Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

vvv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2006 13:14    #1771     Sufler - Porady do gry - Pytań kilka...
Cześć.
1. Czy prezes odchodzi kiedyś na emeryturę? A czy jego status zmienia się z "kocha klub" na np. negocjuje czy jakoś tak?
2. Wybrałem sobie narodowość Hiszpan i po pewnym czasie w juniorach mojego klubu ( Śląsk ) pojawił się młody Hiszpan. Czy to ma znaczenie i czy w przyszłości też pojawi się kilku Hiszpanów?
3. Chciałem kupić sobie młodego Brazylijczyka ( 17 lat ). Przy składaniu ofertu pojawił się komunikat że mój klub nie może kupić reprezentanta Brazylii u-17. O co chodzi?
4. Chciałem rozbudować stadion i zarząd przyjął propozycję, ale gmina się nie zgodziła. Jak rozbudować ten stadion/zbudować nowy?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Ech, gdyby nie głupota prawdziwych trenerów i prezesów, gdybyśmy to my byli w klubie takim jak Wisła czy Legia, to w Polsce już by grali Scorza, Sivakov, zatrudnilibyśmy kilku trenerów z innych klubów zza granicy i hajda na LM! :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Mattii Przodownik pracy

22.11.2006 16:27    #1773     Sufler - Porady do gry - Abramowicz
Weź znajdź w edytorze w swojego prezesa i ulepsz go na maksa i finanse zaznacz se zastrzy gotówki i takie te,możesz tesz walnąć dobrego wujka czy jakoś tak.

Pesmerga Młody aktywista

13.11.2006 16:25    #1774     Sufler - Porady do gry - prezes debil...
wiem, poustalałem satysfakcjonujące mnie kwoty ale ten pop*******niec (prezes) już drugą ofertę przyjął!!! 215 zł, spoko, tylko po co mi kasa w ratach ??!! kolo ma dopiero 19 lat, dlatego czekam, aż będzie starszy i będe miał kim go zastąpić.

Pesmerga Młody aktywista

13.11.2006 14:40    #1775     Sufler - Porady do gry - prezes debil...
Mam duży problem. Prezes chce sprzedać mojego najlepszego zawodnika za 150 mln zł, bo twierdzi, że taka okazja się nie powtórzy. Ja natomiast nie chce go sprzedać, a i tak jak bym chciał, to wytargowałbym z 50mln wiecej. Czy da się to zablokować ?

Proletariat

12.11.2006 11:23    #1776     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion!
Demon79
Dobrze wiedzieć tylko trza na to cholernie dużo kasiory ,sukcesów i przede wszystkim musisz mieć dobrego prezesa który będzie podzielał twoją opinie na temat stadionu

prezestomek Partyzant

11.11.2006 16:27    #1777     Sufler - Porady do gry - bład w treningu
witam wszystkim!! chcialem sie spytac czy u was wystepuje takze blad podczas ustalania skali w treningach np z very hard na medium itp.. bo mi sie tak dzieje.. jezeli general mam medium i zmienie na very hard i dam continue game i wejde jeszcze raz w trening to z very hard wraca mi do medium czyli tak jak bylo na poczatku? da sie to jakos objesc czy cos? a moze to jest blad w calej grze taki wystepujacy?
Shaken, not stirred

err Partyzant

a może by tak piorunem w prezesa, albo w przewodniczącego związku? ileż by to spraw rozwiązało...

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.11.2006 09:26    #1779     Sufler - Porady do gry - kupno klubu
Jest status prezesa: " Kocha Klub ", " Gotów do negocjacji "
U mnie w Southamptonie mniej więcej w połowie sezonu klub przejął jakiś anglik, ale finanse niewiele się polepszyły ( o jakieś 6 mln euro ).

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
01.11.2006 20:43    #1780     Sufler - Porady do gry - Zmiana właściciela
Tylko nie przestrasz się, jak nowy prezes zapragnie na wstępie wykopać Cię na zbity łeb z klubu :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution