Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2007 21:49    #1611     Sufler - Porady do gry - Może macie pomysł, bo ja nie
hamid sahli ( albańczyk ) możesz go wyciągnąć za 0 + 50 następnej sprzedaŻy podpisz z nim długi kontrakt bo nie będzie chciał przedłużyć
ps. prezes i tak ci sprzeda kilku :) :(

Rambo_1906 Partyzant

19.03.2007 15:59    #1612     Sufler - Porady do gry - Problem z prezesem
Miałem tak samo w Zagłębiu Sosnowiec po 2 sezonie, Marcina Folca sprzątnął mi z nosa CSKA Sofia! Za bodajże 3 mln. euro, prz czym Folc był warty około pół miliona euro. Tak się zdarza słabszym klubom z mniejszymi możliwościami pieniężnymi czasami jeżeli przeciwny klub złoży nader atrakcyjną ofertę dotyczącego danego piłkarza, w pewnym sensie jest to bug jak dla mnie ale z drugiej strony, jeżeli kluby mają nie udolnych menedżerów to sprawy transferowe, budżetowe itd musi wziąć w ręce prezez, w końcu to on najbardziej dba o kase klubową. Niestety po takim fakcie nic nie zrobisz. Bądź nadzieji że już ci takiegi psikusa prezes nie zrobi :) Pozdro.

bury86 Młody aktywista

19.03.2007 15:43    #1613     Sufler - Porady do gry - Problem z prezesem
Gram 3 sezon Ślaskiem Wroclaw, mam luty, przez te 2,5 roku udalo mi sie wypromowac 3 gwiazdy=) i kazdy z nich wart jest ponad 1 mln euro, a wycignalem ich z juniorskich druzyn, i moj "super" prezes sprzedal 2 za ponad 2,5mln euro bez mojej zgody:/ Mam szanse na mistrza a on oddaje moje gwiazdy, podstawe druzyny na 2 dni przed koncem okna transferowego, i co gorsze kolejnych 2 podstawowych pilkarzy chce oddac:/ Mozna cos z tym zrobic? Sytuacje finansowa mam stabilna, a nawet dobra wiec niewiem na cholere oddaje moich graczy:/

Ari Młody aktywista

16.03.2007 21:35    #1614     Sufler - Porady do gry - Najstarszy zawodnik
u mnie najstarszym zawodnikiem jakiego mialem byl Cleber mial 35 lat.Ale ,,prezes'' sprzedal go do Arminii Bielfeld;pA duzo mialem z Clebera pozytku:)

geo.adi Partyzant

15.03.2007 22:20    #1615     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
4-4-2 gram ze slabszym przeciwnikiem a 4-5-1 z mocniejszym. generalnie skutkuje. regula jest to ze jak nie trace bramki to nie moge tez strzelic. jak strace bramke to chlopaki strzelaja wyrownanie a czesto i zwyciezkie gole padaja.
co do tranferow, to zazwyczaj mam trafione. a kupuje tylko jak musze (prezes sprzedal mi barzagliego do chelsea za 17,5 mln Euro to kupilem c. zapate), bo mam dluga kontuzje albo kogos sprzedam. staram sie tez wyporzyczac (malo placisz i masz jeszcze korzysci).
co do obciazen treningowych to przetestuje, dzieki pablito565!!! :)

taktyke 4-1-3-2 testowalem w silnych i slabych klubach zarowno na silnych i slabych i jak do tej pory najlepsze wyniki osiagam grajac 4-4-2 z dwoma def. pomocnikami i skrzydlowymi. w fm05 gralem jeden sezon nowatorsko. 4-4-2 - dwaj srodkowi pom. ustawieni defensywnie a skrajni pomocnicy ustawienie nie jako skrzydlowi tylko jako ofensywna pomoc - efekt - siali spustoszenie w szeregach obronnych. niestety cos sie posypalo po pierwszym sezonie i dalej nie dzialalo :(
zaczalem sie przekonywac od niedawna do taktyki 4-5-1 z dwoma defensywnymi i jednym ofensywnym na srodku + skrzydlowi. skuteczne na mocne teamy...

taktyka jest moim mniejszym zmartwieniem, bardziej sie martwie o wahania formy... moze zmiejszenie obciazen pomoze...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.03.2007 19:30    #1616     Sufler - Porady do gry - Budżet Manchesteru United
Oto ranking przychodów:
1. Real Madryt 292,2 mln euro
2. Barcelona 259,1 mln euro
3. Juventus 251,2 mln euro
4. Manchester United 242,6 mln euro
5. AC Milan 238,7 mln euro
6. Chelsea 221,0 mln euro
7. Inter 206,6 mln euro
8. Bayern Monachium 204,7 mln euro
9. Arsenal 192,4 mln euro
10. Liverpool 176,0 mln euro
Manchester jest wysoko, ale według mnie prezes faktycznie zaciągnął taką pożyczkę, ale podejrzewam, że w rzeczywistości spłaci ją szybciej, niż odbywa się to w FMie. P:)

3x Partyzant

14.03.2007 18:04    #1617     Sufler - Porady do gry - Budżet Manchesteru United
Dług jest prezesa.
Glazer zaciagnal pozyczke na zakup United - a teraz trzeba to spłacac.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

14.03.2007 17:49    #1618     Sufler - Porady do gry - Budżet Manchesteru United
Klubów nie ocenia się po tym ile dany prezes ma pieniędzy, takowy ranking jest prowadzony na podstawie przychodów klubów, największy przychód=najbogatszy klub

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

14.03.2007 16:56    #1619     Sufler - Porady do gry - Budżet Manchesteru United
wydaje mi sie ze te 400 mln zapłacił prezes a klub je powolutku spłaca

Evening Młody aktywista

12.03.2007 18:54    #1620     Sufler - Porady do gry - Budżet
Kiedy dostajesz posadę w nowym klubie to prezes nie ufa Ci zbytnio i nie udostępnia całego budżetu transferowego. Jeśli przekonasz zarząd do siebie dobrymi wynikami to już w zimowym okienku transferowym będziesz dysponował całkiem pokaźnymi funduszami. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.