Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

przemolec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.04.2010 22:49    #12261     Sufler - Porady do gry - Dobór Klubu
Witajcie wiem że takich tematów pewnie było sporo i ciężko na nie odpowiedzieć ale uznałem że nie zasne jak nieznajde sobie klubu odpowiadającego moim wymogom w całej mojej grze w fm był chyba tylko jeden klub który mi idealnie pasował mowa o Southamptonie w Fm 07 i teraz chciałbym wyszukać klub który odpowiadał by mi równie dobrze mam nadzieje że pomożecie a poniżej lista moich wymagań
1.Klub nie może być samograjem nawet jak na swoją lige czyli prędzj wezmę taki everton niż np wisłe kraków oczywiście mowa o najwyższej klasie rozgrywkowej jeśli klub totalnie dominuje nizszą lige to i tak się na niego skuszę bo ligi 1 nie będzie w obecnym składzie dominował
2.klub musi mieć na tyle wysoką renome żeby można było ściągać młode talentu z wszystkich stron świata nie mowie oczywiście opodkradanie talentów Barcelonie ale żeby młodzi zawodnicy np hearts byli wstanie do mnie dołączyć
3.klub jakimś ogromnym bogaczem nie musi byc ale żebym mógł bezproblemowo płaćić ekwiwalent za wyszkolenie takiego juniora i był wstanie płacić przyzwoitą pensje by wogóle się na mnie skusił
4.Klub musi być z europy i niemoże mieć w lidze chorych przepisów jak np tylko 5 obcokrajowców w składzie
5.To jest dosyć mało ważny punkt ale dobrze by było gdyby klub nie grał gdzieś gdzie nawet jak wygram puchar uefa to i tak wszyscy będą mnie mieli w dupie ze względu na słabą ligę
Wiem że mam duże wymagania ale ja kocham grać kilka sezonów niemalże tym samym składem nabierającym na sile więc mam nadzieje że mimo wszystko coś się dla mnie znajdzie

McMoney Młody aktywista

21.04.2010 19:33    #12262     Sufler - Porady do gry - Rezerwy i U-19 - Powiadomienia
Witam
W pierwszym sezonie gry po każdym meczu rezerw i U-19 dostawałem powiadomienie jakim wynikiem zakończył się mecz, zdanie asystenta na temat jednego z zawodników itd, itp. Na początku drugiego sezonu dostałem zaproszenia do obydwu lig które oczywiście zaakceptowałem. Problem w tym że rozegrali oni już kilka meczów a ja raportów nie dostaje, co mnie martwi bo lubię patrzeć kto z moich talentów jak gra w danym meczu. Moje pytanie więc brzmi, co zrobić, gdzie kliknąć aby te powiadomienia z meczów tych drużyn mi się pojawiały? Dodam że grywam na najnowszym patchu.
Glory, Glory MAN UNITED !!

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
21.04.2010 14:56    #12263     Sufler - Porady do gry - uaktualnienie 10.3.0
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

dooomiiin Młody aktywista

U mnie żaden z tych sposobów nie działa... Z resztą muszę przyznać, że dopiero teraz wiem, co czują wszyscy, którym ten błąd wyskakuje, a to dlatego, że gram w FM/CM już bardzo ładnych kilka lat i dopiero teraz, w tej części FM-a spotkałem się z tym po raz pierwszy. I muszę powiedzieć, że jest to bardzo irytujące.
W każdym razie znalazłem sposób, żeby go ominąć, przynajmniej u mnie. W pewnym momencie zorientowałem się, że ów błąd pojawia się co 23 minuty z dokładnością co do sekundy. No to w takim razie robię zapis gry co jakieś 20-21 minut, następnie wyłączam i włączam grę ponownie. No i takim, może nie najwygodniejszym, sposobem omijam ten 'problem', bo nic innego nie działa.
by dooomiiin

Craxa fan Młody aktywista

Tomaszek, popatrz na ustawienia gry, być może tam jest problem. A swoją drogą ciekawi mnie co symbolizuje to ucho. Podsłuchujesz rozmowy grajków, czy co? ;-)
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

stachu2424 Partyzant

20.04.2010 20:17    #12266     Sufler - Porady do gry - LM i LE
Jak chodzi o FM09 na łatce 9.3.0. lub 9.3.1 to takie problemu byc nie powinno.
Więc jak co zainstulaj którąś z tych i bedzie po problemie,ale wtedy musisz zaczac nową grę..chyba ze ostre wzmocnienia przed sezonem i dwie 11 na kazdy z tych pucharów:P :)
pozdr

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
20.04.2010 20:09    #12267     Sufler - Porady do gry - LM i LE
Wg przepisów UEFA być tak nie może, ale ponieważ w FM jest błąd to w grze tak być może :), ale na wcześniejszych łatach - 10.3.0 powinna rozwiązać ten problem. Na forum SI był nawet temat o tym. Facet w jednym sezonie grał Manchesterem United w LM i LE :).

Po jakże słusznej uwadze Szanownego Bolsona :) - uaktualnij sobie FM09 do najnowszego patcha, a ja przepraszam za niedoczytanie z mojej strony :).
…(…)…

Ajax Amsterdam Partyzant

Witam, udało mi się zassać z forum update FM 2008 Paczek1262 Update, no ale mam problem z instalacją, ew gra tego nie widzi czy coś, nie mam pojęcia. Pewnie ten temat sie już przewijał 100 razy, ale nie znalazłem żadnego info na forum. Mógłby mnie ktoś oświecić?:) co zrobić żeby działało:)

matteo8282 Partyzant

20.04.2010 18:16    #12269     Sufler - Porady do gry - LM i LE
Mam taki problem, że wygrałem z Lechem ligę europejską i ekstraklasę. W następnym sezonie wystartowałem do eliminacji ligi mistrzów i wszedłem do fazy grupowej. W tym samym czasie zostaliśmy wylosowani do fazy grupowej ligi europejskiej. Teraz więc jestem jednocześnie z Lechem w LM i LE. Może tak być czy to błąd gry ?????

Randt Partyzant

20.04.2010 17:03    #12270     Sufler - Porady do gry - Steam - problem
Panowie, mam pytanie dotyczace wspomnianego steam-a. Otoz do tej pory raczej nie zawracalem sobie tym glowy i jechalem Fm-a z plyty. Pojawil sie jednak problem, moj CD-rom umarl, umarl smiercia tragiczna i plyte z Fm-emem moge sobie ''wlozyc'' spowrotem do pudelka. Dlugo nie myslac odpalilem Steam-a w nadziei ,ze w ten sposob managera odpale...tu pojawil sie jednak kolejny problem, pewnie prosty do ominecia ale jednak nie wiem jak go rozwiazac. Do FM-a mam sciagnieta najnowsza latke...odpalajac Steam-a ow program uruchamiajac gre mimo wszystko chce update-owac Fm-a...co po pierwsze zajmie mi godziny, po drugie jest bez sensu, bo latke juz mam. Ktos wie jak zrobic to szybko sprawnie i bezbolesnie??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution