Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
slyszalem ze prezes chivas mila taki pomysl w "realu", ale jezeli to wprowadzili do FM-a to respekt dla tworcow.
sadze ze to nie jest bug.

Mistrzu_mks Młody aktywista

02.06.2007 16:16    #1542     Sufler - Porady do gry - Miła niespodzianka
Jest w realu i tak czesciej ze prezesunio sam kupi grajka a ty reszte. mi osobiscie sie nie zdazylo a zaluje [powinno czesciej]

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

02.06.2007 09:22    #1543     Sufler - Porady do gry - Miła niespodzianka
A nie pomysleliscie ze prezes chaiał jakiejs gwiazdy do klubu u kupil Ci tego zawdonika bez twjej wiedzy? tak tez sie zdaza w Fm ;] Prezes chce dobrego zawodnika, gwiazdy, Ty nie kupujesz nikogo takiego, to prezes bierze sprawe w swoje rece i za Ciebie zalatwia transfer.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.06.2007 23:01    #1544     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
No to Panie Prezesie zarcik sie udal ;]

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.06.2007 22:52    #1545     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
looool ;D co za czlowiek ;D Panie Prezesie chcialbym zamowic nowa lodowke - moze da sie jakos po nizszej cenie ;> ;D

tabalugg Młody aktywista

01.06.2007 22:47    #1546     Sufler - Porady do gry - Polska mini liga
oj,panie prezesie hurtowni,nieładnie tak nie poprawiać błędow ;)traci pan uznanie w mych oczach :D

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

23.05.2007 20:51    #1547     Sufler - Porady do gry - Klub filialny
No wlasnie ja gram 6 sezon i prezesostwo widocznie ma za duzo pieniedzy :P A dla mnie kasy nigdy za wiele ;) 1Bart- skad wiesz, ze mozna miec tylko 2? ;d

TehRegent Partyzant

Właścicielem kart Teveza i Masche jest Kia Jorabi~, który miał zastąpić Browna na stanowisku prezesa. No a w transferach nie mogą brać osoby trzecie, tak więc WHU musiało zapłacić 5.5 mln funtów kary.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
19.05.2007 23:31    #1549     Sufler - Porady do gry - Długi klubu
Napiszę coś o "zadłużeniu"! Mój West Ham i jest NOTORYCZNIE zadłużony do czego sam się przyczyniłem - zresztą świadomie!-i nie zdarzyło się jeszcze, by mój prezes Magnusson kogoś mi sprzedał! Po prostu co jakiś czas pojawia się komunikat, że zarząd zasilił kasę klubu taką a taką kwotą, by uniknąć wprowadzenia zarządu komisarycznego. Moja metoda na porządne transfery jest zawsze taka sama: kupuję piłkarzy na raty rozłożone na 24 miesiące. Tym sposobem przy budżecie np. 35 milionów można kupić piłkarzy za 70!

Bartez Przodownik pracy

Z tego co się doczytałem, przy moim tragicznym angielskim, to można tam wpisać swoje nazwisko, i kiedyś będzie można zostać prezesem swojego klubu, zresztą coś takiego wyczytałem gdzieś tam. Ale nie wiem czy to prawda, dlatego zależy mi, aby się dowiedzieć na ile jest to prawdą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution