Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2006 05:51    #1811     Sufler - Porady do gry - Athletic & Baskonia
1. Moim zdaniem - chociaż nigdy się z tym nie spotkałem - jest to zaprogramowane przez twórców. Albo jest jakiś bug, który coś takiego zrobił z drużyną. Należałoby miec teraz więcej informacji, czy u wszystkich się tak dzieje.

2. Nie masz na to wpływu. Umowy między klubami zawierają prezesi, trenerzy zaś mają trenować zespół i w niektórych klubach robić transfery.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
25.07.2006 14:40    #1812     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Zawsze zarząd podaje powody, a 2 powód - stadion ma określony poziom maksymalnej liczby miejsc, np. nie rozbudujesz go do 40 000 miejsc bo może mieć max. 6000. Być może po jakimś czasie rozpoczną budowę nowego stadionu, wtedy dostaniesz ową informacje ( klub zaciągnie kredyt w banku lub zadłuzy sie u prezesa ).

ERO Partyzant

16.07.2006 11:04    #1813     Sufler - Porady do gry - trener
rinho ja tez. ja bym im wypłacił po te 3mln euro ale prezes sie nie zgadza heheh.na ogromnej bazie danych do polskiego klubu mozna sciągnoc trenerów po 18 ale po co to mowie jak to wiecie he

Proletariat

05.07.2006 10:33    #1814     Sufler - Porady do gry - zarzad
moze przekroczyc tylko wtedy gdy prezes (zarzad) uznal danego zawodnika za gwiazde. informacje jest o tym pod skladajaca przez nas oferta transferowa

bartex55 Przodownik pracy

05.07.2006 10:02    #1815     Sufler - Porady do gry - zarzad
ale jemu chodzi o to, że bugiem jest pozwolenie przez prezesa przekroczenia budżetu transferowego, ale i tak nie może tego zrobic

Proletariat

03.07.2006 09:05    #1816     Sufler - Porady do gry - Prezes w Nottm Forest
Czesc! Gdzie sprawdzic prezesa w klubie i czy mozna zapoznac sie z jego atrybutami, podobnie jak np. ze statystykami trenerow? W zakladce 'staff' moge zobaczyc prezesow w innych druzynach, lecz gdy robie to samo w Nottingham Forest (ktorym gram), to 'Staff' ogranicza sie do managera, asystenta, trenerow, fizjoterapeutow i scoutow. Czy tak jest zawsze, czy po prostu to jakis bug?

Łunio Partyzant

29.06.2006 05:50    #1817     Sufler - Porady do gry - Zarzą
Gram Świtem i mam tam tylko prezesa, czy jest taka możliwosć że po sukcesach w klubie dojdzie jakiś członek do zarządu?

Proletariat

26.06.2006 15:14    #1818     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
kupiłem piłkarzy bo wygrałem wszystko co możliwe :)
a seedorfa wymieniłem na Jesusa Navasa :) nie "czitowałem" jeszcze przed końcem ligi prezes milanu przedłużył ze mną kontrakt o 2 lata w tym dał wiecej kasy na transfery :)messiemu i zanettiemu kończyły sie kontrakty w klubach i podpisałem je z nimi :) jeszcze sprzedam scheve i kupie henrego albo rooneya i bedzie gites :D
nadal nie widze odpowiedzi na moje pytanie :D

p.obrocki Partyzant

16.06.2006 08:50    #1819     Sufler - Porady do gry - problem z prezesem i turcja
Powiedz mi jakim klubem grasz, że prezes ma takie problemy? ;)

Proletariat

16.06.2006 07:51    #1820     Sufler - Porady do gry - problem z prezesem i turcja
1.Prezes powiedzial ze nie kupilem zadnej gwiazdy to teraz sprowadza mi pilkarzy na wlasna reka moge cos na to poradzic bo po co mi oni?
2.liczba obcokrajowcow w turcji mozna to zmienic jakims edytorem albo niech mi ktos powie jakie kraje nie sa obcokrajowe dla turcji jakie panstwa bo nie mam kogo sprowadzic tylko z turcji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution