Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Mattii Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 19:39    #1721     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
Ja słyszałem o takiej sytuacij:
1.Klub zbankrutował.
2.Przejął go zarząd komisarczny.
3.Nie cpłacił długi tylko uregulował je sprzedając gwiazdy,czyli wystawił na listę transferową tym samym zasilił kasę klubu i tym samym uregulował placę.
4.Zwolnił cały sztab szkoleniowy.
5.Od razu po zarządie klub objął nowy prezes.
6.A jego cel był jasny:przebudowa zespołu,regulowanie finansów.

Mattii Przodownik pracy

08.01.2007 19:39    #1722     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
Ja słyszałem o takiej sytuacij:
1.Klub zbankrutował.
2.Przejął go zarząd komisarczny.
3.Nie spłacił długi tylko uregulował je sprzedając gwiazdy,czyli wystawił na listę transferową tym samym zasilił kasę klubu i tym samym uregulował placę.
4.Zwolnił cały sztab szkoleniowy.
5.Od razu po zarządie klub objął nowy prezes.
6.A jego cel był jasny:przebudowa zespołu,regulowanie finansów.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.01.2007 18:03    #1723     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
Klub nie może zbankrutować ale może zostać wystawiony na sprzedaż, wtedy wchodzi nowy prezes z nowa kasą:) i tak jakby masz nowego szefa:)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 17:28    #1724     Sufler - Porady do gry - Bankructwo jest możliwe?
klub moze zbankrutowac. wtedy klub przejmuje inny prezes i najczesciej dodaje do kasy klubowej klika milionow (zalezy jak bardzo byles zadluzony), co do tego czy spadasz z ligi, czy nie, to czytalem odpowiedz ze klub dostal -10 pkt.

Behemot Młody aktywista

08.01.2007 13:00    #1725     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
sefko1: dokładnie o to chodzi - o niby pertraktacje, które mają na celu tylko jedno: nie dopuścić do eskalacji problemu i zaproponowania przez jakiś klub za gracza tak atrakcyjnej kwoty, przy której prezes podejmie decyzję sam i nic sie już nie da zrobić. U mnie dodatkowo sytuację utrudnia fakt, że gracz o którym mowa już ma status kluczowego, jeden z najwyższych kontraktów, w dodatku obowiązujący jeszcze chyba 3 czy 4 lata, więc pole dalszego manewru jest niewielkie...
Nie ja zacząłem wątek, ale dziękuję za cenne rady :)

sefko1 Przodownik pracy

08.01.2007 12:52    #1726     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Nie o to mi chodziło. Musisz wyprzedzić ruch trenera. Samamemu zaproponować gracza to tego klubu, tylko za taka kwotę, za jaką prezes Ci się nie wtrąci. Wtedy masz pole manewru. Możesz nie akceptować, opóźniać, zwiąkszać kwotę do nierealnego poziomu. Chodzi o to , żeby zuskać na czasie. Po końcu okresu transferowego kluby przestaną się nim interosować. Oczywiście najlepiej podpisać nowy kontrakt, ale nie zawsze się udaję, zwłaszcza gdy o gracza ubiega się klub z wyższej klasy rozgrywkowej. Nasze pomysły to alternatywne rozwiązanie. Możesz zrobić tak. Polączyć oba pomysły. Najpierw zaoferować gracza za niską kwotę. Potem negocjować z nim kontrakt. Jesli się zgodzi na Twój - to po problemie, a jeśli nie to możesz zawsze opóźnić transfer, aż do jego anulowania.

sefko1 Przodownik pracy

08.01.2007 12:52    #1727     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
*Wyprzedzić ruch prezesa

NaVaR Partyzant

08.01.2007 12:46    #1728     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
ale to nie chodzi o to ze ja moge cz nie moge akceptowac
poprostu pojawia mi sie komunikat ze pilkarz jest sprzedany bo prezes zdecydowal ze nie mozna odrzucic tak atrakcyjnej oferty i ja nie mam nic do gadania
a chce sie dowiedziec czy da sie to jakos zrobic by on jednak nie odszedl
widzialem propozycje ze dac mu wysoki kontrakt i musze to sprobowac

NaVaR Partyzant

08.01.2007 12:39    #1729     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
no ja tez posprawdzam bo konczy mi sie sezon i znowu beda mnie wykupywac a jak prezes sie zgodzi i sprzeda bez mojej wiedzy jakiegos to ja mu wysprzedam cala druzyne i odejde do konkurencyjnej

NaVaR Partyzant

08.01.2007 12:25    #1730     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
posprzedawaj graczy z najwyzszymi zarobkami jak nie da sie drogo to schodz z ceny i wtedy budzet placowy ci sie poprawi albo tak jak Kuba16.07.91 tez mialem juz ze zbankrutowalem odszedl prezes i przyszedl nowy i rzucil kasa i wyszedlem na prosta
cierpliwosci i zobacz sam co sie stanie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution