Czy da rade zrobić tak w edytorze tak że prezes klubu będzie dawał 5 mln zł rocznie do kasy klubowej ?
. Módl się więc o wyżej wymienionych szejków (jeżeli taka możliwość istnieje ;] ). A z naszej ligi i tak uciekali, więc nie masz co liczyć na jakieś większe korzyści
Trwało to kilka miesięcy (dokładnie nie wiem, bo po prostu nie zwróciłem na to większej uwagi).
Natomiast Brazylijczyk Filipe zajął 3 miejsce w rankingu Obcokrajowców.

De Laurentiis ( prezes Napoli, przy pomocy Bataty) o*******ś? I co ja sobie za to kupie, waciki?!
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
381 online, w tym 0 zalogowanych, 381 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty