśnienie. nie mam raczej problemów z przydzialeniem mentorów ;)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

25.02.2010 15:36    #12643     Sufler - Porady do gry - Problem ze szkoleniem młodziezy
[quote=techniczny]widzisz, kwestia jest taka że nie ma żadnego problemu ;) jak tu dobrze koledzy mówią - narodziny gwiazdy to kwestia przypadku. trzeba po prostu dobrze szukać na całym świecie, może uda się odnaleźć i zakupić gwiazdkę w wieku 16 lat.[/quote]

zapomniałem dodać, że dwóch z wymienionych przeze mnie świeżaków gra już u mnie :)

techniczny - dzięki za sugestię :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

techniczny Młody aktywista

25.02.2010 15:15    #12644     Sufler - Porady do gry - Problem ze szkoleniem młodziezy
widzisz, kwestia jest taka że nie ma żadnego problemu ;) jak tu dobrze koledzy mówią - narodziny gwiazdy to kwestia przypadku. trzeba po prostu dobrze szukać na całym świecie, może uda się odnaleźć i zakupić gwiazdkę w wieku 16 lat.

gromo1990 Partyzant

25.02.2010 14:54    #12645     Sufler - Porady do gry - Problem ze szkoleniem młodziezy
Witam. Prowadze druzyne Newcastle United i mam sezon 2015/16. Kazdy z moich trenerow (juniorów tez) ma minimum 4 gwiazdki, posiadam doskonałe obiekty młodziezowe + akademie piłkarska. Poziom skautingu (ocene umiejetnosci i potencjału mają po min. 17) oraz wiedze ogolnoswiatową mam takze dobrą. Mój problem polega na tym, ze odkad gram, nie zdarzyło mi się przyjąć do swojej szkółki żadnej perełki, która miała by nawet 3 gwiazdki. Treningi pobrałem ze strony, nie obciążam nimi zbytnio zawodników. Gdzie moze tkwić problem?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
25.02.2010 13:35    #12646     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
[quote=Fenix]

W ogóle co ty za nick sobie wziąłeś ;P;p Problemy robisz ;D

A Ty Magnifico idź się zapytaj pani od polskiego z gimnazjum o ścisłości.

co 14-latek może wiedzieć o życiu?

"Napisz coś mądrego" - tobie to na tym suflerze chyba się to nigdy nie udało.[/quote]
Do tego te anegdoty o Cafe, o updacie, o sobie, o szkołach itd. i PRZEDE WSZYSTKIM pisanie nie na temat.

[quote=Fenix]Mam taką propozycję, aczkolwiek zapewne skończy się negacją, ale warto spróbować - w końcu to zrozumiałe, bo to nie my tylko Wy rządzicie tym sajtem. Ale - jako "władza wyższa" spróbujcie też być pedagogami. Była to obustronna kłótnia i muszę przyznać, że ja jestem w stanie zrozumieć Młodego_Trenera - nie obraziło mnie to, nie musieliście mnie za to karać, podobnie jak chyba w moim przypadku. Była to ostra dyskusja z może dosyć mocnymi epitetami, ale nie wyciągajcie pochopnych wniosków - chociażby na meczu - czy jak dwóch zawodników się klepie albo trwają przepychanki, to zawsze musi pokazywać żółtą kartkę? Nie, czasem wzywa do siebie zawodników, podają sobie ręce i wszystko jest czyste. Tak więc myślę, że możnaby było nam obu zdjąć te kary.
Ale powtarzam - ja rozumiem Waszą decyzję i dostosuję się do niej, jeśli spotkam się z odmową.[/quote]

OK, ja chętnie odpuszczę Wam te kary, bo moim zadaniem nie jest tu wlepianie ostrzeżeń i banów na prawo i lewo, ale dbanie o porządek. Nie wiem czy po tych wszystkich sytuacjach związanych z Twoim łamaniem regulaminu tego serwisu powinienem Ci ufać, ale uznajmy, że tym razem mnie przekonałeś.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

about Partyzant

24.02.2010 22:52    #12647     Sufler - Porady do gry - LM Król strzelców ??
Witam mam pytanie odnośnie króla strzelców w LM
Są jakieś dziwne zasady czy mam buga ?
Otóż w samych eleminacjach u mnie zawodnik strzelił 8 goli dołożył jedną w grupowej fazie i na koniec LM był drugi w klasyfikacji generalnej
Problem tkwi w tym iż ani ja ani zawodnik który był wyżej nie wygrali złotego buta ??
Wygrał zawodnik co miał 8 goli również więc hę ?
Liczą się tylko gole w grupowej fazie czy jak ?

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
24.02.2010 22:45    #12648     Sufler - Porady do gry - brak herbow
lucasinho.blox.pl

marcinoo Partyzant

24.02.2010 17:55    #12649     Sufler - Porady do gry - instalacja Fm2010
Mam problem z instalacją FM2010. Chodzi o to że napęd czyta płyta ale instalacja nie działa:/. Macie jakieś pomysły?!

Frenzibizi Partyzant

23.02.2010 20:49    #12650     Sufler - Porady do gry - Problem z Pisaniem
Gram z kolegą w fma 08 na łatce 8.0.2 przez siec i wszystko ładnie , aż koelga napisał , że pisanie mu sie zje**** . Tzn jak chce wp isac w pasek nazwisko gracza np to musi kliknac myszka na poly w tym samym czasie literke i moze pisac max 1 literke za jednym razem ma ktoś jakieś pomysły?? ;d

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution