Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Muminas Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2007 12:03    #1701     Sufler - Porady do gry - prezes żąda rozgłosu
Musisz kupić jakiegos grajka, który będzie odpowiadał prezesowi, budżet transferowy mozesz przekroczyć tak, aby klubowe konto nie było na minusie ;) Jak składasz oferte jakiemuś graczowi to na dole pisze czy dany zawodnik "jest dość dobry aby przynieśc sławe klubowi" czy coś w tym stylu :P Sytuacja się może powtarzać jeszcze nie jeden raz w grze i musisz robic to samo az nie zadowolisz prezesa ;))

MARAZM Młody aktywista

19.01.2007 11:04    #1702     Sufler - Porady do gry - prezes żąda rozgłosu
No dzięki wielkie ;-) POwiem jaką mam sytuacje :

komunikat o żądaniu rozgłosu pojawił się po tym jak już kupiłem kilku chłopa , dwóch z nich odrazu okrzyknięto wielkim wzmocnienniem klubu i było bardzo dobre przyjęcie przez kibiców . (obaj odrazu pojawili się w informacjach o klubie jako ulubieńcy) Więc kasy na transfery zostało jakieś 100 tys euro i budżet płacowy na maksa wykorzystany , Próbuje sprzedać kolesia który zarabia za dużo co do swych umiejetności ale nikt go nie chce (zwalniam miejsce co by spełnic oczekiwania prezessa) co o tym myślicie ?

Mattii Przodownik pracy

19.01.2007 10:15    #1703     Sufler - Porady do gry - prezes żąda rozgłosu
Znajdź jakiegoś piłkarza który ci odpowiada np. na określoną pozycję i żeby miał dobrą reputację a jak sprawdzić żeby prezes był zadowolony z tego transferu?
Naciskasz na jakiegoś zawodnika potem "złóż ofertę" dalej po wyświetleniu ci się okna z transferem dla danego piłkarza na dole ekranu masz napisane np. "prezes jest zadowolony że posłuchałeś jego sugestii i sprowadziłeś tak znanego zawodnika" albo na odwrót że "prezes uważa że ten zawodnik nie jest na tyle znany aby dać klubowi rozgłos".

Szukaj piłkarzy a napewno jakiegoś znajdziesz.Powodzenia i Pozdrowienia.

Nile Partyzant

19.01.2007 09:35    #1704     Sufler - Porady do gry - prezes żąda rozgłosu
Ja mialem taką sytaucje w FC Koln jak jeszcze grałem w 2 lidze niemieckiej (to jest pierwszysezonon). Mówił że chce rozgłosu. No to kupiłem Matusiaka i Golańskiego (tego drugiego po 3 sezonach chciało kupić HSV). I jak składałem oferte to pisało prezes jest niezmiernie zadowolony że wziołeś jego sugestie do serca i chcesz sprowadzić zawodnika tak wysokiej klasy do klubu. Co mnie zdziwioło. I jak jest jakaś gwiazda a już wydałeś trochę kasy i masz np. 3 mln a za piłkarza chcą 5 mln to prezes się zgodzi. Kup hwiazdę poprostu albańskiego futboplu np. Hamidi czy jakos tak - jest dobry. i prezes pewnie się będzie cieszył albo Matusiaka kup i będzie po sprawie :))))))))

MARAZM Młody aktywista

19.01.2007 09:16    #1705     Sufler - Porady do gry - prezes żąda rozgłosu
Gram Brighton I zdarzyło się coś takiego , że prezez żąda rozgłosu (chce abym sprowadził jakąś gwiazde co spowoduje że kibice zaczną mocno wierzyć w sukces klubu i w środowisku bedzie głośno o nas) moge przekroczyć budzet transferowy oile nie wpędze klubu w długi

czy ktoś miał takąsytuacje ?
i co najlepiej zrobić ?
jakich zawodników szukać ?

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

postanowiłem że w edytorze stworze bliski mi klub GRANAT SKARŻYSKO KAMIENNA
jest to klub mi bliski ponieważ mam w skarżysku rodzinę :)
Utworzyłem już wszystko zgodnie z danymi :
prezesa
trenerów
stadion (25 tys. miejsc - jeden z największych stadionów na kielecczyźnie)
problem polega na tym że chciałbym sobie urozmaicić rozgrywkę i polskę zrobić krajem rozwijającym się (takim gdzie by przychodzili włosi anglicy )
nigdzie w edytorze nie mogę tej opcji znaleźć mógły mi ktoś pomóc najlepiej screenami , ale linkami do stronki imageshuck bo załączone do cmrev mi się nie pokazują
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Jeszcze raz napiszesz taki długi tytuł i dostaniesz bana. - dop. Speed

sefko1 Przodownik pracy

10.01.2007 12:14    #1707     Sufler - Porady do gry - Wejść czy Zostać
Jestem prezesem klubu i przychodzu do mnie trener:
- Prezesie co mam robić. Awansować, czy specjanie podłozyc sie i zostać w II lidze.
- Hmmm.... Mozesz pakowac walizki!
Pozdrawiam.

sachen Młody aktywista

09.01.2007 14:18    #1708     Sufler - Porady do gry - nowy prezes
jednak zmiana prezesa nie powiodła się, lecz obecny prezes "przy najbliższej okazji opuści klub" pozyjemy zobaczymy ;] dzięki za wszystkie odpowiedzi

hoody Przodownik pracy

09.01.2007 12:20    #1709     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu...
Kiełbaski to drożyzna! :P Na Legii kosztują 8 zł! A tak do tematu: Pomyślcie! Nie fajnie by było być prezesem klubu? Byśmy dostawali np. liste piłkarzy od naszego trenera których piłkarzy chce sprowadzić i byśmy próbowali spełnić jego życzenia! Moim zdaniem ciekawe...

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.01.2007 22:28    #1710     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu...
Nie da się być prezesem klubu i niestety nie można go kupić ani wejść do zarządu:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution