Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2007 13:38    #1521     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
tak na przechwałke ( chociaz wiem ze jest do tego odpowiedni temat ) mój kumpel czekał na posade trenera Czerownych Diabłów 6 sezonów ( a grał 4 Legią, później jakiś II ligowiec z Angli, nasteonie Birmingham aż wreszcie Manchester United :D ). Ale złosili się po niego sami i nawet nie próbował składać im oferty pracy w ich zespole. Widać odnosił tak znaczne sukcesy i podobał sie prezesowi klubu że został przyjęty na stołek szkoleniowca za A. Fergusona :). Myślę, że utrzymywanie dobrch kontaktów z samym Ferusonem nie będzie miało wpływów na zatrudnienie Twojej osoby w zespole, ponieważ to nie Alex będzie wybierał swojego następce, ale sam prezes tak wielkiego klubu jakim jest Man Utd ( napewno będzie miał wieeeeeelu chętnych na tą posadę bo to w koncu Czerowne Diabły. Czeakj cierpliwie ! :D )

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 11:16    #1522     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
Czy mając odpowiednią reputację (światowa, kilka trofeów zdobytych z Tottenhamem Hotspur), mogę w jakis sposób zasugerowac prezesowi Man Utd, że byłbym gotów podjąć pracę w Manchesterze? Praca w Londynie mi się nudzi, zdobyłem co miałem zdobyć, a kolejnym założonym przeze mnie celem jest własnie zdobycie The Treble z Red Devils. Mimo, że Manchester dołuje w lidze, to sir Alex Ferguson ciągle cieszy się zaufaniem prezesa (swoją droga, to dośc realistyczne i zgodne z faktycznymi relacjami Fergiego z klubem, kiedy to nawet nie zdobywając nic miał bardzo silną pozycję w klubie :P). Czy pozostaje mi tylko czekanie na emeryturę Szkota?

Czy to, że utrzymuję z menadżerem Man Utd bardzo przyjazne stosunki, bedzie miało jakiś wpływ na znaczenie mojej kandydatury wśród ewentualnych następców Fergusona?

Mr.Forn@L Partyzant

20.06.2007 18:16    #1523     Sufler - Porady do gry - Głupis zarząd czy bug??
Mam problem. Po awansie do Coca Cola Championship zarząd wzioł 20mil kredytu i sprzedał stary stadion za 500tys, aby sfinalizować budowe nowego obiektu. Nowy stadion miał zostać oddany do urzytku 21.06. 2015. Ja w nowym sezonie awansowałem po Premiership i tu zaczynają sie problemy. Zarząd na 4 dni przed oddaniem nowego obiektu sciagnoł mi z konta 10mil euro aby rozbudować uwaga stary stadion!!!! O nowym juz nikt nie mówi a ja miedzy czasie mam rozgrywać mecze na stadionie innego klubu. Jest to bug czy poprostu mam szalonego prezesa i czy da się temu jakoś zaradzić???

Tores ReDevil Młody aktywista

18.06.2007 20:51    #1524     Sufler - Porady do gry - Lebohang Mokoena, a Korona...
Do wisniczanin: Ronaldo kupilem w zime sezonu 09/10, gdy mialem na koncie 2 mistrzostwa hiszpani, puchar uefa i dwa puchary LM,Ronaldo "szukal nowych wyzwan", a prezes dal ogromna kase i zyczyl se w klubie gwiazde.

fudi Przodownik pracy

15.06.2007 14:21    #1525     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Ja kiedys wpedzilem umyslnie klub w dlugi i wtedy mi przyszedl nowy prezes ;) Ale musisz uwazac, bo jak prowadzisz klub a nie masz sukcesow i poparcia u kibicow to nowy prezes moze umiescic na stanowisku managera kogos "swojego" i polecisz na bruk.

Jasio11 Partyzant

15.06.2007 13:37    #1526     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Dzięki za info, po części tak myślałem, ale chciałem się upewnić.
W moim przypadku mój prezes chciał odejść odkąd przyszedłem do klubu(kilka prób przejęcia klubu się nie powiodło, ale to członkowie zarządu chcieli go przejąć), klub ma 12 milionów Euro. Oby mnie tylko nie wywalili. :/

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.06.2007 20:30    #1527     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Zależy to od tego, czy obecny prezes chce sprzedać klub, albo jeżeli jesteś zadłużony.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.06.2007 20:02    #1528     Sufler - Porady do gry - konsorcjum finansowe
Dokładnie. Kiedyś, jak grałem Interem to Sampdorię przejęło jakies konsorcjum, którego szefem był multimilioner Chorwat. Od razu po przejęciu klub otzrymał 150 milinów na transfery, ale zmienił się też jegoi menedżer, bo tak żądał nowy prezes.

Miccli91 Partyzant

13.06.2007 20:31    #1529     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
no tak ale tu jest takze wiele lepszych przykladow, poza tym nawet czytelnik onetu pewnie slyszal ze boniek sprowadza do widzewa kapitana rzymskiej primavery(tej od bruno contiego), wiec moze w FM-ie powinna sie tez liczyc reputacja prezesa(jezeli sie liczy to sorry za gafe), dodatkowo jest to przyklad ze nie tylko nieudolni pilkarze z zachodu przechodza do polski ;)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.06.2007 15:20    #1530     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
hoody
Wiadomo, jesteś fanem Legii, ale bez przesady x) Sztab szkoleniowy jest ok, ale fotel wiceprezesa itd... myślę, że to już przesada .
Hmm.. więc co mieliśmy zrobić z Kosowskim? Nie wiadomo co z nim będzie, więc wraca tak jak ma w kontrakcie .
Hoody - nie sugeruj się zbytnio stroną transfery.info, dużo tam błędnych informacji. Jedną z nich jest ta o wypożyczeniu Krkica. A Kaźmierczak jest już od długiego czasu w updatach klasyfikowany jako pełnoprawny zawodnik Boavisty, co oczywiście jest nieprawdą. Do poprawki x)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution