Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Tom182 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie mogę znaleźć gdzie jest opcja rozbudowy stadionu, bazy treningowej! Pozatym czy da się rozmawiać z prezesem? Jakoś nie mogę się odnaleźć w fm2006. Aha a czy w fm2006 da się jakimś sposobem zmienić kolor atrubutów u piłkarzy?

ASAHI Partyzant

21.04.2005 11:17    #1832     Sufler - Porady do gry - Prezes debil
w 5.0.5 też jest ten problem przeżyłem go w Realu Madryt ;> Trza czytać uważnie komunikaty!!! Prezes czeka na sławy, bo Twoje osiągnięcia są zbyt słabe...lub pozycja w lidze...(bug jest bug)mój prezes wydał po ok. 85mln na 2 zawodników i dał se siana bo wziąłe sprawy w swoje ręce...aha po kupnie klasowego zawodnika wzrasta sprzedaż kszulek, to też jest ważne ;>

Proletariat

15.04.2005 17:50    #1833     Sufler - Porady do gry - Historie
dzięki panie prezesie (czyżby kibic Realu Madryt CF???) :)

Proletariat

25.03.2005 09:48    #1834     Sufler - Porady do gry - Prezes debil
Może wiecie jak zaradzić takiej oto sytuacji. Prowadziłem sobie włoski klub Palermo. Było nieźle, były sukcesy, były pieniądze. No właśnie. Konto klubu było pokaźne i wynosiło ponad 500 mln zł. Niestetyt przyszedł ten feralny dzień, kiedy prezes postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i zamiast rozbudować stadion (38 tys. miejsc to jak na ligę włoską dość mało) kupił dwóch graczy:
- Wayne Rooney, za 350 mln, pensja 700 tys. na tydzień!!!!
- Wolfgang Krause, za 172,5 mln, pensja 600 tys. na tydzień

Co prawda sprowadzeni zawodnicy to już reputacja Globalna, i do ich umiejętności nie można się doczepić, ale klub jest na skraju bankrutctwa. Za chwilę na karku będę miał zarząd komisaryczny i klub zacznie się staczać w dół tabeli. A sprowadzeni zawodnicy wcale nie są najlepsi w klubie.

Perez były Minister Literatury

10.03.2005 21:11    #1835     Sufler - Porady do gry - Patch 5.0.3
A w ramach uzupelnienia dodam, ze 5.0.3 zawiera rowniez troszke bledow (np. rozrzutnosc prezesa). wiec warto sie zastanowic na instalacja...

Proletariat

30.12.2004 22:12    #1836     Sufler - Porady do gry - Nagrody i reprezentacja
Mam 2 pytania 1.W edytorze do fma sa rozne nagrody np. najlepsze szkloenie mlodzierzy lub najlepszy prezes, ale jest napisane ze te opcja sa w grze niedostepne, i gdy ustawilem taka nagrode dla ligi polskiej to nikt jej nie dostal to po co sa te nagrody jezeli nie dzialaja? Utworzylem tez nagrode dla najlepszego polskiego pilkarza i nacisnolem zeby wybiarali go managerowei z rozgrywek i ta nagrode rowniez sie nie pojawila dlaczego? 2. Czy w trakcie sezonu moge objac stanowisko trenera rep. U-21 lub U-19? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdro dla ludzi tworzacych te stronke.

Titus Partyzant

12.10.2004 19:09    #1837     Sufler - Porady do gry - Modyfikacja pliku
Mam pytanie - Co można odblokować modyfikując plik init.cfg? Wiem że odblokuje to statystyki prezesów, jakies dziwne zachowania zawodników itp.
Jezeli ktoś to zrobił i spotkał się z czymś nowym to proszę to opisać. Dzieki

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
10.10.2004 13:13    #1838     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów:)
Prezesi są zwlaniani razem z całym zarządem z powodu zapaści finansowej drużyny lub bardzo słabych wyników zespołu, z którymi nie może sobie poradzić żaden manager. Wtedy następuje dymisja zarządu. Nowy zarząd zostaje ułożony z bezrobotnych dostępnych działaczy. Gracz nie ma wpływu na wybór zarządu. Tak jak wszystkie osoby w grze mają swoje CA i PA - mozna je sprawdzić za pomocą edytora.

Mrboo Partyzant

10.10.2004 11:57    #1839     Sufler - Porady do gry - Parę pytań do ekspertów:)
A więc mam parę pytań:
1.Po co w Cm 01/02 są bezrobotni prezesi? Czy można se ich wziąść?:)
2.Jakie są typy gry wieloosobowej w Cm 01/02?
3.Jak to jest z prezesami? Czy mają oni swoje CA i PA? Z jakich powodów mogą odejść z klubu?
4.Doszłem do roku 2094(obrazek) czy umieścilibyście tego screena na waszym serwisie do galeri?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution