Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

PhenoM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.07.2008 22:41    #1341     Sufler - Porady do gry - czerwone kartki
Ja już dawno dałem sobie z tym spokój. Po skrytykowaniu decyzji sędziego w tym samym oknie, gdzie wybiera się sposób wypowiedzi po jej wypowiedzeniu prawie zawsze pojawia mi się, że odważyłem się otwarcie skrytykować sędziego, mimo iż powtórki telewizyjne pokazały, że sędzia się nie pomylił. Dla mnie to strata czasu i szkoda twoich atrybutów, bo te zdaje się też mogą spadać przy nadmiernym krytykowaniu, a poza tym możesz też nieźle wkurzyć prezesa xD

PhenoM Partyzant

02.07.2008 22:14    #1342     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
To wszystko zależy od twojego prezesa. Możesz próbować zmniejszać obciążenie budżetu płacowego, co doda ci kilka groszy do konta ogólnego albo czekać, aż twój klub przejmie jakiś bogatszy i bardziej ambitny biznesmen. Najlepiej graj dalej, wygrywaj co się uda, a w końcu będziesz miał większy stadion xD

konikx Partyzant

29.06.2008 11:25    #1343     Sufler - Porady do gry - Hoeness za Beckenbauera
Chcę się dowiedzieć czy można w edytorze zrobić tak zeby np. 01.07.2010 roku jeden z członków zarządu Uli Hoeness wstąpił na stanowisko prezesa zamiast Cesarza? probowałem, ale ze tak powiem transfer z Bayernu do Bayernu nie jest mozliwy. Mam jednak nadzieję, ze ktoś wyprowadzi mnie z błędu...;)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

28.06.2008 11:57    #1344     Sufler - Porady do gry - emerytury zarządu...
jeśli prezes ma w statusie "kocha klub" to jest to bardzo mało prawdopodobne że zmieni się zarząd;) tak jak w życiu jeśli klub zarabia i ma dobre wyniki, jaki właściciel chce się pozbyć klubu jeśli ten dobrze prosperuje na przyszłość.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.06.2008 00:15    #1345     Sufler - Porady do gry - emerytury zarządu...
[quote=simonek_tm]mam takie pytanie... czy możliwe jest albo wogóle uwzglednione są emerytury w zarządach bo jak włączyłem GenieScouta w grze w 2029 roku to np dyrektorem Realu był 103-letni Di Stefano[/quote]
Tak zobacz na moim savie z 2110 roku prezesami klubów jest juz kto inny
choc zapewne dosyc długo się nie zmienia
i to raczej nie będzie emerytura a zmiana sterów ale można je tak traktowac

Tzar Przodownik pracy

26.06.2008 18:30    #1346     Sufler - Porady do gry - wycena zawodnika
Może idź z tym do jasnowidza?

A na poważnie, to nie da się dowiedzieć. Musisz się wykazać nosem. Tak jak kiedyś prezes Lyonu. Jak Chelsea chciała Essiena, to prezes powiedział: 38 mln euro... i Roman dał 38 mln. Gdyby to był np. Arsenal, to pewnie Essien poszedłby za 1/3 tego.

Prezessso Partyzant

Nie pocieszyłeś mnie, bo właśnie na ta gre miałem 3 save i jeden z nich właśnie miał odstęp miesięczny.......Ehhh,szkoda gadać.Zostaje mi grać od nowa......

Prezessso Partyzant

Czyli nie ma żadnego sposobu,by przywrócić save'a???Ehhh.To głupie jest powiem szczerze, bo gra ci dobrze idzie a tu nagle takie coś.A jeśli ładka nawet nie pomaga to twórcy FM2008 sie nie popisali....

Prezessso Partyzant

Ja mam chyba podobny problem jak marcin55555.Grając sobie w FM 2008 dnia 19 czerwca 2009(w grze oczywiście) gra przestała działać.Czekałem 15 minut i nic.Uprzedzając pytania:mój komputer spełnia wymagania sprzętowe,mam najnowszą ładkę FM2008 8.02, gra jest oryginalna.Za pomoc byłbym wdzięczny;)

Komar Młody aktywista

17.06.2008 14:29    #1350     Sufler - Porady do gry - SUGAR DADDY
patryk1121, jeśli użyjesz tej opcji to nawet w jakimś 4-ligowym klubiku będziesz miał prezesa pokroju Romana Abramovicha.
KEVINLEVRONE, niestety ja ci nie pomogę, bo nigdy się w to nie bawiłem, ale logicznie myśląc to chyba tylko po zaznaczeniu jej w edytorze.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution