Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Rodowity Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.06.2009 00:50    #1101     Sufler - Porady do gry - Zadluzenie klubu
No to zapewne szybko prezes sie nie zmieni :]
Pozostaje ci sciągać grajków z wolnego transferu. Ale pamietaj zebys nie przesadzil bo moze tez sie skonczyc kasa na płace :)

omoachifari Partyzant

14.06.2009 00:40    #1102     Sufler - Porady do gry - Zadluzenie klubu
prezes
Jest zadowolony z roli jaką odgrywa w klubie

Szemek Ekspert

14.06.2009 00:34    #1103     Sufler - Porady do gry - Zadluzenie klubu
Jak są mocno zadłużeni to może zmieni się zarząd. Jaki masz status prezesa?
"To tylko Internet k*rwa."

Szemek Ekspert

[quote2=Szobinho][quote=szemek7]Nie liczyłbym na to, ale pamiętam z jakiegoś wcześniejszego FM'a że miałem świetny skład i nie chciałem nikogo kupować, ale prezes się uparł na znane nazwisko i sprowadził mi gwiazdę, Carlosa Salcido ;)[/quote]
a zabrało Ci pieniądze z budżetu transferowego??[/quote2]

Tak. To mnie podwójnie wqrw.....o, bo nie dość że go nie potrzebowałem i nie chciałem to jeszcze kasa poszła się je......ć

Szobinho Młody aktywista

[quote=szemek7]Nie liczyłbym na to, ale pamiętam z jakiegoś wcześniejszego FM'a że miałem świetny skład i nie chciałem nikogo kupować, ale prezes się uparł na znane nazwisko i sprowadził mi gwiazdę, Carlosa Salcido ;)[/quote]
a zabrało Ci pieniądze z budżetu transferowego??
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Szemek Ekspert

Nie liczyłbym na to, ale pamiętam z jakiegoś wcześniejszego FM'a że miałem świetny skład i nie chciałem nikogo kupować, ale prezes się uparł na znane nazwisko i sprowadził mi gwiazdę, Carlosa Salcido ;)

marcinou Partyzant

Hmm twój awatar podpowiada mi , że grasz Barcelonką :) ale to tylko moje domysły. A więc myślę , iż jest to bardzo prawdopodobne a stanie się tak poprzez może nawet i dorzucenie kasy przez prezesa bądź też sam zmodyfikuje Ci budżet wynagrodzeń aby tego dokonać. Ja sam nie miałem takiego przypadku ale gram właśnie Barcą i z tą zmianą budżetu bywało podobnie:)...swoją drogą też chcę mieć taka wiadomość:D

Szobinho Młody aktywista

Czy zdarzyło się wam, że prezes kazał sprowadzić gwiazdę światowego formatu i przysłał wiadomość, ze jeżeli nie starczy pieniędzy to wyłoży z własnej kieszeni? mi się to dzisiaj przytrafiło.. więc moje pytanie brzmi : jak to będzie funkcjonowało? mam 10 mln zechcę kupic kogoś za 50 to prezes tyle dołoży??

EDIT: Jeszcze jedno. Nie mogę znaleźć tych logo Barclays Premier League, Primiera Division itp. pomoże ktoś znaleźć? Sciągnąłem jakieś logopacki ale tam nie było tego...
'Por Que?No Entiendo Por Que'

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

13.06.2009 20:22    #1109     Sufler - Porady do gry - Wygrałem mecz którego nie było
Mi się tak zdarzyło ale przełożyli z powodu ataku bombowego na USA, i że prezes zespołu, z którym miałem grać( Columbus Crew ) musi jechać do kraju i wywieżć rodzinę.

Dobra, zart. Ale jak juz mówimy o komicznych sytuacjach, to ja kiedyś 1 kwietnia dostałem wiadomosć zatytuowaną ''' xxx obsypany manną z nieba '' o treści : Prezes klubu xxx wyróżnił się wielką hojnością, obdarowując klub xxx kwotą 603 mln euro na pokrycie bierzących wydatków i na transfery. Niestety, to programiści SI zrobili Ci dowcip na prima aprilis'' ;D;D;D

Mieliscie kiedyś cos takiego?

PS. Dziś w gram.tv pokazywali FM-a 09, szybko sie dowiedzieli, ze gra została juz wydana ;D.

loras Partyzant

11.06.2009 17:59    #1110     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
Nic nie zrobisz, to chyba losowe zdarzenie. No i zależy też od tego, czy Twój aktualny prezes jest gotów do negocjacji, czy nie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.