Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Mogą Cię nawet wywalić na zbity pysk bo prezes będzie miał "swoje pomysły" na drużynę.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

prezeswojtek1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.01.2008 21:52    #1382     Sufler - Porady do gry - Roman Vasilyuk
Sciągnąłem go sobie do Legii z nadzieją na udane występy wykańczanie akcji ma 17 więc powinien być dobry, a wy co o nim sądzicie czy z Piotrem Wiśniewskim który ma wykańczanie akcji 14 stworzy rozumiejący się duet?

Prezesimo Partyzant

19.01.2008 20:05    #1383     Sufler - Porady do gry - Czcionka
Witam. Czy mozna w jakis prosty sposob zmienic czcionke w FMie 08?

prezeswojtek1 Partyzant

18.01.2008 20:32    #1384     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
to jest tak jak z menadżerami pamiętam w FM2007 bylem Szachtarem i pierw miałem reputacje krajową a potem wygrałem Champions League i miałem reputację kontynentalną ty też coś wygraj, albo przynajmniej daleko dojdź i bedzie lepsza reputacja

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

15.01.2008 19:23    #1385     Sufler - Porady do gry - WM
Tak jak napisal Pawisco, a ja bym ci radzil zagrac 3-4 spotkania, zeby az tak nie zmeczyc zawodnikow na tym tournee, zeby miec wiecej kasy to sprobuj poszukac lubu filialnego z Japoni czy USA. Sprobuj powiekszyc stadion to bedzie wiecej kibicow, a wydatkow meczowych to nie zmniejszysz, a jezeli u ciebie bardzo krucho z kasa to sprzesdaj zawodnikow, albo czekaj na zmiane prezesa.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

14.01.2008 15:55    #1386     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami
ta kwota zostanie w budzecie klubu i tylko od zarzadu zalezy czy w przyszlym sezonie budzet bedzie wiekszy o ta kwote czy prezes postanowi ja zatrzymac. budzet nie przechodzi z sezonu na sezon, ale w sumie im mniej kasy wydasz tym wiecej bedziesz mogl wydac za rok.

prezeswojtek1 Partyzant

13.01.2008 21:12    #1387     Sufler - Porady do gry - Słabe drużyny w EURO 2008
Dzięki wam wszystkim, sciągne ten patch, a przy okazji Mistrzem Europy została Białoruś po emocjonującym finale z łotwą wygranym 1:0. Oczywiście najlepszym piłkarzem Mistrzostw był Aliaksandr Hleb jedyny dobry z tej całej zgraji patałachów. A i jeszcze zdobyłem mistrza polski z Legią:)

prezeswojtek1 Partyzant

13.01.2008 20:50    #1388     Sufler - Porady do gry - Słabe drużyny w EURO 2008
Słuchajcie, gram se Legią i nie powinno mnie to obchodzić co się dzieje z reprezentacjami, ale w grze do EURO zakwalifikowały się wszystkie najlepsze drużyny jak Anglia, Francja, Niemcy itp. Ale w turnieju grały mi takie ,,potęgi" jak Armenia, Kazachstan, Białoruś czy Litwa. Nawet gospodarzy czyli Austrii i Szwajcarii nie było. Czy to bug, czy da się coś z tym zrobić????

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2008 14:31    #1389     Sufler - Porady do gry - Długi
To by musial chyba nowy prezes przyjsc i troche kasa sypnac.
Graj dobrze to duzo ludzi na stadion bedzie przychodzic i po malu z tego wyjdziesz.

wilq1993 Partyzant

12.01.2008 00:52    #1390     Sufler - Porady do gry - CO to ma byc????????????????
no niestety tak juz jest:)prezes mojego anderlechtu kazal mi wygrywac lige.tak tez robilem az doszlem do cwiercwinalu ligi mistrzow i tu nagle kaza dojsc do polfinalu ligi mistrzow a zostawic lige(a wtedy bylem na 4 pozycji)bylo to w 2 sezonie (plan na 3 lata) wogole wszyscy zadowoleni ze doszlem do tej ligi mistrzow tak daleko przegralem cwiercwinal i nagle baaaaardzo nisko pasek zadowolenia zarzadu ze nie robie ich polecen;d tak juz bywa w naszym fmie;d
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.