Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak mam wyrzucić z klubu prezesa Kadzinskiego :| ? Chodzi o edytor. Zmieniłem mu favoured clubs na disliked clubs i tam wpisałem Lech. Mimo to nadal kocha klub. Czy jest jakis inny sposób? może FMRTE ? A może jakieś ukryte atrybuty prezesa ?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Nastepnym wyjsciem z sytuacji jest utrzymywanie bardzo dobrego stanu klubowych finansow, wtedy zarzad nie bedzie sie wtracal do ofert naplywajacych do klubu, poniewaz logiczne jest jak mamy pustki w klubowej kasie to zarzad lapie sie wyprzedarzy zawodnikow.
I tak jak pisal kolega wyzej, mozna jeszcze postawic zaporowa cene za zawodnika, lecz to moze byc zgubne, poniewaz najczesciej wtedy padaja znowu jakies lipne oferty, zazwyczaj jakies x milnionow na iles tam miesiecy.
Najlepszym wyjsciem z sytuacji jest ustawienie takiemu zawodnikowi, gdzie mamy podejrzenie, ze zaraz przyjdzie jakas oferta, kwoty wyjsciowej(i tu zalezy od klubu jakim gramy) np. 100 tys. zl.(dla lepszego klubu) lub 10 tys zl. (dla slabego klubu).
Wtedy gwarantuje ze prezes nie bedzie ingerowal w sprzedaz zawodnikow, poniewaz beda naplywaly oferty np. te 100 tys.zl.
Ale tu tez pojawia sie problem klubu, ale po tym co napisalem latwo sie domyslec, wystarczy ruszyc glowa:P

devil11 Przodownik pracy

21.06.2009 01:07    #1083     Sufler - Porady do gry - Być jak Florentino Perez
Zostać prezesem w jakim sensie? Jeżeli chodzi ci o to, czy Ty jako menedżer w FM-ie możesz w przyszłości zostać prezesem to odpowiedź brzmi nie

Henry14 Partyzant

21.06.2009 01:05    #1084     Sufler - Porady do gry - Być jak Florentino Perez
Mam pytanie kiedy i jak można zostać prezesem klubu co trzeba zrobić , żeby objąć tą posade ??

Fatih Terim Partyzant

Raczej nic nie wskórasz, po prostu najwidoczniej masz mało hojnego prezesa. Po czekaj jeszcze, może jak coś osiągniesz to zmieni Ci się prezes klubu.? Musisz się uzbroić w cierpliwość.
Jak chcesz możesz trochę oszukać, przez edytor dodaj sobie pieniążki.
Jest także 3 opcja, po prostu zacznij kimś innym xD

Szobinho Młody aktywista

stan konta mam 10 mln zł. Prezes Andrzej Kadziński. :)) Może i żul...
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Abdulinho17 Młody aktywista

to tez zalezy od stanu konta klubu . Jaki masz stan ? i od tego czy prezes jest tzn"żul" czy nie boi sie wydac kasy .
Visca el Barça !

Henry14 Partyzant

18.06.2009 16:02    #1088     Sufler - Porady do gry - Walka o fotel prezesa
Ja mam końcówke 2 sezonu w Newcastle i też prezes odchodzi. A ja się ciesze!!! xD

Holla_raper Młody aktywista

18.06.2009 14:27    #1089     Sufler - Porady do gry - Walka o fotel prezesa
Dlatego nigdy nie gram polską walutą w grze,jak dla mnie jest niewymierna ,w większych klubach za duże kwoty się nagle robią..Wie ktoś jaki atrybut w edytorze odpowiada za to czy prezes kocha klub,jest gotowy do negocjacji itp ?

mc71 Partyzant

17.06.2009 12:00    #1090     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
Ja mam takie pytanie? Czy zdarzyło sie wam żeby prezes opuścił klub, pomimo tego iz w statusie miał "jest przekonany że nigdy nie opuści klubu"? Np. przez zadłużenie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution