Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2007 17:49    #1691     Sufler - Porady do gry - przejmowanie klubu
nie mozesz wykonywac zadnych operacji transferowych, dopoki nie zakonczy sie "akcja" przejecia klubu przez innego prezesa

Jeremy Partyzant

27.01.2007 00:07    #1692     Sufler - Porady do gry - zapobieganie transferu
Ja jesli nie chce sprzedac zawodnika a widze ze interesuje sie nim pare klubow,podpisuje z nim umowe troche wyzsza niz ma i ustalam zaporowa klauzule odejscia( nie wiem czy poza liga hiszpanska tez sa takie klauzule) ,mozna tez ustawic w statusie zawodnika ze jest nie na sprzedaz i odzucaj wszystkie oferty.

Lecz to nie poskutkuje w przypadku gdy jakis klub bedzie oferowal za zawodnika kupe kasy i prezes podejmie dezyzje o sprzedazy za twoimi plecami.

A gdy nie chcesz by twoj rywal wzmacnial skladu jakims zawodnikiem to mozesz sprobowac sie policytowac z nimi ,mozesz tez podlizac sie menadzerowi tego pilkarza chwalac jego umiejetnosci itp i samemu piklarzowi.To moze sprawic ze menadzer klubu w ktorym gra ten pilkarz polubi cie i chetniej sprzeda zawodnika tobie niz np.Chelsea mimo iz tamta zaproponowala wieksza kase.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.01.2007 21:10    #1693     Sufler - Porady do gry - FMM (ed. czasu rzeczywistego)
2. jeśli spadniesz z ligi, to wtedy będziesz mógł dostać klub patronacki, lub prezes sam znajdzie taki po sukcesach, wtedy takim klubem może być nawet barca

mckoval Partyzant

25.01.2007 21:04    #1694     Sufler - Porady do gry - FMM (ed. czasu rzeczywistego)
Patrzyłem siebie ostatnio do FMM i patrze, a tam w menu kraju jest pozycja "league standard". Wie ktoś (jest to gdzieś opisane) co oznaczają poszczególne numerki?

__
jak prezes klubu twierdzi że jest on zbyt duży (klub, nie prezes) do bycia patronackim to nic się już nie da zrobić? :(

jordaneq Młody aktywista

Czesc
Gram Wisla i mam Chelsea jako klub patronacki (najsmieszniejsze jest to ,ze prezes mowil ze taki znany klub jak Wisla nie powinien byc niczyim klubem p. i nawet niezamierza poruszac tego tematu).Interesuje sie kilkoma zawodnikami z chelsea (chociaz wypozyczyc).Czy idzie jakos sprowokowac klub patronacki zeby mi wypozyczyl tego zawodnika co akurat chce??

MARAZM Młody aktywista

Hej Dostałem oferte pracy w drugiej lidze portugalskiej klub sp.cośtam (jeszcze nie pamiętam bo wczorej w nocy dostałem ten klub) Jest tylko mały broblem Oprócz prezesa ten klub nie ma nikogo więcej (brak trenerów scoutów fizjoterapełtów itd) Nie ma też zawodników (nazwisa podswietlone na szaro ) Budżet na transfer 15 000 Euro
i budzęt na wynagrodzenia 15 000 euro/na tydzień

Czy ktoś miał już taką sytuacje ?
jakie mam szanse żeby ten klub wogóle wystartował w lidze )okno transferowe już jest otwarte do startu ligi miesiąc) ?

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

ja słyszałem że jest jakiś błąd który powoduje podwajanie cen piłkarzy kupionych do klubu
może poprostu prezes nie może nikogo odpowiedniego znaleźć

menadzer Partyzant

Witam, czy ma ktoś kompletną listę tych bonusowych błędów, pojawiających się w pirackich wersjach gry ? Pytam z ciekawości...

Czy to, że od 6 sezonów gry Havant & Waterlooville, i awansie z VI do IV ligi angielskiej, wciąż nie mogę dostać żadnego klubu patronackiego i filialnego, może być spowodowane bardzo słabymi statystykami prezesa ? Czy może w końcu się doczekam ? A może sajakieś inne powody..

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

w taki razie inni prezesi moga sie bac, ze tym razem rowniez sie tak stanie i uwazaja, ze nie ma sensu tak ryzykowac.
druga przyczyna moze byc to co mowili moi poprzednicy- albo musisz udowodnic, ze dobrze Ci idzie w reprezentacji, albo boją sie, ze sie w pelni nie zaangazujesz.
to chyba tyle :-D

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.01.2007 10:27    #1700     Sufler - Porady do gry - Bilety
To tak jakbyś chciał ustalać cenę za karnety, lub za pamiątki. Takimi sprawami zajmuja sie prezesi, a ty jedynie mozesz ustalac pensje i wysokosci transferow (choc nie zawsze).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution