Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

krajfik Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.03.2007 18:47    #1621     Sufler - Porady do gry - Budżet
Zazwyczaj budżet transferowy to okolo 1/3 normalnego budżetu,w zaleznosci od klubu. W kazdym bądz razie mam takie pytanie- niektore kluby w grze (np.Real,Milan),mimo wielkiego budżetu udostępniają jedynie ok.10mln na transfery.I nie byłoby w tym nic dziwnego,gdyby nie to że ogólne budżety tych klubów wynoszą ok.20 czy 30mln (3 razy więcej). Real normalnie ma budzet 300 mln,a nie 20. Czy w dalszej rozgrywce prezes udostepnia więcej funduszy?jaki jest prawdziwy budżet tych klubóww grze?

k-u-b-a1 Przodownik pracy

11.03.2007 14:56    #1622     Sufler - Porady do gry - Błąd gry czy fochy juniora?
moje zdanie bedzie sie troche roznilo od innych, bowiem uwazam ze IFK Goteborg to bardzo dobry klub a w lidze szweckiej sie bardzo przyjemnie gra. gralem tym klubem w fm 06 i doszedlem do cw. ligi mistrzow, prezes sympatyczny dawal mi to o co porpsilem, slowem- polecam!

Proletariat

11.03.2007 14:54    #1623     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Ej słuchajcie. A Kotwica Kołobrzeg? III liga.

Nazwa: Kotwica Kołobrzeg
Adres: Miejski Klub Piłkarski "Kotwica" Kołobrzeg
Stadion: Pojemność 5 tysięcy
Barwy: biało-niebieskie
Bilety - 7 zł.
Prezes: Andrzej Kargul
Trener: Piotr Dubiela
II Trener: Mirosław Czuryło
Kierownik drużyny: Tadeusz Jagła
Masażysta: Tadeusz Kwieciński
Lekarz: Tadeusz Gumiński

krajfik Młody aktywista

08.03.2007 16:13    #1624     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
nie,nie jestem fanem Wisły i nie wiem nic o ukladach z innymi klubami. Wisla strategię budżetową ma jak Chelsea,poprostu nie da sie go oszacować bo Wislą zarządza prezes Telefoniki.Mimo to wiem ze jest zblizony do budzetu Legii,jednak budżet transferowy jest już o wiele mniejszy niz Warszawiaków wlasnie ze względu na długi,jednak nie wiem ile one wynoszą (łatwo mozna sprawdzic w necie)

co do klubow filialnych --> Arsenal-Lech (juz zatwierdzone)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.03.2007 20:39    #1625     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
widzewkarpin-z budzetem pogoni jest problem gdyz jest on nieokreslony.pogonia kieruje ptak ktory kupuje zawodnikow tylko za wlasne pieniadze.wiec nie ma on zadnych limitow.wydaje ile mu sie podoba.swoja droga czy da sie tak zrobic aby w fm o transferach decydowal tylko prezes.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

03.03.2007 20:04    #1626     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić prezesa w edytorze?
piliszcze może chodzi tu o reakcje fanów na prezesa ? Jeżeli jest wysoka, to fani stoją murem za prezesem, a jeżeli niska to odwrotnie. Nie jestem pewien.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

piliszcze Partyzant

03.03.2007 12:41    #1627     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić prezesa w edytorze?
Rzeczywiście resources wpływają na to ile prezes pozwala wydać na poszczególe rodzaje zawodników (kluczowy, pierszy skład itd.) zwiększenie tego arybutu powoduje zwiększenie kasy przyznawanej na zawodników, ale budżet nie zwiększa się.

Jeszcze jednego nie wiem.
Jest zakładka, w której jest board confidence i fan confidence
Co do board confidence, to jest jasne, że im większa wartość (najwyższa 200) tym prezes bardziej chce zostać w klubie, a jak mała, to chce odejść ze stanowiska.
Natomiast nie wiem, czemu służy "fan confidence". Próbowałem ustawiać skrajne wartości na początku gry i nie zauważyłe różnicy w reakcji fanów na moje przybycie. Może potem by coś wyszło, ale nie miałem na tyle cierpliwości.
Może ktoś wyjaśnić, co zmiana atrybutu "fan confidence" w praktyce daje?

03.03.2007 10:30    #1628     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić prezesa w edytorze?
-resources - to CHYBA odpowiada za to, jakie prezes jest ci skłonny przydzielić fundusze i jak cie wspomóc finansowo.

03.03.2007 10:29    #1629     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić prezesa w edytorze?
-business - odpowiada za żyłke do interesów. Prezes może być bardziej przedsiębiorczy, więcej zarabiać. Ale może też sprzedać ci największą gwiazde. Według mnie takie jest znaczenie

piliszcze Partyzant

03.03.2007 08:02    #1630     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić prezesa w edytorze?
Za co odpowiadają atrybuty (oczywiście nie chodzi mi o znaczenie słów):
-business
-resources

Jak rozumiem z interference 1 prezes nie będzie zbytnio ingerował, a patience 20 będzie tolerancyjny.
Jakie jeszczeatrybuty mają znaczenie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution