Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pzremko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2010 09:47    #11911     Sufler - Porady do gry - Problem- Screeny FM10 windows 7
Ja też mam siódemke i miałem podobny problem ale przecież screeny można robić też przez naciśnięcie alt + f9 co zapisuje screena w folderze screenshots na dysku C.

German Partyzant

22.06.2010 23:02    #11912     Sufler - Porady do gry - Problem- Screeny FM10 windows 7
Witam, mam taki problem natury robienia ss, w FM10. Obecnie pracuje na Win7, naciskam w print screen, i daje wklej w paincie, niestety nie pokazuje mi niczego oprócz screena mojej tapety. Proszę o pomoc.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
22.06.2010 13:30    #11914     Sufler - Porady do gry - fm 08 nowe aktualizacje

RazoR91 Partyzant

Mam problem, dokładnie nie startuje mi liga. Gram Juventusem, mam 2013 rok, poczatek sezonu, rok wczesniej tez mi nie wystartowała ale myślałem ze przez to ze wyjechalem na tournee do Japonii. A niby teraz miala sie zaczynac liga, wiadomość o ogłoszeniu terminarzu za 7 dni, a po tych 7 i wiecej dniach nic, wciaż sa statystkiki i wyniki z ostatniego sezonu kiedy to liga wystartowała normalnie?

Możecie mi pomóc? Czy jest jakiś sposób zeby liga wystartowała?

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

22.06.2010 08:31    #11916     Sufler - Porady do gry - Prezez sprzedaje mi piłkarzy..
Widocznie masz troszkę mniej szczęścia niż ja :)

Obecnie w Lechii mając 30M euro nie mam takich problemów (mimo ogromnej ilości ofert), ale w Wiśle 15-20 baniek wystarczyło, żeby się Prezes odczepił. Uzbieraj jeszcze troszkę :)

Aha - jeszcze jedno - jak masz ustawione "płace"? Może masz "wyżyłowane" do maksimum, w sensie ile się dało przerzuciłeś na transfery? Ja zawsze zostawiam sobie pewien zapas, bo Zarząd bardzo lubi, jak płace są poniżej budżetu płacowego. Jeśli masz wykorzystany cały ten budżet, może to wpływać na "poczucie finansowego bezpieczeństwa" Pana Prezesa, i stąd decyzje ponad Tobą :)

Spróbuj.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Rzucajcie obaj, ale korzystając z donosów.
A jak ma was to podniecić, to życaicie obje, koszystajonc z donosuw. Kto wiencej błendów tu znajdzie: czas start111!!!one.

Na problem autora tematu odpowiedział Redaktor Naczelny, dlatego temat uważam za wyczerpany.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

PeneiroO Partyzant

21.06.2010 18:03    #11918     Sufler - Porady do gry - Backgrounds - problem
ok jakoś udało mi się to zrobić ale teraz inny problem... jak klikam na jakis klub to nie zmienia się tło... ale jak zmieniam kraj to wtedy sie zmienia... da rade cos z tym zrobic? mam tła do czołowych lig europejskich....

PeneiroO Partyzant

21.06.2010 17:23    #11919     Sufler - Porady do gry - Backgrounds - problem
Witam wszystkich maniaków FMa!
Mam taki problem... ściągnałem backpacki do FM 2010, wkleiłem do C:UsersuserDocumentsSports InteractiveFootball Manager 2010graphicsackgrounds i NIC! próbowałem też inaczej bo gram na skórce Vitreous2 i wkleiłem do C:UsersuserDocumentsSports InteractiveFootball Manager 2010skinsvitreous2graphicsackgrounds i znowu NIC!
Macie jakiś pomysł co zrobić, żeby to działało? w ustawieniach też zmieniałem... jak możecie to pomóżcie i wyslijcie moze jakiegos screena z ustawieniami

byłbym baaardzo wdzięczny:)))
pozdro!

inv3rse Partyzant

21.06.2010 09:46    #11920     Sufler - Porady do gry - Hasło do save'a
Witam,
Mam problem, mianowicie zapomniałem hasła do mojego pliku kariery i za żadne skarby nie mogę go sobie przypomnieć. Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość w jakikolwiek sposób jego odzyskanie? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution