Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 11:19    #1731     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
jezeli nie zmniejszysz wydatkow i dlugi sie powieksza to zarzad wezmie pozyczke albo klub zbankrutuje i prezes odejdzie. przy odrobinie szczescia mozesz zostac w klubie(jezeli masz nawet niewielkie sukcesy) i grac dalej z nowym prezesem ktory niezadko przynosi jakas kase do klubu. raz mialem tak ze zbankrutowalem, sprzedali mi najlepszych pilkarzy za bezcen, ale zostalem w klubie i nowy prezes wyciagnal klub z dlugow. mialem -11 mln euro na koncie i zbankrutowalem. po przyjsciu nowego prezesa mialem beznadziejny sklad ale 2,5 mln euro na koncie i jakos przezylem

Proletariat

08.01.2007 10:29    #1732     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
niestety nie da sie anulowac pisze tylko ze np arsenal zlozyl propozycje i prezes uznal ja za korzystna i zgodzil sie na transfer i nic nie da sie juz zrobic . myslalem ze moze jest jakis sposob zeby to obejsc i jakos sie nie zgodzic

NaVaR Partyzant

08.01.2007 09:00    #1733     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Witm
Gram liga polska i mam problem po 2-3 sezonach udalo mi sie wytrenowac i posprowadzaf fajnych graczy i nie chce ich sprzedawac kluby si pytaja o nic a ja daje odrzuc oferte ale w pewnym momencie jakis inny klub daje oferte wyzsza i moj kochany prezes kochajacy klub i chcacy sukcesow uznaje ze musi wziasc sprawy w swoje rece i sprzedaje mi zawodnika. Czy da sie jakos tego uniknac ? Czy mozna jakos sie nie zgodzic na ten transfer? bo szkoda oslabiac druzyne tym bardziej ze dlugo czasami kabinuje daje rozne oferty zeby kupic ogos a ten prezeson mi go bez niczego sprzedaje
Prosze o pomoc

hoody Przodownik pracy

31.12.2006 18:13    #1734     Sufler - Porady do gry - Pare pytanek
1. Zależy jak twój prezes wielbi klub! Jeśli go kocha to jest mała szansa że ktoś go kupi (oczywiście zdarza sie, ale rzadziej).
2.Transfer publiczny to taki o którym dowiedzą sie wszyscy managerowie! A prywatny to taki gdzie twoje zainteresowanie zawodnikiem bedzie ukrywane przed mediami!
3.Może masz ustawione rajdy skrzydłami a na swoich skrzydłowych ustawiłeś by jak najczęściej strzelali!
4. Najpewniej piłkarz którego chcesz wysłać do klubu filialnego uważa ze jest zbyt dobry by zostać przeniesionym do słabego klubu!
5. Może nie masz zbyt dobrych scautów? Postaraj sie zwerbować takich którzy mają umiejętność szukania w większej liczbie krajów!

szpari Partyzant

29.12.2006 18:13    #1735     Sufler - Porady do gry - Niepotrzebne transfery
Jeśli mój prezes chce głośnych nazwisk szukam młodych talentów, wydaję na nich grosze a prezes jest zadowolony, to na tyle jeśli nie udałoby Ci się zmienić nic w edytorzze.

Novator Partyzant

29.12.2006 13:52    #1736     Sufler - Porady do gry - Niepotrzebne transfery
Zacząłęm grać Chelsea Londyn. Na początku gry prezes domaga się głośnych nazwisk. Mój problem polega na tym, że nie chcę więcej gwiazd, lecz kiedy nikogo nie kupię to w końcówce okienka Roman bez mojej zgody zawsze kupuje Laurena z Arsenalu. Czy jest możliwośc by tak pozmieniać atrybuty w edytorze żeby nie było tego całęgo cyrku?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Tak czy inaczej to błąd, bo jaki prezes zwolni trenera, który miał walczyć o utrzymanie klubu w lidze, a jest na szczycie tabeli. Faktycznie, zarząd nie lubi kiedy się przekracza budżet płacowy. Kiedy proponowałeś komuś kontrakt miałeś napisane, że 'zarząd ogranicza środki (...) zredukuj pensje piłkarzy, by móc proponować wyższe wynagrodzenie.' Zwłaszcza, że zwolnili Cię dzień po zamknięciu okienka. Wczytaj wcześniejszy save i zwolnij kilku (nawet kluczowych) zawodników, dla sprawdzenia.

meszynski_m Młody aktywista

a moze prezes powiedział ze chce bardzo dobrych graczy a ty tego nie zrobiles ?jak masz tyle kasy to mogl cos takiego powiedziec ,,Potrzebujemy graczy światowego formatu " lub cos takiego!

piliszcze Partyzant

Prezes i zarząd nie zmienili się. Prezes był ten sam od początku rozgrywki i kochał klub.
Co do powtarzalności zdarzenia; Próbowałem kilkakrotnie powracać do save'a sprzed zwolnienia. Zawsze to samo.
Jedyne co zauważyłem, to to, że zwolnienie występuje w dniu lub dzień po dniu zamknięcia okienka transferowego w Finlandii.

LUBER Partyzant

moze klub ma nowego prezesawłasciciela?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution