Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2009 19:29    #1071     Sufler - Porady do gry - Nowy zarząd
Nie używam edytorów więc Ci nie powiem ''na pewno'', ale pewnie gdzieś w profilu prezesa(?). Poszukaj a znajdziesz.
Pogadaj z Arkiem96 (donosy)

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

03.08.2009 18:58    #1072     Sufler - Porady do gry - Nowy zarząd
Wydaje mi sie, że nie. Podobno można grać menadżerem do tzw. ''usranej śmierci'', czyli w nieskączoność, a skoro prezes nie ma swojego profilu, to chyba nie odejdzie. Ale pewnosci nie mam. Może spróbuj ustawić mu w edytorze ''gotów do negocjacji'', to na pewno niedługo odejdzie.

tejdzik Partyzant

03.08.2009 18:46    #1073     Sufler - Porady do gry - Nowy zarząd
Ustawiłem w edytorze wiek pezesowi Boludzie na 84. Czy przyśpieszy to jakoś zmianę zarządu? Czy np. umrze aktualny prezes albo poda sie do dymisji? Na razie ma że nigdy nie opuści ukochanego klubu... Próbował ktoś tak kiedyś?

_Miłosz_W_ Partyzant

Jeśli odchodzi prezes, szansę na przejęcie klubu ma inny członek zarządu, szejk lub właśnie konsorcjum. Warto dodać, że Arabowie dają najwięcej ;)

szfedo Przodownik pracy

20.07.2009 23:08    #1075     Sufler - Porady do gry - 0 kasy na transfery
Tott nie ma funduszy na starcie. Też wziąłem i też narzekałem. No ale prezes Levy nie jest skąpy i kilka milionów po prośbie powinieneś otrzymać (ja dostałem tydzień po okienku transferowym o_O)

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2009 13:19    #1076     Sufler - Porady do gry - Wartość klubu.
Na pewno sukcesy przyczynią się do wzrostu wartości klubu, oraz głośne transfery. Może masz problemy finansowe albo problemy z prezesem? Osobiście takiego czegoś to ja nie miałem, i się dziwię tej całej sytuacji.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Hmm..., czyli wyszło na to, że Terry nagle, jakimś cudem poczuł chętke na prezesowanie, a nie trenowanie. Do końca nie wiadomo dlaczego, ale to, że akurat nie znajdujesz go w bazie poprzez wyszukiwanie, to naturalne po prezesi w FM-ie nie mają tak jakby swoich profilów w grze, do których gracz miałby dostęp.

Finisz niestety jest taki, że trenerem w Twoim klubie już nie będzie. To by było chyba na tyle w tym temacie ;-).
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Vision Partyzant

Tzn. że jest prezesem, ale 'nie ma' żadnego klubu. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie. ;)

Krystek Partyzant

30.06.2009 18:00    #1079     Sufler - Porady do gry - Perez i kasa na transfery
Witam

Piszę w sprawie takiego skromnego pomysłu. W związku z objęciem funkcji prezesa Realu przez Florentiono Pereza w klubie znalazły się ogromne pokłady pieniędzy. Gra nie przewiduje zmiany prezesa w Realu... przynajmniej z tego co sprawdzałem nie przewiduje na łatce 9.0.3, a tym bardziej takich finansowych inwestycji.

W takim razie zastanawiałem się czy nie użyć edytora czasu rzeczywistego po zakończeniu pierwszego sezonu Realu Madryt i zmienieniu prezesa a także mega zastrzyku gotówki w postaci co najmniej 150 mln euro, które jak dotychczas zostały wydane. Co o tym myślicie? Czy to raczej oszustwo waszym zdaniem?

Pozdrawiam

Szobinho Młody aktywista

28.06.2009 12:01    #1080     Sufler - Porady do gry - Ulubieniec kibiców
szczerze mówiąc to ja lechem poznań po 6 sezonach gry nie jestem ulubieńcem ;) Co prawda w europie mi sie nie powodzi, głównie za sprawą druzyn na które trafiam już w samych eliminacjach ale za to w lidze polskiej bezkonkurencyjny juz od 4 sezonów :)) Kilku piłkarz ma mnie w ulubionych... Niemalże cały skład musiałem sprzedać dwa sezony temu bo wszyscy chieli odejść a mieli rok do końca kontraktu ;] to wolałem sprzedać ;D Ale klub mnie nie lubi nadal xD Tylko prezes mnie wielbi :))
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution