Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Lokes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2009 12:39    #1141     Sufler - Porady do gry - Dotacje edytor
Czy da rade zrobić tak w edytorze tak że prezes klubu będzie dawał 5 mln zł rocznie do kasy klubowej ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

01.04.2009 15:48    #1142     Sufler - Porady do gry - Primaaprilisowy temat żartowy
[quote=Edek]Prorze. Ide alna taktyka da Reala

Rysio z klanu 4ever!!!!!!!11111oneoneone******[/quote]
Nie podważalną pozycję ma Marcin Kikut mam nadzieję?

[quote=Piotr Sebastian]> Edek - a skąd oni wzieli tyle kasy?[/quote]
Wzięli kredyt w Banku Milennium. Przecież Rijkaard (jego marzeniem było prezesowanie w Realu) ma znajomości u Urbańskiego, nei wiesz!? :|

Bartez Przodownik pracy

31.03.2009 03:09    #1143     Sufler - Porady do gry - Pół zawodowa Korona Kielce
1.Jest dokładnie na odwrót. Jeśli klub zmieni status na pro, wtedy kontrakty się zmienią na pro. Co do sponsora, to jest szansa, ale to sprawa losowa, luknij jaki jest status prezesa. Jeśli kocha klubNie opuści swego klubu itd to szanse są niemal zerowe.

2.Łatka łatką, a instalowałeś jakąś, 9.3.0 np.?? Włącz FM Data Editor i tam zmień i zacznij grę od nowa, lub jeśi nie chcesz grać od nowa to musisz użyć FMRTE - edytora czasu rzeczywistego.

Snpr9 Partyzant

28.03.2009 21:58    #1144     Sufler - Porady do gry - Prezes czeka na oferty
To też chyba zależy od zawodnika. Bo za regenerata prezes wziął 6,5 bez dyskusji, a za klasowego zawodnika (Dare Vrsic- Politechnika z Rumunii) 20 mln mógł braciak negocjować. W złotóweczkach- polska liga :)

Henry14 Partyzant

28.03.2009 21:56    #1145     Sufler - Porady do gry - Prezes czeka na oferty
u kumpla zmienili prezesa albo wlasnie własciciela i zostal zwolniony bo nie podobał sie ziomkowi a wygrywał bardzu dużo xD

Snpr9 Partyzant

28.03.2009 21:40    #1146     Sufler - Porady do gry - Prezes czeka na oferty
W 2011 roku mojemu bratu takie "coś" się przytrafiło. Nowym prezesem został chyba Marek Wilczek. W naszych realiach wiąże się to... z niczym. Nadal jak rzucą Ci na stół dobre pieniążki, to prezes zaakceptuje ofertę sprzedaży zawodnika za Twoimi plecami. Polska rzeczywistość ;). Módl się więc o wyżej wymienionych szejków (jeżeli taka możliwość istnieje ;] ). A z naszej ligi i tak uciekali, więc nie masz co liczyć na jakieś większe korzyści ;) Trwało to kilka miesięcy (dokładnie nie wiem, bo po prostu nie zwróciłem na to większej uwagi).

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

28.03.2009 20:58    #1147     Sufler - Porady do gry - Prezes czeka na oferty
Wiąże się to z tym, że prezes Cupiał chce sprzedać klub. Możesz trafić na jakiegoś bogatego prezesa, co spowoduje zastrzyk gotówki, albo na jakiegoś normalnego urzędasa, co raczej nic nie spowoduje. Dostaniesz aby wiadomość o przejęciu klubu i tyle.

LoOcas Partyzant

28.03.2009 20:55    #1148     Sufler - Porady do gry - Prezes czeka na oferty
Wszedłem w siedzibę zarządu i przypadkowo moim oczom ukazał się tekst, że prezes Cupiał czeka na oferty przejęcia klubu. Czy ktoś z Was spotkał się już z takim tekstem? Jeśli tak to z czym to się wiąże? Gram Wisłą sezon 2012/2013. Z góry dzięki za pomoc.

batata Przodownik pracy

24.03.2009 16:39    #1149     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Miałem pisać manifest, ale mi się nie chce.
Tabela
Taktyka
Po świetnym sezonie Christian Maggio znalazł się w 11 sezonu, oraz wzbudził zainteresowanie kilku klubów, które mimo wszystko są słabsze od Napoli :] Natomiast Brazylijczyk Filipe zajął 3 miejsce w rankingu Obcokrajowców.
Hmm co tam jeszcze...
Może Statystyki zawodników w Serie A
Mało co, a zapomniał bym o transferach ;)
Służę skrinem, mam porobionych screeny wszystkich zawodników z mojego składu ( do manifestu ^^), więc opublikowanie któregoś z nich to dla mnie żaden problem :)
Btw. Teraz dostałem "marne" 63 mln na transfery :( De Laurentiis ( prezes Napoli, przy pomocy Bataty) o*******ś? I co ja sobie za to kupie, waciki?!

Bartez Przodownik pracy

20.03.2009 11:50    #1150     Sufler - Porady do gry - Zmiana Prezesa
[quote=Studi]Czy mogę ustawić jakoś w edytorze zmianę prezesa klubu, tak aby nastąpiła ona z określoną datą?
Chciałbym aby w Realu MAdryt prezes Boluda została w lecie wymieniony, tak jak ma to się stać na prawdę.

Drugie pytanie - co oznacza wprowadzenie wartości 0 w edytorze i ew jeśli nie da się zmienić tego prezesa poprzez edytor z datą przyszłą to jakie ustawić board confidence aby gra sama go zmieniła. Pozdro[/quote]

Obie wartości - Board Confidence i Fan Confidence ustaw na 1

[quote=Adonim]czy w edytorze mogę wymusić na zarządzie wybudowanie nowego stadionu?[/quote]

W Capacity Changes wciśnij Add i wpisz w New Capacity jakąś tam pojemność a w Date datę ukończenia rozbudowy.
Chociaż w Edytorze czasu rzeczywistego możesz zmienić pojemność bez konieczności rozpoczynania gry od nowa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.