Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1. Musisz ustalac ok. 3 miesiecy przed zakonczeniem twojej ligi
2. Zaladuj FM Genie Scout - poustawiaj sobie parametry jakie tobie odpowiadaja, free transfer itd.
3. W FMM sprawdz.
4. Popatrz w przechwalkach, ale mysle ze po 10 sezonach na pewno ci sie uda ;P
Zmienil mi sie prezes gry gralem Southampton, mialem troche zadluzen, a gdy przyszedl - zadluzenia znikly i mialem 20mln na transfery! tylko czasem jest tak glupi, ze gdy przyjdzie nowy prezes to cie zwalnia, jezeli slabo zespol prowadzisz.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

1.musisz zaproponowac im gre na ich stadionach.chetniej sie beda zgadzac
2.poszukaj w 2 lidze polskiej.jest paru dobrych za free ktorzy chca przejsc
3.chyba tak
4.gralem klubem z conferance i awansowalem do 1 ligi angielskiej.na poczatku czekano na przejecie klubu a po sukcesach pisze ze prezes kocha klub

jordaneq Młody aktywista

1.jak mam zarobic jesli zaden ( doslownie zaden ) klub z 1 , 2 ani nawet 3 ligi niechce ze mna rozegrac meczu tow.Bardziej sie godza na turniej tow czy na normalny mecz??
2.Jakich zawodnikow proponujecie do Conference za darmo ( mam srednia baze danych z dod.pilkarzami z brazylii i polski.Patrzylem w talentach i kupilem tylko G.Lawa.
3.W siedzibie zarzadu pisze ze ,,fundusze przeznaczone na scouting pozwalaja na szukanie tylko w kraju``. Czy w FMM mozna sobie dodac funduszy na scouting??
4.Gram Fisher Athletic ( Conference Płd.)Jesli ktos gral tym klubem to czy udalo wam sie awansowac chocby do championship a moze nawet do Premiership??
Czy zmienil wam sie prezes??

salawalas Partyzant

11.02.2007 22:21    #1654     Sufler - Porady do gry - Sukcesy innych
Na początku sezonu 06/07 miałem coś koło 4mln zł budżetu transferowego. W przerwie sezonu po Kowalczyka zgłosił się Saturn i prezes go sprzedał za następne 4 mln.Sprzedałem Cichonia też jakiś 1mln, potem kupiłem tych wszystkich Białorusinow ze strony talentow i tyle. Teraz wynegocjowałem w kontrakcie 70mln zł budżetu transferowego i 7 mln na płace. Coż z tego jeśli nikt z poważniejszych lig nie chce do mnie przejść i muszę grać na stadionie na 15tys. miejsc bo gmina się nie zgadza?

kali22 Partyzant

09.02.2007 23:21    #1655     Sufler - Porady do gry - budzet bary !!
ale stan konta barcy wynosi 56 mln (z tego 16 mln na transfery) i do tego ma 360 mln niesplaconej pozyczki, wiec gdzie tu realia i polemika na temat strachu prezesa przed bankructwem!!!!

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.02.2007 23:08    #1656     Sufler - Porady do gry - budzet bary !!
w początkowej fazie gry są takie finanse ponieważ do klubu przychodzicie jesteście wszystkim nieznani i prezes boi się że "przepijesz" całą kase

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

09.02.2007 22:51    #1657     Sufler - Porady do gry - budzet bary !!
Nie zgodzę się z Portowcem,że to nie realistyczne,że portsmouth ma wysoki budżet. Otóż po prostu mają bogatego sponsora w życiu realnym.A mały budżet w Barcelonie tłumacze sobie tym,że prezes nie za bardzo wierzy w twoje umiejętności i boi przeznaczyć tobie dużą sumę.Gdy odniesiesz sukcesy kasa na pewno się zwiększy bo Barca to przecież bogaty klub:)

snake06 Partyzant

09.02.2007 18:54    #1658     Sufler - Porady do gry - Piłkarze
Cóż ta wycena jest trochę na wyrost. A nawet w teraźniejszości prezesi często przeceniają zawodników oczekując za nich mnóstwa kasy. SWpróbuj kupować graczy ze słapszych klubów-są mniej warci ale statsy często nawet lepsze. A spróbuj także zaprzyjaźnic się z jego managerem i go chwalić.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.02.2007 19:30    #1659     Sufler - Porady do gry - MŚ w Polsce i nie tylko
1. jeśli prowadzisz real to powinieneś po kilku sikcesach spokojnie stadion rozbudować bo bedziesz mial kase, a prezesi uznaja ze zaslugujesz na rozbudowe
2. kilka miesiecy, od 3-5

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2007 19:18    #1660     Sufler - Porady do gry - MŚ w Polsce i nie tylko
1.Prezes o tym decyduje ty możesz mu to jedynie zaproponować i ogólnie wiadomo,że klub musi mieć kasę na rozbudowę.
2.Zależy o ile jest rozbudowywany,nie można (chyba) określić ile to trwa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution