Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Odpowiadam na pytanie inkasenta:

u prezesa szukaj atrybutu Interference - im jest on wyższy, tym bardziej nasz kochany szef lubi się wtrącać w nie swoje sprawy. Powinno pomóc.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Jak mi dobrze idzie i finanse sa w porządku to mi sie prezes nie miesza.

hobbest Partyzant

niekoniecznie, poniewaz w Legii mi sie to zdarzalo co sezon, wyprzedaz najlepszych zawodnikow - choto, roger, rado, potem augustyn. W kasie po 2 sezonach mialem 8 mln funtow, czyli bardzo duzo. Wydaje mi sie ze jakis atrybut musi byc za to odpowiedzialny.

btw. zrezygnowalem z gry legia dalej, bo czasem to jest paranoja jak wycwiczysz pilkarzy i prezes ich sprzedaje. Na calej liscie chcacych u mnie grac pilkarzy nie ma takiego kalibru jaki mi sprzedal szef. Niefajnie, jak tu sie bic o cos wiecej w Europie

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

To raczej nie atrybuty tylko stan finansów w klubie.Jeśli nie ma z nimi problemu prezes nie powinien sie wtrącać.No chyba ze np. za gościa który wart jest 20 mln ktoś ci da 400 mln ale wtedy sam na pewno bys to przyjął.

inkasent Partyzant

Które atrybuty prezesa odpowiadają za wtrącanie się w transfery? Co i jak trzeba zmienić w FMM, żeby prezes przestał sprzedawać grajków? Gram na łatce 7.0.1

hasio09u6 Partyzant

19.12.2007 15:47    #1416     Sufler - Porady do gry - Irytujący przezes klubu
Ja tez tak mialem gralesm se Ajaxem i Mi Prezes sprzedal do Realu Madryt Sneijdera.Tak bylem WKURZONY ze az...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
17.12.2007 21:00    #1417     Sufler - Porady do gry - Irytujący przezes klubu
Możesz pobawić się atrybutami prezesa w FMM. Chyba się da na niego wpłynąć.
FMM: http://www.cmrev(...)137.html
spolszczonko: http://www.cmrev(...)429.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Visioner Przodownik pracy

17.12.2007 20:22    #1418     Sufler - Porady do gry - Irytujący przezes klubu
nie da sie, po prostu musisz znalezc sobie za te pieniadze odpowiedniego gracza na srodek pola, masz pieniadze wiec szukaj, nic dziwnego ze prezes przyjal oferte jesli to byly naprawde spore pieniadze, w koncu moze chcialby zebys kupil kogos lepszego?? albo bardziej utalentowanego ;)

dawid190 Młody aktywista

17.12.2007 20:22    #1419     Sufler - Porady do gry - Irytujący przezes klubu
Masz pełną kontrole nad wszystkim..po prostu prezes uznał ,że taka kasiora za tego gościa to oferta nie do odżucenia więc ją zaakceptował bez twojej zgody..takie przypadki sie zdarzają ale to czysty zysk,bo prezes wie najleiej wkońcu to jego klub.Napewno znajdziesz jakiegoś innego zawodnika o podobnych lub lepszych atrybutach za mniejsza kase..BĘDZIE GIT ;)

karrido Partyzant

17.12.2007 20:18    #1420     Sufler - Porady do gry - Irytujący przezes klubu
Witam was, mam mały problem. Mianowicie gram sobie Spartakiem Moskwa i całkiem nieźle mi idzie, ale w przerwie między sezonami gdy otwarte było oko transferowe wydarzyła się rzecz bardzo mnie irytująca. Cruz Azul zaproponowało za Mozarta dużą sumkę pieniędzy której prezes nie odrzucił. No i stało się, Mozart gra w Cruz Azul a ja mam dziurę w środku pola. Czy da się coś zrobić abym tylko ja miał kontrole nad tym kto opuszcza mój klub a nie prezes?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution