Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jesionek2009zg Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.04.2010 14:07    #12321     Sufler - Porady do gry - fm2010
Cześć Wszystkim mam taki problem.. wczesniej grałem normalnie .. po zminimalizowaniu gry poprostu gra zaczeła swirowac.. po wyłączeniu i włączeniu jeszcze raz gra ładowała sie poczym pisze processing... processing... i tak bez przerwy sciągałem na nowo Fm 2010 instalowałem wielokrotnie i nic.. dalej to samo.. Prosze o jakąs pomoc Dziękuje 4587284 jak mozna;)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=matteo8282]poszukuję facepaków w obojętnie jakim stylu:
schalke 04
bayern monachium
red bull salzburg
a co do judkowiaka to jest to bramkarz gks katowice, jakby ktoś umiał zrobić cut-out z tego http://www.90min(...)masz.jpg foto byłbym bardzo wdzięczny[/quote]
Proszę bardzo.
Wrzucam Ci tu facepacki Bayernu, Schalke i Salzburga.
Wszystkie w stylu cut-out.

Co do Judkowiaka, to tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście, nie mam jego face w moim zbiorze grafik więc zrobiłem Ci jego face w stylu cut-out na podstawie fotki którą tu wstawiłeś.
Face Judkowiaka wrzuciłem razem z tymi trzema facepackami.
Plik 'config.xml' też Ci od razu stworzyłem.

[quote=stachu2424]
trzymaj:http://hostuje.net/file.php?id=ffa3d3caad451957aa58ac8bf1a9643e[/quote]

To nie jest face w stylu cut out a o właśnie taki wyraźnie prosi tu matteo8282:
[quote=matteo8282]a co do judkowiaka to jest to bramkarz gks katowice, jakby ktoś umiał zrobić cut-out z tego http://www.90min(...)masz.jpg foto byłbym bardzo wdzięczny [/quote]
Jakby tego było mało, to jeszcze sama rozdzielczość face którego tu wrzuciłeś, jest niewłaściwa.
Podejrzewam, że takie face w zwykłym stylu które tu wstawiłeś, to matteo8282 potrafiłby zrobić sobie sam. Dlatego poprosił o cut out :]

Niebieski Tomas Partyzant

15.04.2010 00:58    #12323     Sufler - Porady do gry - Cd-key do FM09
mam problem z zainstalowaniem gdyż kupiłem gre przez alegro.w programie ,,STEAM'' gdzie wpisuje klucz wyskakuje mi komunikat że podany klucz jest błedny bo już jest zarejestrowany. czy moge zdoby jakoś nowy klucz albo ten co mam w jakis inny sposób użyc?

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Rozwiązałem problem ucinania postów po znaku &. Już powinno być wszystko w porządku.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ja nie zamierzam nikogo odstraszać. Trolle to wasz problem, a nie mój :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

członeKradYnadzo... Partyzant

14.04.2010 19:57    #12326     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1) jesli chodzi o TIRT 09 to chodzi mi o ustawienie samej mentalnosci. Mysle ze chyba nie powinno byc wiekszych problemow

2)to mysle ze nie da pełnej gwarancji sukcesu dajac 1 duzego na 2 duzych to jak by isc odrą na wrocław

3)wg mnie tez nie ma sensu prz cofnietej to sie nawet wyklucza tylko chodzi mi o to czy jezeli dany gosc bedzie zajety przeciwnikiem zdazy w pore ustawic offside

4) no niby nie jest ale nie chodzi mi o to ze napadzior jest duzy tylko ze jest ddaaduzy ale wolny wtedy gdy bedzie

Szyna9 Młody aktywista

14.04.2010 19:49    #12327     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1) Tirt 09 nie zadziała w 100 procentach choć coś z niego może się przydać jednak jest to całkowicie inny silnik
2) to już musisz sam zdecydować ja bym wtedy ściągnął jednego z napdziorów i ustawił ofensywnego pomocnika którym zajął by się pivot a 2 PŚ mieli by luz albo ustawił z przodu 1 dużego
3) wiesz no móc możesz łapać na spalone nawet przy całkowicie cofniętej lini tylko trzeba się zastanowić czy to ma sens bo wg mnie nie
4) jeżeli napadzior jest duży i dobry to myśle że nie powinien mieć większych problemów z dojściem do sytuacjii a pozatym szybki napastnik na wolnego obrońce wcale nie jest jeszcze gwarancją sukcesu
5) dużo zależy od przeciwnika z jakim grasz bo jeżeli to jest drużyna słabsza lub nawet na twoim poziomie to ja bym radził narzucić swoje tempo i niech oni się dostosują a z mocniejszymi analogicznie na odwrót choć nie zawsze bo nawet z lepszym można próbować narzucać swój styl lecz nie zawsze to wypali

parachutes Młody aktywista

Nie chcę ograniczać dostępu do strony osobom mającym problem z ortografią, źle mnie zrozumieliście. W dobie obecnych przeglądarek, które sprawdzają i podkreślają błędy dysortografia nie jest problemem. Brak szacunku dla innych za to jest.

A ten pomysł z prostym testem logicznym zamiast standardowej captchy nie jest jakąś moją fanaberią, niektóre fora też stosują to rozwiązanie. Ale rozumiem Wasze argumenty, nie zależy mi na tym tak bardzo jak na 2. punkcie z tych propozycji.

Odnośnie punktu 3., wydaje mi się, qstosh, że ludzie mają czasem fajne pomysły. A tak szczerze, to trochę mnie denerwuje ten Młody Aktywista u mnie, bo wolałem Partyzanta, ale przeżyję ;) Najchętniej bym sobie ustawił podpis "stary maruda" po prostu. Sprawdź jak na innym forum, z którego korzystam funkcjonują te podpisy: http://www.nhl.p(...)c=27007. Są te w systemie rang, tak jak tutaj, ale każdy może zamiast tego ustawić swój.

EDIT: znowu ucięło mi dół posta po edycji. Od tego znaku, który wkleiłem post niżej. Po edycji wstawienie tego symbolu powoduje skasowanie posta od tego miejsca, w którym go ustawiono.
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
parachutes ->

1. Nie uważam żeby próba ograniczania dostępu do naszej strony użytkownikom mającym problemy z ortografią czy też z właściwą składnią zdania było dobrym pomysłem. Dajemy każdemu szansę :) W końcu każdy prędzej czy później nauczy się pisać lepiej...lub jeszcze lepiej (to takie moje pobożne życzenie :P ). Nie wiem czy wiesz, ale ja też kiedyś nie umiałem pisać...a że było to jakieś ćwierć wieku temu to tylko szczegół :P
2. Ja już forsowałem ten pomysł ponad rok temu :)
By każdy użytkownik miał w swym profilu zakładkę, w której były by linki do wszystkich postów/tematów w których się wypowiadał.
Proponuję uzbroić się w cierpliwość. Wszak to cnota i do tego zacna ;]
3. Jestem jak najbardziej przeciwny jakimkolwiek zmianom w tej materii. Już widzę oczami wyobraźni te opisy. Wyobraź sobie, jakież opisy mogły by widnieć u osób będących na bakier z ortografią, którym to (jak proponowałeś w punkcie pierwszym) chciałbyś ograniczyć dostęp do strony.
Zaiste winno to pozostać w takowej formie, w jakiej jest obecnie.
Takie jest moje skromne zdanie.

parachutes Młody aktywista

Jeśli inne gry działają bez problemu, a ten pojawia się w przypadku FM 09 i FM 10 może chodzić o coś związanego z zabezpieczeniami tej gry. Może masz jakieś inwazyjne programy emulujące napęd lub coś w stylu clone cd? Może program antywirusowy się gryzie z grą?
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution