Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2009 16:15    #1061     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
[quote3=Głosik][quote2=Jacko][quote=Szobinho]Mam takie pytania:
1) w których klubach w waszych karierach najczęściej dochodziło do zmiany prezesa?
2) czy zdarzyło się kiedyś, że przyszedł nowy prezes i się Was "pozbył"?
3) czy zdarzyło się, że do niezbyt bogatego klubu przyszedł prezes i wpakował spore miliony? Coś takiego jak szejki do City, tyle, że City już wcześniej miało sporo pieniędzy. ??

EDIT: jeszcze jedno, czy jeżeli wybieram klub przy starcie gry, i tam prezes ma status gotowy do negocjacji to NA PEWNO dojdzie do zmiany prezesa? Ile najkrócej to trwa a ile najdłużej wg waszego doświadczenia?[/quote]

1. W klubach Serie A było to częste.
2. Jeżeli idzie ci średnio jak na możliwości klubu to na 99% out.
3. Mi osobiście nie, występuje to nad wymiar rzadko.
EDIT: Najlepiej rób szybko transfery bo jak przyjdzie nowym prezes to da nowy budżet, więc można zaszaleć. Przejęcie trwa jakiś 1-2 od pierwszej informacji o tym.
[/quote2]
do EDIT:
Nie wiem czy wiesz, ale w przypadku zmiany prezesa stary zarząd robi blokadę na transfery do czasu przejęcia [lub wycofania oferty biznesmena] ;][/quote3]

Wiem, właśnie to miałem na myśli. Są dwie opcje albo zdążysz wydać kasę albo ci ją skonfiskują, a tak naprawdę zabiorą a oddadzą w innej wysokości.

[quote=Henry14]ja mam tą sytuacje

http://img29(...)ulrf.jpg

czyli teraz nicn ie mogre zrobić jedynie sie modlić o szybkie przjęcie klubu??[/quote]

Nie jest źle - czerwiec - lepiej się zacznij modlić żeby się do góra sierpnia wszystko wyjaśniło, bo istnieje szansa że zwyczajnie w okienku transferowym nie będziesz miał funduszy.

Swoją drogą - ściągnij logosy ;-)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Szobinho Młody aktywista

29.08.2009 14:24    #1062     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
no skoro odświeżyliście temat to też się wypowiem! :D otóż w moim Newcastle prezes Mike Ashley od początku gry chce sprzedać klub. Popularnymi srokami zainteresował się inwestor maltański. Klub miał kupić za 70 mln funtów oraz obiecał, że kwota 154mln zostanie przeznaczona na zakup nowych twarzy, Byłem zachwycony. Niestety, zdążyłem kupić tylko paru młodych zawodników za grosze, a prezes podczas zmiany warty nałożył embargo na transfery. Przez całe okienko nie zdążyłem kupić żadnego wzmocnienia, tylko wcześniej wspomnianych juniorów. Okienko się skończyło, panowie się nie dogadali, i że tak powiem -dupa :) Na szczęście prezes jest gotów do dalszych negocjacji więc liczę na to, że jakiś szejk z Kataru zwróci uwagę na klub ze stadionu St. James Park. ;)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.08.2009 14:10    #1063     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
[quote2=Jacko][quote=Szobinho]Mam takie pytania:
1) w których klubach w waszych karierach najczęściej dochodziło do zmiany prezesa?
3) czy zdarzyło się, że do niezbyt bogatego klubu przyszedł prezes i wpakował spore miliony? Coś takiego jak szejki do City, tyle, że City już wcześniej miało sporo pieniędzy. ??

EDIT: jeszcze jedno, czy jeżeli wybieram klub przy starcie gry, i tam prezes ma status gotowy do negocjacji to NA PEWNO dojdzie do zmiany prezesa? Ile najkrócej to trwa a ile najdłużej wg waszego doświadczenia?[/quote]

EDIT: Najlepiej rób szybko transfery bo jak przyjdzie nowym prezes to da nowy budżet, więc można zaszaleć. Przejęcie trwa jakiś 1-2 od pierwszej informacji o tym.
[/quote2]
do EDIT:
Nie wiem czy wiesz, ale w przypadku zmiany prezesa stary zarząd robi blokadę na transfery do czasu przejęcia [lub wycofania oferty biznesmena] ;]

Henry14 Partyzant

29.08.2009 13:13    #1064     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
właśnie sie dowiedziałem , że u mnei w Napoli bedzie zminiał się prezes xD

29.08.2009 11:07    #1065     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
[quote=Szobinho]Mam takie pytania:

david_silva_vill... Partyzant

28.08.2009 18:50    #1066     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
Nigdy nie prowadziłem Atletico ale w 2014 mieli długi a w 2015 mieli nowego prezesa i wydali na transfery prawie 100 mln euro i prawie nikogo nie sprzedali

22.08.2009 13:56    #1067     Sufler - Porady do gry - Problem z klubem filialnym
[quote=Margo] Mam niemały problem ze zdobyciem klubu filialnego. Gram sobie FK Witebskiem w lidze białoruskiej i do składu mogę zgłosić tylko 5 obcokrajowców, a w składzie mam dużo młodych brazylijczyków i chorwatów. Chciałem ich wypożyczyć do klubu filialnego, ale gdy zgłaszam do zarządu chęc posiadania takiego klubu, to ci ciągle mi mówią, że to nie jest potrzebne. Co zrobić? Mogę ich jakoś zmusić ( oprócz ultimatum ) ?[/quote]
Musisz po prostu awansować, podnieść reputację klubowi. Pewnie prezes twojego klubu uważa że was nie stać na filię.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

04.08.2009 21:21    #1068     Sufler - Porady do gry - Prezes
Nie ma najlepszej wartosci umiejetnosci prezesa, najwiecej moze byc 20, poniewaz umiejetność "interference" odpowiada za mieszanie sie w sprawy menadzera i w tym wypadku najlepiej byloby miec wartosc 1:)

A co do poszczególnych umiejetnosci:

"interference" -mieszanie sie w sprawy menadzera

"business" -prowadzenie biznesu, czyli pozyskiwanie sponsorów itp.

"patience" - cierpliwość, czyli jak długo bedzie znosil twoje niepowodzenia, złe ruchy

"resources" - jego zasoby, czyli czy jest osoba majetna, co oddaje pozniej stan klubowych finansow

Sa to 4 podstawowe kwestie, ktore dotycza bezposrednio prezesa.

W przypadku prezesow jest jeszcze jedna wazna kwestia, a mianowicie "fan confidence", czyli poprostu zaufanie fanow.

Reszta aspektow dotyczy wszystkich osob znajdujacych sie w grze np. "buying players", czyli czy przeprowadza duza rotacje w skladzie, a takze czy ma zdolnosc pozyskiwania nowych graczy, co bardziej, a nawet zdecydowanie dotyczy menadzerow.

hunter97531 Partyzant

04.08.2009 21:04    #1069     Sufler - Porady do gry - Prezes
Mógłby ktoś wytłumaczyc co oznaczają skile przezesa jaka jest ich najlepsza wartośc ?? za pomoc dziękuje

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution