Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeśli chodzi o wtrącanie się, to odpowiada za to INTERFERENCE. Ale poza tym dobrze, jeśli nasz prezio ma wysokie atrybuty BUSINESS, PATIENCE i RESOURCES. Chociaż sądzę że od tych atrubutów i samego prezesa, ważniejsza jest reputacja klubu. Bo , powiedzmy, 20 milionów zielonych za piłkarza na prezesach Realu czy Barcy nie zrobi wrażenia, a na Cupiale czy Miklasie ogromne.

alienator Młody aktywista

ustalcie ceny na tysiąc ojro/funtów i zaznaczcie "odrzucaj wszystkie oferty".
Wtedy nie ma problemów z wpierdalaniem się zarządu/prezesa w transfery ;]

cocaine_rodeo Partyzant

Też gram Legią i u mnie się na razie szef nie wrtąca w transfery. Fakt, że jak na razie oferty za moich grajków nie są wygórowane, ale liczę się z tym, że już w następnym sezonie będą wyższe i prezes położy łapę na transferach.
Zmiana zarządu też jest ryzykowna.

patryk1121 Partyzant

05.06.2008 16:57    #1354     Sufler - Porady do gry - Edytor
jezeli dobrze wiem to nie da sie zrobic tak by zarzad sie nie wtracal. Jak prezes zobaczy interesujaca oferte to od razu ja akceptuje i na to nie ma rady.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

30.05.2008 12:14    #1355     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu
często duży zastrzyk gotówki dają nowi prezesi...ale za nim bedziesz mial nowego to troche czasu minie, uważam że jak pograsz troche w ekstraklasie (np. pół roku) to gdy na stadion zawsze bedzie przychodzic ten komplet to spróbuj poprosić o rozbudowe, w ekstraklasie płaci sie więcej wiec budżet również powinien byc powyzej 0 :p

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.04.2008 10:29    #1356     Sufler - Porady do gry - Były manager bez pracy?
Nie widzę powodu aby tym się przejmowac
PS:w zagranicznych klubach takie sytuacje rzeczywiscie jakoś się rzadko zdarzają
ale w polsce często widziałem (Ryszard Kuźma kórego zdęłem objął Wisłę Płock juz po 5 kolejkach)
Może chodzi o to że prezesi krzywo patrzął się na managera którego miejsce zajął manager ze słabąreputacją

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

resq dobra propozycja bo rzeczywiscie opje relation oraz team talking są mało rozbudowane przydałyby się także konflikty(tak dla realizmu) tak propos zastosowałem taki myk by zburzyc morale zespołu rywala:
otóż grałem Rosenborg-Barcelona to oferowałem Barcelonie gigantyczne(ok 200 000 000)prezes sie zgodził a zawodnicy choc nawet nie chcieli słyszec o transferze to w pomniejszych problemach obrazili się na Rijkarda że chce ich sprzedac i wygrałem 2:0
sorry ze nie na temat ale moze byc przydatne

Bartez Przodownik pracy

14.04.2008 16:11    #1358     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
1. Pierwszy warunek do rozbudowy już spełniasz, czyli stadion jest wypełniony w min. 90%. być może niedawna wybudowa nowego stadionu może mieć wpływ. Ale jeśli awansujesz do wyższej ligi zarząd prawdopodobnie zgodzi się na powiększenie pojemności.

2.Jak dla mnie jest to sprawa losowa,jest to związane z zaufaniem u zarządu i wsród fanów.Jeśli chcesz by w twoim klubie doszło do zmiany prezesa to w edytorze wejdź w profil tego prezesa i w zakładce Non player data w Board confidence ustaw obie pozycje na 1.

3. może się przekładać bo zawodnik może się nie przykładać do treningów, ale nie musi.

4.W lidze polskiej wystarczy że będzie miał krająwą czyli na poziomie 6000 z pozycji edytora.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.04.2008 15:50    #1359     Sufler - Porady do gry - Temperament prezesa
ZAwsze możesz też wymienić prezesa ;D

bReCZ Partyzant

03.04.2008 14:19    #1360     Sufler - Porady do gry - Temperament prezesa
Zmien prezesowi atrybut wtracanie sie, czyli interference (jakos na inter-cos :PP ).
Ewentualnie mozesz mu zmien biznes, i kupowanie graczy, tego sam nie probowalem.. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution