Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Proletariat

25.05.2006 09:27    #1821     Sufler - Porady do gry - dwa pytania:)
Strasznie ciężko mi idzie z Elaną bo aktualnie walcze o utrzymanie, póki co mam 12 miejsce ,a w poprzednim miałem 3:/ z drugiej strony...dobrze mi idzie w PUEFA...aktualnie trzecia runda:)
A prezes ma 70 lat. Z tego co wiem to prezes przechodzi na emeryture w wieku 75 lat. Czy jest szansa że nowy prezes chociaż trochę poprawi sytuacje finansową klubu?

Proletariat

24.05.2006 14:30    #1822     Sufler - Porady do gry - dwa pytania:)
1.Mam aktualnie rok 2078 i zdarzają się od kilku lat kuriozalne sytuacje że selekcjonerem zostaje manager o umiejętnościach typu: motivaitng 8, Tactical Knowledge 9 czyli słabe:/
Czemu tak się dzieje? Czyżby to reputacja decydowała o tym kto zostanie selekcjonerem?
2.Jako że lubię wyzwania to postanowiłem przejąć pierwszoligową Elaną (Finances: Bankrupt) myślałem że to dług typi 10 mln zł. Patrze a tam 1.96 B zł:O Czy da się to jakoś spłacić?;) Czy nie jest tak że ktoś przejmuje drużyne (lub prezes się zmienia). Do tego cały czas zamykają mi miejsca na stadionie:/ Co zrobić by nie zamykali?

Proletariat

Powinna byc taka opcja do wyboru na początku gry, że prezes nie może nas zwolnic z klubu

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.04.2006 14:34    #1824     Sufler - Porady do gry - Aktywność transferowa
No wiec tak jak podejrzewalem kluby nie sa opisane zadnymi atrybutami na temat aktywnosci na rynku transferowym (przynajmniej nie sa one wyswietlane w edytorze), ale prezesi jak najbardziej.
Kazdy prezesa, tak jak trenera czy gracza, opisuje spora liczba atrybutow w skali 1-20. Jesli idzie o te mogace miec wplyw na aktywnosc na rynku to przede wszystkim Kupowanie zawodników (doslownie tak brzmi nazwa jednego atrybutu :>;), Zdolności biznesowe i Zasoby finansowe. Jest jeszcze atrybut Wtrącanie się, ktory okresla zapewne to jak bardzo prezes bedzie nam sie wpieprzal w polityke transferowa :>

PS. Jest jeszcze atrybut Cierpliwość, on tez moze miec wplyw na transfery (zarowno pilkarzy, jak i na stanowisku managera :>;)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
09.04.2006 17:54    #1825     Sufler - Porady do gry - Aktywność transferowa
Roznie to bywa. Generalnie kluby analizuja czy potrzebuja wzmocnien, czy sa w stanie sprowadzic zawodnikow bedacych faktycznym wzmocnieniem za sume pieniedzy jaka dysponuja itd. itp. Z tego co wiem to w grze nie jest okreslona aktywnosc klubow na rynku transferowym jakims atrybutem, ale jesli sie nie myle to prezesi klubow sa w jakis sposob opisani i pod tym wzgledem. Sprawdze to.

Proletariat

15.03.2006 12:17    #1826     Sufler - Porady do gry - jak wybudować nowy stadion?
Po awnsie mojego klubu (MK Dons) do Championship prezes rozbudowal stadion o 1200 miejsc :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
GKS Katowice nie ma prawa miec krajowej reputacji poniewaz jak moze miec wysoka reputacje klub ktorego prezes zasłynał z nagłosnienia jak to kupował masowo mecze...
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

sztazi Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.12.2005 00:49    #1828     Sufler - Porady do gry - praca
Nie wiem czy wynika to z rzetelnej pracym, czy z czystego przypadku, ale zarządy są różne. Baaardzo rózne. Przykłady ??? Oto one. Arsene Wenger prowadził sobie arsenal. W sezonie 05/06 zajął 3. miejsce w lidze i odpadł z LM w ćwierćfinale. Rok później zajął Arsenal miejce 5. i odpadł w 1/8 LM. To okazało się niewystarczającym i wyleciał, ale z kulturą. Po sezonie. Na jesień 2007 zatrudnił go dortmund, bo akurat klub znalazl się w dołku i szukał ratunku. Arsene wyciągnął go na 5. miejsce w tabeli. Rok później został mistzem niemiec, ale odpadł w pierwszej fazie eliminacyjnej UEFA Cup ( nie mylić z kwalifikacyjną).
W sezonie 09/10 śmignął mi w okolicy grudnia gdzieś około 10 miejsca..... no ale cierpliwy zarząd był wyrozumiały i zachował robotę. Zaowocowało to drugim miejscem na koniec rozgrywek. Różnie to bywa z prezesami. :D Przykład mniej pozytywny podam . kiedyś tam :P, bo ten sezon zakończył się bez sensacji, a pamięci za dobrej nie mam :D.

Proletariat

08.12.2005 12:28    #1829     Sufler - Porady do gry - DEBUG_MODE
tak opcja ktora odblokowuje zle zachowanie zawodnikow i daje dostep do parametrow prezesow

Proletariat

05.12.2005 16:10    #1830     Sufler - Porady do gry - zmiana zarzadu
jest mozliwe ze np w trakcie sezonu zostanie zmieniony prezes albo cos takiego?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution