Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ukah Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.07.2016 13:45    #1241     Sufler - Inne - FM15 Around The World wyrzuca do pulpitu
Problem rozwiązany :)
Tak jak mówiłeś, za dużo lig wybierałem ;)
Dziękuję :D

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Udało ci się, natomiast PLU jest kompatybilne z 16.3 i to cały twój problem ;) Łączenie dodatków nie ma nic do rzeczy.
twitter.com/Ceyvol

Kręcina Partyzant

Witam, mam problem z FMRTE 16. Nie mogę sklonować zawodnika. Kiedy próbuję w Clone Center przycisnąć przycisk Clone pojawia się komunikat: "obiekt docelowy wywołania zgłosił wyjątek". Zrobiłem już wszystko włącznie z czyszczeniem cache`a i zainstalowaniem ponownym FMRTE16. Wie ktoś, co z tym zrobić?

Danio6 Partyzant

Witam.
Czy da się połączyć w jednej rozgrywce dodatki Real Name Fix i pobrany z FilePlanet FM Revolution Polska Liga Update 2016?
Po próbie odpalenia rozgrywki na domyślnej bazie danych (bez uaktualnień zimowych, czyste 16.0.1) wyskakuje komunikat "Ostrzeżenie: Could not process rule group settings in >>lokalizacja FM'a<<editor dataPLU 1.1.dbc Puchar Okręgowy łódzko-mazowiecki - Zbyt wiele zespołów (18) z rozgrywek: Polska III Liga (łódzko-mazowiecka) (17 zesp.)"
Po zamknięciu komunikatu gra ładuje się dalej i w gotowej już rozgrywce działa tylko Real Name Fix. Co robić :( ?

Naimon Partyzant

Czołem, nurtuje mnie pewien problem - Dlaczego w tytułowych krajach przeprowadzane są tylko transfery z krajowymi zawodnikami? Nawet dałem specjalnie Chinolom setki milionów, żeby przeprowadzali takie bomby jak w realu, a oni - zupełna stagnacja.. Tak jakby byli odcięci od reszty świata. Ktoś znajdzie wyjaśnienie?

Vitaliss Partyzant

16.07.2016 08:34    #1246     Sufler - Edytor - FMRTE - problem z paypal
Witam,
Płacił ktoś z Was może za edytor przez paypal? Mam problem. A w zasadzie nie mogę zrobić przelewu. Paypal cały czas chce adres e-mail osobie której chce zapłacić. Natomiast ja posiadam tylko dane do przelewu. Numer konta, nazwa banku i tak dalej. Ktoś coś poradzi?

dudek903 Partyzant

15.07.2016 23:31    #1247     Sufler - Problemy techniczne - Background problem
Mam pewien kłopot, pobrałem sobie zdjęcia stadionów i wrzuciłem do katalogu: moje dokumenty/sports interactive/football manager 2015/graphic/background ale w grze ich nie mam. Prosze o pomoc z góry dziękuje. Patryk

Kubski145 Partyzant

14.07.2016 22:07    #1248     Sufler - Inne - Reprezentacja Grecji
Witam, przejąłem reprezentację Grecji po tym jak zwolniono mnie z reprezentacji Włoch. Mój problem jest taki, że jest dosłownie garstka piłkarzy o wartości powyżej 1mln euro(większość z zagranicznych lig). Bardzo mało piłkarzy jest z ligi greckiej, wg na liście krajowej mam bardzo mało piłkarzy. Czy to przez to, że nie mam dodanej ligi greckiej w mojej karierze menadżera?

Zawsze wydawało mi się, że sporo dobrych piłkarzy Grecji gra w rodzimej lidze.

Duster96 Partyzant

Lechia nie okazała się samograjem, a zespołem z niewiarygodnymi problemami w obronie. Statystyki meczów często pokazują naszą wielką przewagę, ale indywidualne błędy powodują, że głupio gubimy punkty i wciąż do czołówki troszkę nam brakuje.

Dzisiaj dwa wymagające mecze, na drodze stanie Wisła Kraków, a także Lech Poznań. Co z tego wyniknie? Czy uda się zdobyć komplet punktów w tych dwóch starciach? Przekonajcie się sami!

KLIKNIJ I PRZEKONAJ SIĘ JAK SPISZE SIĘ LECHIA!

Miłego oglądania!

Masyw Partyzant

[quote="kondi192"]No to nie kumam w czym problem aby zakupić RTE za 20-25 zł (plus 5 zł prowizji za przelew w banku lub na poczcie) skoro za samą grę zapłaciłeś. Przecież to nie majątek...

Gwarantuję Ci jednak, że tutaj nie uzyskasz takowego kodu od nikogo.[/quote]

Szkoda mam nadzieję że ktoś podeśle bo potrzebny jest mi na 5 min

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution