1. Tez mnie to denerwuje ale tak jest ZAWSZE ! x) Przegrywasz- leci jak ... , wygrywasz - sekunda po sekundzie. Tak jest u każdego i jest to z korzyscia dla druzyny przeciwnej ... ustaw nasteiwnie ultradefensywne i gre na czas aby sie bronic x)
2. Bo musisz załaczy w nowej grze polska lige ( najlepiej 2 ). Albo włączyc wszystkich piłkarz z Polski - wtedy bedziesz ich miał x)
3. Mi sie to nie zdarza ale moze był to tzw. wolny elektron który rozgrywał wszystko

i jego zejscie spowodowało zniżenie morali całego zespołu - ale to jest przypuszczenie x) bo u mnie tak nie jest ...
4. Asystenta masz jedengo x) wiec jakiemus innemu dac tej funkcji nie mozesz - chyba ze zaproponujesz temu panu X ktr. jako asystent ( o ile sie nie myle )
5. Nie tyleko wykanczanie akcji sie liczy x) ale rzeczywiscie tak jest - trening czyni mistrza, nikt nie jest idelany x)
6. Nic nie mozesz zrobic - beda tak robili do upadłego x)
7. Atrybut dosodkowania tez sie liczy x) | Obrońcy przeciwnika dobrze garaja głowa i jest ich wiecej w polu karnym przez co maja wieksze szanse na wybicie piłki za obreb pola karnego ... ( czy Crouch majac 200cm zawsze strzela bramke nawet po dobrym dośrodkowaniu z rzutu rożnego ? )
8. Byłes managerem klubu z jego ligi badź jak to powiedział Tores miałes na pieńku z managerem x)
9. moze klub zaciagnał kredyt ? przekroczenie budżetu płacowgo, kłopoty finasowe, decyzja prezesa ze nie potrzebujesz wzmocnień, brak sukcesów co równa sie z kasa x)
10. Maja juz swoje lata ...
Najnowsze posty