Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Paajujo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!

Zainstalowałem niedawno FMa i mam duży problem.
Zacznę od początku. Po skończeniu instalacji od razu zainstalowałem patcha 7.0.2 i spolszczenie - gra działała bez zarzutu ale schody zaczęły się gdy ściągnąłem z Waszej strony najnowszy update. Po wklejaniu go do podanego w instrukcji folderu (wcześniej był on pusty) uruchomiłem grę. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem w nowej grze do wyboru tylko grę na patchu 7.0.0 i 7.0.2, ponieważ niegdyś robiłem tak samo z FM 2008 i chodziło bez zarzutu (ostatnio tez instalowałem tę wersje i to samo - nie widzi update).
Prosiłbym o jakąś radę, co bym w końcu sobie zagrał, bo niestety najnowszy mi się zacina ;].

Pozdrawiam.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
[quote=Junin]mogę prosić o kitspack reprezentacji do fm2010 (chodzi mi głownie o polskie koszulki ale inne narodowości też mile widziane)[/quote]
Zapraszam do mojego posta #1210.
Zaktualizowałem go dzisiaj o kolejne linki ponieważ poprzedni link wygasł.

K0ras Młody aktywista

05.05.2010 21:28    #12163     Sufler - Porady do gry - Granie jedną taktyką
[quote]Czy istnieje coś takiego ze komputera "uczy" sie naszej taktyki i ją rozpracowuje przez co staje sie bezużyteczna? [/quote]

Wrecz przeciwnie, gram taka sama taktyka 16 sezon(a w zasadzie juz okolo 130 sezonów - wyjasnienie poniżej ;) ) i czy to zespoly w kraju czy w europie maja coraz wiekszy problem. To moj zespół ma dyktowac warunki i moze z poczatku idzie to ciezko to... Z kazdym sezonem lepiej, jednak ja nie robie prawie wogole transferów, wprowadzam wychowakow, a ci sa juz od 16 roku zycia uczeni mojej taktyki. Jedyna zmiana to tempo, szerokosc, szybkosc rozrgywania pilki.

[quote]moment kiedy trzeba coś zmienić chocby na pare meczów zeby wszystkiego nie przegrać[/quote]

To nie wina taktyki a wykonwacow. Czasem, zdarzaja mi sie 3 mecze w ktorych napastnik potrafi zmarnowac 30, 100% sytuacji, by potem przez 3 mecze z rzedu strzelac hat-tricka ;) A jak nie ma komu strzelac to jak wygrywac?

Z tym, że ja gram swoja taktyka juz od... CM'a 02/03. : ) Jedynie w fm'ie 2007 nie szlo nic ugrac 4-4-2... Szukam graczy pod swoja taktyke. Juz mniej wiecej wiem jaki zawodnik sie sprawdzi. Oczywiscie jest to pewne pójście na łatwiznę, ale zbyt bardzo przywiązałem sie do 4-4-2 : P

lew77 Partyzant

05.05.2010 20:49    #12164     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodników
Widzew ole ,ole .xD

parachutes Młody aktywista

05.05.2010 20:48    #12165     Sufler - Porady do gry - Kupno zawodników
[quote=romus1290]Kogo kupic do Realu ??[/quote]
Krzynówka..

czytaj

Trollom mówimy nie, qstosh działaj :)
-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Yakuza Młody aktywista

Miałem ten sam problem, ale w FM 08. Też po sezonie, któregoś dnia (na przełomie czerwca i lipca, ale przed sparingami) gra mi się zawieszała. Ja przeinstalowałem i było OK.

qstosh Przodownik pracy

05.05.2010 14:02    #12167     Sufler - Porady do gry - facepacki

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

http://www.cmrev(...)___.html

było tu troche porad moze Ci pomoze...
(L)

qstosh Przodownik pracy

[quote=najdi013]Ja bym prosił (jeśli oczywiście jest cos takiego) loga wszystkich drużyn i pucharów od polskiej okręgówki w górę (Ekstraklesę i I Ligę mam)[/quote]
Zapraszam do mojego posta #1592.

opalka85 Partyzant

mam problem pomóżcie gram sezon pierwszy kończe go nastepuje data 30 czerwca i gra sie nie wiem jak to określić zawiesza nie przetwarza amen nic sie nie da zrobic pomocy co to za gra na jeden sezon

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution