Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Proletariat

Oba pliki są związane z prezesem. Pierwszy to zamiana na właściwego, a drugi to typy na zmianę.

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
w pierwszym chodzi o zmianę prezesa w klubie na właściwego a w drugim jest coś o typach na zmianę prezesa w klubie jeśli coś takiego ma miejsce.w każdym razie coś w tym stylu

prezes_ziom Partyzant

09.05.2007 14:31    #1553     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Mam na koncie 130ml zł i zadnych długów. Działacze uważają mnie za zbawiciela:D Moze jak uda mi się zajść daleko w LM i awansuje w rankingach klubowych to wtedy moze dostanę pozytywną odpowiedz od mieszkancow osiedla

prezes_ziom Partyzant

09.05.2007 13:50    #1554     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Gram FC St. Pauli i w tym sezonie zamierzam zawojować ligę mistrzów, jednak chciałbym rozbudować swój maleńki stadion mieszczący niespełna 20tys kibiców ;( Myśłałem,że po wygraniu uefa włodarze miasta zezwolą na rozbudowę i tak się stało,ale mieszkańcy pobliskiego osiedla nie wyrazili zgody...czy jest jakis sposob aby mój obiekt został rozbudowany?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.05.2007 21:48    #1555     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
Niestety FM właśnie m.in. pod tym względem jest nierealny, w prawdziwym świecie pogadałoby się z prezesem o swoim pomyśle, ten by powiedział czy się na to zgadza, czy wolałby inaczej. Na pewno zrozumiałby porażki, a FM jest pod tym względem "nieinteligentny". Ale myślę, że nie powinni Cię wyrzucić bo porażkach.
PS. Zapewniłeś mistrza 15 kolejek przed końcem ??

Mattii Przodownik pracy

08.05.2007 19:44    #1556     Sufler - Porady do gry - Zwolnic ich!!
Może po prostu cieszą się kredytem zaufania u prezesów,wogóle w FM jest takie coś,że trenerów polskich pierwszoligowców(tych ze średnich i słabych klubów) się nie zwalnia,albo zwalnia się,jak jest naprawdę kiepso.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2007 19:44    #1557     Sufler - Porady do gry - Zwolnic ich!!
Może terenerzy tych klubów zostali zatrudnieni wtedy kiedy juz ich spadek był przesądzony. Drugą możliwoscia było to że ci trenerzy zdobyli troche kasy, albo na odwrot klubu nie było stać na innego managera. Kolejną możliwością, że oni kochają kluby badź prezes darzy ich sympatią. Może mieli założony spadek i budowanie zespołu na trudy 2 ligi(W końscu Arka nie należy do faworytów). Więc jak widzisz jest kilka możliwości.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Wydaje mi się, że board confidence. Im większa wartość (najwyższa 200) tym prezes bardziej chce zostać w klubie, a jak mała, to chce odejść ze stanowiska. Chyba :)

igla135 Partyzant

Jaki czynnik w edytorze odpowiada za to ze prezes chce sprzedać klub bo główkuje już jakiś czas i mi nie wychodzi..:(

Bartez Przodownik pracy

vieti, o co chodzi z prezesem widzewa? Ty nim zostałeś??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution