Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Czis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.07.2007 17:01    #1491     Sufler - Porady do gry - pytanie
cipiał mi sprzedał andrade za nędzne 9 mln euro do chel$ea
koles mi wymiatal mial same 10 i 9 co mecz...
czy da sie cos zrobic zeby nie odwalali prezesi takiej wiochy?
np jak klub bedzie bogary czy cos w tym stylu

potteromaniak Młody aktywista

06.07.2007 18:40    #1492     Sufler - Porady do gry - Trudność
wojtek --> Ale cele tez inne. Wiadomo, ze np. Wigan bedzie ciezko wygrac Premiership w 1-szym sezonie, ale mozna spokojnie zaspokoic ambicje prezesa (podejrzewam ze oczekuje spokojnego utrzymania sie).

wojtek2303 Partyzant

06.07.2007 18:27    #1493     Sufler - Porady do gry - Trudność
1. Zasada jest jedna im kasy na koncie tym trudniej.
2. Prezes może powiedzieć, że chce gwiazdę, ale to Ty wybierasz zawodnika.
3. Tak nawet trzeba, ważne, żeby scout miał jak najwyższy współczynnik oceny umiejętności i potencjału zawodników.
4. Update Wawrowa to plagiat, poczekaj do 20 a doczekasz się upadte Fudiego i spółki:)

Actimel Młody aktywista

06.07.2007 18:18    #1494     Sufler - Porady do gry - Trudność
1. Witam mam pytanie czy trudniej będzie zagrać np. Bardzo dobrym klubem jak Real Madryt czy takim np. jak Newcastle czy trudniej będzie grać jakimś klubem z 2 ligi angielskiej ?
2. Czy prezes może sam kupić zawodnika i kiedy to się dzieje ?
3.Czy dobrze jest zwracać uwage na opinie zawodnika wygłoszoną przez Scouta chodzi mi o coś takiego : ( Ten zawodnik przydałby się klubowi) ?

Z góry dziękuje za pomoc ;P

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

05.07.2007 18:09    #1495     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Jesli ten koles jest przynajmniej dobry dobrze, ze go kupiles, ale jesli sie nie sprawdzi prezes straci troche zaufania do ciebie, jezli sie sprawdzi to twoja pozycja wzmocni sie. Mam nadzieje ze zarzad ci nie zablkouje tego transferu ( Mi w Śląsku prezes zablokowal transfer Voronina za 5 mln zł w 5 sezonie po sukcesach, wyjasnili mi ze on jest za slaby !!! Po pol roku dopielem swego i byl on najwieksza gwiazda zespolu ).

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

05.07.2007 17:53    #1496     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Czasem prezesi tak gadają, ale nie warto tym się przejmować i należy robić swoje ;] Kiedyś prezesik powiedział, że RAfinha [do Interu] to nieopłacalny transfer, ale go nie posłuchałem, a Brazylijczyk grał świetnie. Nie przejmuj sie uwagami prezesa. :D

The Game Młody aktywista

05.07.2007 17:48    #1497     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Zależy ile Król ma lat bo jeżeli sprowadzasz go na początku to prezes nie widzi tego czy będzie gwiazdą i widziy tylko to że narazie do pdst. składu się nie nadaje przynajmiej tak mi się wydaje:)

Tores ReDevil Młody aktywista

05.07.2007 17:45    #1498     Sufler - Porady do gry - Wtrącanie się prezesa
Scout znalazł mi bardzo dobrego, młodego zawodnika, który za kilka lat będzie dużo lepszy od obecnego DP - Owena Hargreavesa. Chodzi o Dennisa Krola z Barcelony, miał klauzule 1.2 mln euro czyli bardzo mało i za tyle go sprowadziłem. Przy finalizowaniu transakcji prezes powiedział mi, żebym jeszcze raz przemyślał sprawę, bo ten transfer nie będzie korzystny dla klubu, o co mu chodziło? Zawodnik za miesiąc dołączy do drużyny i mam nadzieję udowodni prezesowi swoją wartość.

Lypton Partyzant

Miałem zarząd komisaryczny w Deportivo. Poczekaj kilka miesięcy, może mniej, a ktoś na pewno zechce przejąć klub od aktualnego prezesa i wpompuje w niego kasę.

deco87 Partyzant

01.07.2007 16:38    #1500     Sufler - Porady do gry - ZMIANA STATUSU PREZESA W EDYTORZE
witam, mam pytanie, Jak zmien w edytorze status prezesa z np kocha klub na skrajnie inny??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution