Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

ogbuke Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2008 19:06    #1391     Sufler - Porady do gry - CO to ma byc????????????????
sprzedać prezesa a kupić nowego hahahahhhahahaha

hobbest Partyzant

09.01.2008 22:16    #1392     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Po prostu wie lepiej niz my zwykli glupi ludzie, wie lepiej niz redaktorzy sportowi, niz marka (to moje zrodlo apropo Realu) itd itd. Co wiecej, wie doskonale jakie szkoly skonczylismy, a jakie nie! Niestety nie lapie sie, drogi jarku, do twojej kategorii szufladkowania zwyklyh ludzi o zerowej wiedzy, gdyz gimnazjum nie skonczylem. Dla mnie sprawa jest jasna - maly i zakompleksiony napinacz, ktorego cieszy, ze ktos zwraca na niego uwage. W calej tej napince nie wniosl nic do tematu ktory zalozyl kolega Wojton.

Co do oplacalnosci kredytow - oczywiscie, ze sie to oplaca. Jak to sie mowi, z kazda wiosna ceny rosnal - pieniadze od sponsorow tez. Sa kluby, ktore maja dlugi od bardzo dlugiego czasu, a mimo wszystko moge normalnie fukcjonowac - np. Roma, Lazio.

Pytanie tylko kiedy realistyczne pieniadze od sponsorow beda w FMie...

btw. Glazer po objeciu prezesury w MU zaczal inwestowac i stad te dlugi, a nie jak to napisal ktos, ze jest to dlug za kupno klubu.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
09.01.2008 18:41    #1393     Sufler - Porady do gry - CO to ma byc????????????????
a kto powiedział, że prezesi są normalni? :P
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Prezesimo Partyzant

09.01.2008 09:06    #1394     Sufler - Porady do gry - język
Dzieki, pozdrawiam

Temat mozna usunac :)

Prezesimo Partyzant

09.01.2008 08:56    #1395     Sufler - Porady do gry - język
a ten prezesimo nie dziala? oczywiscie adres bez _ i w miejscu at ma byc malpa. w nogrode mozna zrealizowac bon na 22zl co kod jest podany na zdjeciu :)

Prezesimo Partyzant

09.01.2008 08:37    #1396     Sufler - Porady do gry - język
siemka, zakupilem wczoraj FM 2008, i widze ze podobnie jak w wersji 07 jest do dyspozycji tylko jezyk czeski i polski. ja jestem przyzwyczajony do wersji angielskiej, gdzie moge znalezc plik z angielskim jezykiem angielskim czy ewentualnie jak ktos posiada wersje UK i okolic moglby mi przeslac na meila ten plik? bede bardzo wdzieczny
ps. zalaczam zdjecie aby zaras ktos nie wytykal ze do pirata potrzebuje. Pozdrawiam

full attack Młody aktywista

08.01.2008 22:31    #1397     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
sotatni link i cytat na dziś- też nie za "świeży", ale tu tylko chodzi o uzmysłowienie sobie kwot...
http://www.espon(...)/id/1507
Klub był na tyle bogaty, że stać go było na tak kosztowny kaprys, by logo sponsora na koszulkach piłkarzy nie było. Dopiero poprzedni prezes Joan Gaspart sprawił, że Barca popadła w finansowe tarapaty. Gigantyczne, nieprzemyślane transfery piłkarzy sprawiły, że od 2000 roku drużyna nie zdobyła żadnego trofeum, a długi sięgnęły ok. 200 mln euro. Gaspart został odwołany, a klub z zapaści wyciąga nowy prezes Joan Laporta.

full attack Młody aktywista

08.01.2008 21:21    #1398     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Pełną wiedzę o zadłużeniu danego klubu posiadają zapewne tylko prezes, właściciel i główny księgowy... "Dane" o zadłużeniach różnych klubów okresowo pojawiają się w mediach i zauważcie, jak bardzo się różnią.
Niektóre media podają tylko kwotę, jaką dany klub jest winny swoim wierzycielom, a inne liczą wartość klubu sumując jego aktywa i pasywa, stąd ciężko realnie określić zadłużenie klubu.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

07.01.2008 18:03    #1399     Sufler - Porady do gry - Jakaś pożyczka ?
hmm... ciezka sprawa. a jak daleko dochodziles w pucharach krajowych. bo za to tez jest chyba kasa. ja u siebie w moim obecnym klubie tez mam dlug ponad 40 milionow i sie nie martwie. poczekaj troche i samo sie zrobi. moze nowy prezes, pozyczka.

miszczu212 Partyzant

07.01.2008 17:37    #1400     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
chcialem sie pochwalic najdrozszym transferem ze swojego klubu KSZO.
http://img23(...)alk7.png
a taki jest jego profil
http://img51(...)lrs6.png
i interesuja sie nim niezle kluby
http://img51(...)2rv1.png
zawsze walcze z prezesem i nigdy nie sprzedaje swoich zawodnikow ale 37mln zlotych dla polskiego klubu to duzo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.