Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

batata Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2008 19:43    #1221     Sufler - Porady do gry - Fuzja
Co od szejków, to nigdy nie wiadomo kiedy przejmą klub :) Może będziesz miał szczęście i akurat twój klub przejmą.
A co do fuzji to nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że jak współpracujesz z jakimś klubem ( Klub Filialne, patronackie ) i współpraca jest owocna itp. :P To może wtedy kluby się połączą i powstanie jeden klub. Może też tak być, że prezes twojego klubu filialnego zrezygnował i wtedy twój prezes obejmuje również tamten klub :)
To takie, tylko moje przemyślenia :)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia ... :/

Rzeczywiście sytuacja wygląda tak jak ją opisałeś - bardzo dziwne :/

Chyba nie jestem w stanie ci skutecznie pomóc, ale może spróbuj usunąć "oficjalną" osobę, a następnie stwórz ją od nowa i dodaj do klubu który cię interesuje.

Lub zamień swojego prezesa na takiego którego atrybuty nie są losowe i pozmieniaj wszystkie jego dane takie jak miał poprzednik - oprócz board cofidence.

daver1977 Partyzant

nie rozumiem jednej zeczy :-( chodzi mi o opcje board confidence w NON PLAYER DATA w edytorze ...dlaczego przy zwiekszeniu atrybutu BOARD CONFIDENCE i FAN CONFIDENCE z "0" na wyzszy (najwyzszy to 200) u jakiegokolwiek prezesa klubu po zapisaniu i ponownym wczytaniu edytora ponownie jest "0"?dotyczy to tylko tych prezesow ktorzy maja oryginalnie przypisane atrybuty po "0" w dwoch wymienionych opcjach,ale jesli oryginalnie np.jakis atrybut u danego prezesa jest wyzszy niz "0" to wtedy po zwiekszeniu,zapisaniu i ponownym wczytaniu edytora jest atrybut taki jaki zapisalismy.prosze o pomoc :-) ps.w innych atrybutach wszystko sie zapisuje,chodzi tylko o BOARD CONFIDENCE

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2008 15:40    #1224     Sufler - Porady do gry - status prezesa...
[quote=daver1977]mam pytanko...czy ktos wie jak zmienic status prezesa?czy jest to mozliwe w oficjalnym edytorze?jeden ma status:kocha klub,drugi np.zadowolony z pracy w klubie a trzeci ma:gotow do negocjacji...jak np.zmienic taki status?czy robi sie to w atrybutach danego prezesa w edytorze?czy podkreca sie cyferki od 1 do 20?jesli tak to jaki atrybut jest za to odpowiedzialny?prosze o pomoc :-)[/quote]
Chyba da ;)

Bartez Przodownik pracy

18.12.2008 13:22    #1225     Sufler - Porady do gry - status prezesa...
Powiedzmy że coś w tym rodzaju. Jeśli w obu przypadkach ustawisz na 0 (zero), to przy rozpoczęciu gry status prezesa będzie losowy, ale jak już ustawisz na 1 (jeden), "Będzie gotów do negocjacji. Im wartość wyższa, tym prezes będzie chętny do pozostania w klubie.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2008 10:07    #1226     Sufler - Porady do gry - status prezesa...
Status prezesa zależy od atrybutów "Person data" - oficjalny edytor - ustawić żeby kochał klub nie można, ale można np. dodać klub do ulubiony, podnieść np. jego atrybut ambicji itd. Ponad to status prezesa zmienia się w raz z renomą klubu i jego pozycją finansową - więc jeśli np. mamy dużo kasy, wygrywamy itd - zmiana prezesa jest mało prawdopodobna, a jeśli klub popada w ruinę to wcześniej czy później zmiana prezesa jest nieunikniona.

Z tym że z podniesieniem atrybutów prezesa wzrosną również jego wymagania względem ciebie jako managera - i łatwiej jest stracić robotę w klubie :)

daver1977 Partyzant

18.12.2008 09:42    #1227     Sufler - Porady do gry - status prezesa...
mam pytanko...czy ktos wie jak zmienic status prezesa?czy jest to mozliwe w oficjalnym edytorze?jeden ma status:kocha klub,drugi np.zadowolony z pracy w klubie a trzeci ma:gotow do negocjacji...jak np.zmienic taki status?czy robi sie to w atrybutach danego prezesa w edytorze?czy podkreca sie cyferki od 1 do 20?jesli tak to jaki atrybut jest za to odpowiedzialny?prosze o pomoc :-)

Kash Przodownik pracy

04.12.2008 15:39    #1228     Sufler - Porady do gry - Skąd on się wziął?
Jak grałem Chelsea w 08 to Romek kupił mi zawodnika, więc to jest możliwe żeby prezes kupował i zapewne tak było u Ciebie, bo nie widzę innego wytłumaczenia

Poprawka to był 07 albo i nawet 06 w każdym razie dosyć dawno ;)

Taher Młody aktywista

04.12.2008 15:31    #1229     Sufler - Porady do gry - Skąd on się wziął?
Zostałem menadzerem 3 ligowca niemieckiego(spadl z 2 ligi).Po paru meczach zauwazylem ze w skladzie mam adama dancha.Slyszalem ze u niektorych graczy prezes kupuje graczy wiec sprawdzilem czy moj poprzednik go nie kupil(patrzac w kartoteke adama zostal sprowadzony za czasow starego menadzera).Mouj poprzednik kupil pare osob ,ale wsrod nich nie ma adama dancha.Czy w takim razie kupil go prezes?Pytanie moze glupie ,ale nigdy u mnie prezes nie kupil nikogo wiec nie wiem jak o jest

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.11.2008 18:05    #1230     Sufler - Porady do gry - Tępy prezes!!!
[quote=Arek96]Teraz VCF dała mi 40 mln za Hakana. Prezes zaakceptował. Dałem mmu nowy kontrakt i VCF może o nim zapomnieć.[/quote]
A właściwie za jakiego HaKANA? Tego regena?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution